Städtjänster

Kompletta Städtjänster i Jämtlands län

Paulz Städ AB är ett städfirma i Östersund som arbetar för en hälsosam miljö och högsta kvalitet till bästa möjliga pris. Med mer än 5 års erfarenhet har vi utbildningen och engagemanget för att erbjuda de främsta städtjänsterna i Östersund, Åre, Krokom och andra områden i Sverige. Från bostadsstädning till kommersiell städning kan du lita på att vi når kvalitetsnormer.

Vi har åtagit oss att vara miljövänliga i vår verksamhet. Därför är de rengöringsprodukter vi använder speciellt framtagna för att garantera säkerheten i ditt hem och i miljön. Med vår expertis och pålitliga natur använder vi avancerade tekniker, beprövade processer och miljövänliga produkter som kommer att förbättra ditt bostadsområde såväl som din hälsa. Dessutom utför vi även rengöring i alla rum, inklusive soffstädning, möbelrengöring, dammsugning, trappstädning och många andra.

Städfirma i Sverige

Vi har till och med en övervakad, godkänd och försäkrad personal, så du är helt skyddad om något går fel. Alla våra proffs genomgår omfattande bakgrundskontroller, så du kan lita på att de städar ditt hem. Städning är något du aldrig behöver oroa dig för med följande tjänster:

Hemstädning

Rengöring Hemmet

Vårt städföretag erbjuder anpassade och skräddarsydda städpaket till husägare. Vårt mål är att ge dig ett helt rent hem – så som du vill ha det. Det spelar ingen roll hur stökigt och rörigt ditt hem utrymme Östersund, SE är – vi kommer till ditt hem med lämpliga verktyg och rengöringsprodukter för att rengöra ditt utrymme grundligt och gnistrande.

Att anlita oss innebär att du får ett ordentligt rengjort och sanerat kök och badrum, dammfria apparater och möbler samt sopade och moppade golv. Alla våra experter har genomgått screening och bakgrundskontroller för att garantera arbetare av högsta kvalitet. Vi använder starka men miljövänliga produkter för att ta bort fett, fläckar och smuts.

Gå igenom vår checklista hemstädning.

Vi erbjuder våra hemstädning tjänster i städer som Östersund, Åre, Krokom och andra områden i Sverige. Så vad väntar du på nu? Ring oss idag och få garanterad tillfredsställelse.

Kontorsstädning

Det är dags att lita på Paulz Städ AB:s rengöringsexperter för att få en säker och ren kontorsmiljö. Vi erbjuder kontorsstädning i Östersund, Åre, Krokom och andra närliggande områden. Med hjälp av den senaste tekniken och de senaste rengöringsprocesserna hjälper våra proffs inom kontorsstädning till att skydda dina kunder och anställda. Enkelt uttryckt håller vi våra ord, vårt löfte och vårt åtagande – det vill säga “kontorsstädning tjänster av hög kvalitet”.

Oavsett om du behöver regelbunden, nattlig eller enstaka kontorsstädning, anpassar vi programmen för att uppfylla dina behov. Vårt städföretag erbjuder mer än städning, t.ex. fullständig kundnöjdhet.

Gå igenom vår kontorsstädning checklista

Så lita på oss! Vi lovar att leverera professionella kontorsstädning tjänster för att främja hälsosamma arbetsmiljöer för dina anställda. Som vi nämnde tidigare föredrar vi endast att använda gröna rengöringsprodukter för att desinficera och rengöra arbetslokaler.

Flyttstädning

Flyttstädning kan vara frustrerande. Men Paulz Städ AB är här för att minska din stress. Vårt flyttstädning företag kan hjälpa dig att minska detta. Vi erbjuder omfattande inflyttnings- och utflyttning tjänster som gör att du kan fokusera på andra viktiga delar – ditt nya hem.

Våra proffs kommer inte bara att städa ditt hem/lägenhet och kontor utan även förbereda det för de nya ägarna/hyresgästerna. Vi ser till att ditt hem eller din lägenhet är ren från topp till tå. Vi kommer att förvandla ditt utrymme med avancerade tekniker och processer.

Genom att komma djupt in i hörnen tar vi bort damm, smuts och smuts från dina utrymmen utöver dammsugning och dammsugning. Vi rengör spisar och tar bort lukter från kylskåp.

Gå igenom vår flyttstädning checklista.

Vår flyttstädning omfattar – rengöring av dörrar, ramar, eluttag, strömbrytare, elskåp, garderober, golv, fönsterbrädor, fönster och alla smutsiga utrymmen i kök, badrum, vardagsrum, sovrum och andra områden i huset. Vi har skaffat oss ett gott rykte inom flyttstädning i hela städerna, till exempel Östersund, Åre och Krokom. Så låt vårt team sköta det smutsiga arbetet medan du fokuserar på allt annat som har med flytten att göra.

Fönsterputsning

Ingen gillar smutsiga och igensatta fönster, men vem har tid att rengöra dem? Oroa dig inte! Paulz Städ AB är här för att hjälpa dig. Vi har välutbildade och kvalificerade yrkesmän som känner till olika tekniker för att hantera sådana tråkiga uppgifter. Vårt team har alltid rätt utrustning och gröna rengöringsmedel för att se till att dina fönster rengörs på rätt sätt.

Tips För Fönsterrengöring

Du kan räkna med att vi lämnar dina fönster skinande rena och glänsande med våra fönsterputsning tjänster. Som en del av vår fönsterrengöring tjänst tvättar vi alla fönster på in- och utsidan, rengör alla skärmar, torkar av alla fönsterbänkar och rengör utsidan av alla takfönster. Vi erbjuder våra tjänster i populära områden i Sverige, till exempel Östersund, Åre och Krokom.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar när det gäller kvalitet och kundservice. Så kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Möbeltvätt

På Paulz Städ AB är vi måna om att leverera en komplett städlösning, så vi erbjuder även separata tjänster för möbelrengöring och soffrengöring. Och genom vår unika rengöringsprocess ger vi en mer återställande rengöring av dina möbler. Med hjälp av våra metoder kan du enkelt ta bort smuts, djurhår och djupt liggande fläckar från möbler utan att skada klädseln.

Vi har ett professionellt och utbildat rengöringsteam som kan identifiera möbelns tyg och välja den bästa, säkraste och mest långvariga rengöringsmetoden för dina möbler.

Du kan återställa utseendet på din soffa, loveseat, fåtölj eller någon annan möbel med vårt kommersiella djuprengöringssystem för klädsel. Därför behöver du inte köpa nya möbler. Vårt mål är att återställa utseendet och känslan hos din möbel till dess forna glans, så att du känner dig nöjd med dess förnyade skönhet.

Rengöring av Mattor

Mattrengöring

Att regelbundet använda mattrengöring tjänster förlänger automatiskt mattornas livslängd. Så gör dig redo att förlänga dina mattors livslängd med Paulz Städ AB!

Det är sant att mattor samlar mycket smuts, damm och annat skräp som är svårt att ta bort. Våra mattrengöring tjänster omfattar dock korrekt användning av miljövänliga tekniker, såsom ett system för varmvatten extraktion.

Det når mattans rötter och eliminerar smuts och missfärgningar. Genom att använda sådana rengöringsmetoder kan vi avlägsna smuts, fläckar och lukter på ett säkert sätt och utan att lämna några rester efter oss.

Läs mer: rengöra smutsig soffa

Vi betjänar både kommersiella och privata fastigheter i Östersund, Åre och Krokom med deras behov av mattrengöring. Våra rengöringsexperter garanterar också överlägsna mattrengöring resultat med en 100% nöjdhetsgaranti. Nästa gång du behöver en professionell mattrengöring kan du kontakta Paulz Städ AB.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map