Storstädning Östersund

Dags för en Storstädning

När städade du ditt hem ordentligt senast? De flesta av oss tycker att det är svårt att hinna med den regelbundna veckostädningen, och att sedan göra en ordentlig storstädning 2-3 gånger om året kan kännas övermäktigt. Men visste du att våra hem behöver just det – en grundlig, tidskrävande storstädning med jämna mellanrum utöver den veckovisa städningen?

Vad innebär en storstädningVi på Paulz Städ AB är specialister på storstädning med över 20 års erfarenhet av att utföra grundlig städning av bostäder och kommersiella lokaler i Jämtlands län. Som miljöcertifierad städfirma använder vi alltid effektiva och samtidigt skonsamma städmetoder och produkter.

Vårt mål med varje storstädning är att ge ditt hem den extra omsorg som det förtjänar. Vi ägnar den tid och omsorg som behövs för att nå varje hörn av ditt hem, inklusive saker som ofta glöms bort vid vanlig städning, såsom skåp, lådor och bakom möbler.

Resultatet är en helt ny känsla av ett fläckfritt hem. Om du inte har städat ordentligt på mer än 6 månader eller mer rekommenderar vi en storstädning. Boka en storstädning genom att ringa 070-6018243 eller mejla oss. Låt våra städexperter ta hand om det tunga arbetet och du kan njuta av ett skinande rent hem. Vi älskar att städa!

Checklista för storstädning – vad ingår?

Vår storstädning är en grundlig rengöring av alla ytor och utrymmen i ditt hem. Vi rengör allt från väggar, tak och golv till vitvaror som ugnar, spisar och fläktar. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt kök och badrum där smutsen ofta är som värst.

Nedan följer en lista över vad som ingår i en storstädning.

 

Alla rum

 • Dammsugning och moppning av golv.
 • Rengöring av golvlister, dörrlister, dörrar, elkontakter och strömbrytare.
 • Borttagning av spindelnät.
 • Rengöring av fönsterkarmar, fönsterbrädor och målade ytor.
 • Rengöring av utsidan av garderober.
 • Dammtorkning av hyllor och skåp.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Rengöring av ventiler.
 • Skakning av mattor.
 • Dammsugning av möbler och soffor.

 

Kök

 1. Kylskåp, frys och kylskåp rengörs utvändigt.
 2. Ugn inifrån och ut, rengöring av hällen.
 3. Diskmaskin rengörs invändigt och utvändigt.
 4. Rengöring av kåpor, bänkskivor och kakel.
 5. Torkning av skåpsluckor.
 6. Rengöring av skåp med papperskorgar, invändigt och utvändigt.
 7. Rengöring av köksfläkt och filter.
 8. Rengöring av ventiler (ej invändiga)

 

Badrum och toalett

 1. Rengöring av toalettsits och handfat
 2. Rengöring av badkar, invändigt, utvändigt och undertill (om tillgängligt)
 3. Rengöring av väggar, avkalkning
 4. Rengöring av vattenledningar
 5. Rengör tvättmaskin, torktumlare och torkskåp invändigt och utvändigt
 6. Öppning och rengöring av golvbrunnar (om tillgängliga)
 7. Torkning av fasta inventarier
 8. Polering av speglar
 9. Rengöring av badrumsskåp, utvändigt och invändigt om skåpen är tomma

Få en offert

Varför välja Paulz Städ AB?

 

Nöjd kund-garanti

Soffrengöring and MöbeltvättOm du inte är helt nöjd med resultatet av vår storstädning så gäller vår nöjd kund-garanti. Kontakta oss direkt så åtgärdar vi omgående det som missats så snabbt vi kan! Som storstädföretag med mångårig erfarenhet värnar vi om vårt rykte och gör alltid vårt yttersta för nöjda kunder.

 

Miljövänliga rengöringsmedel

Miljöhänsyn är en central del av vår verksamhet. Vi gör alltid klimatvänliga val och använder metoder, rengöringsmedel och transporter med minsta möjliga miljöpåverkan. Som en av branschens största aktörer i Jämtlands län ser vi det som vårt ansvar att leda vägen mot en hållbar industrirengöringsbransch.

 

Expertteam

Vårt städteam genomgår kontinuerlig utbildning och har mångårig erfarenhet av att leverera goda resultat. Med noggrann uppföljning säkerställer vi högsta kvalitet. Våra medarbetare omfattas av kollektivavtal med försäkringar, avtalspension och schyssta villkor. Utan våra kompetenta och engagerade medarbetare kan vi inte leverera den kvalitet vi står för.

 

Högkvalitativ rengöring skräddarsydd efter dina behov

Inget hem är det andra likt. Vi anpassar alltid våra städtjänster till storleken, layouten och de specifika behoven i ditt hus eller din lägenhet. Tveka inte att ge oss extra önskemål!

Anlita vårt expertteam!

storstädningNär det gäller storstädning finns det inget bättre val än Paulz Städ AB. Vårt engagemang för kvalitet, miljövänliga metoder och kundnöjdhet skiljer oss från mängden. Vårt passionerade städteam är redo att tillfredsställa även de mest krävande kunderna i Jämtlands län.

Vi har gedigen utbildning och mångårig erfarenhet av avancerad städning i såväl privata hem som företag och kontor. Vi städar noggrant och varsamt samtidigt som vi värnar om miljön genom att använda miljövänliga och hälsosamma städmetoder och produkter.

För bästa möjliga resultat anpassar vi alltid städningen efter dina unika behov och önskemål. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med hemstädning varje vecka eller bara en årlig storstädning när du behöver det.

Boka vårt certifierade städteam idag och få ett skinande rent hem eller kontor samtidigt som du stöttar det lokala näringslivet i Jämtland. Kontakta Paulz Städ idag för att boka en kostnadsfri inspektion.

Vanliga frågor och svar

Lämnar ni en garanti på städningen?

 

Ja, det lämnar vi! I Östersund, Jämtland, kommer våra förstklassiga städtjänster med en nöjdhetsgaranti. Vi förstår vikten av förtroende och tillförlitlighet och ser till att varje städning uppfyller dina högsta förväntningar. Vår garanti återspeglar vårt engagemang för kvalitet och din sinnesfrid.

 

Hur lång tid tar en storstädning?

Hur lång tid en storstädning tar varierar beroende på flera faktorer, t.ex. storleken på ditt hem och de specifika rengöringsbehoven. Vanligtvis kan en grundlig städning i ett normalstort hem ta allt från några timmar till en hel dag. Vi värdesätter din tid och strävar efter att tillhandahålla effektiva men ändå detaljerade städtjänster, vilket garanterar ett glänsande resultat utan onödiga förseningar.

 

Hur ofta behöver man göra en djuprengöring i hemmet?

Frekvensen för storstädning beror på livsstilsfaktorer och personliga preferenser. I regionerna Östersund, Åre och Krokom rekommenderar vi generellt storstädning minst två gånger per år för att upprätthålla en hälsosam och inbjudande boendemiljö. Regelbundna storstädningar hjälper till att ta itu med områden som ofta förbises i dagliga rengöringsrutiner, vilket säkerställer att ditt hem förblir i perfekt skick året runt.

 

Kan man använda RUT-avdrag?

Ja, absolut! Våra tjänster i Östersund, Åre och Krokom är berättigade till RUT-avdrag. Det innebär att du kan njuta av våra förstklassiga städtjänster till ett mer överkomligt pris tack vare det svenska skattereduktionssystemet för hushållstjänster. Vi kan guida dig genom processen att ansöka om RUT-avdrag för våra städtjänster, vilket gör det problemfritt och fördelaktigt för dig.

 

Vad händer om vi inte är nöjda?

Din nöjdhet är vår högsta prioritet. Om du inte är helt nöjd med våra städtjänster i Östersund, Jämtland, låt oss veta. Vi är fast beslutna att lösa alla problem snabbt och effektivt. Vi strävar efter att du ska vara nöjd med varje aspekt av vår tjänst, från den första kontakten till den slutliga inspektionen av ditt nystädade hem.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map