Hemstädning i Östersund

Expert Hemstädning i Östersund

Samtliga rum städas när du anlitar oss för hemstädning i Östersund. Köksbänk, diskbänk, spis, micovågsugn, kakelvägg och utrymme där sopor förvaras rengörs. Vi torkar av köksluckor och andra vitvaror. Dammsugning av golv, lister, mattor, möbler etc. Dammtorkning av bord, fönsterbrädor, lampskärmar, tavlor, ornament, krukor och andra ytor. Moppning av golv. Tömning av samtliga papperskorgar. Dusch, badkar, badrumsväggar, handfat och toalett rengörs.

Hemstädning
Hemstädning-Tjänster i Östersund Paulz Städ AB

Bästa Hemstädning i Östersund

Vårt städföretag erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Östersund, såsom fullständig hemstädning, mattstädning, fönsterputsning, mattrengöring och soffstädning. Vår erfarna personal använder miljösäkra rengöringsmedel, din tillfredsställelse är garanterad.

Komplett Lösning för Hemstädning i Östersund

Vi erbjuder en komplett och djupgående hemstädning för husägare. Våra städtjänster omfattar:

 1. Fönsterputsning
 2. Soffrengöring
 3. Badrumsrengöring
 4. mattvätt hemma
 5. Köksrengöring
 6. Bortforsling av möbler
 7. Trappstädning

Vårt mål är att förenkla våra kunders liv genom att spara värdefull tid och energi på det mest miljövänliga sättet. Genom att ta bort alla sysslor från din “att göra” – lista frigörs tid för familj, vänner och kul!

Rätt kombination av kvalitetsservice och ett rimligt pris samt professionell och pålitlig personal har gjort oss till en populär tjänst. Oavsett om du behöver återkommande service, inflyttning, utflyttning tjänst, ser vi till att ditt hemstädning är det viktigaste för dina förväntningar. Vi är kända för:

Note: Checklista Hemstäd

Boka din Städning

Välj Bästa Hemstädning i Östersund

bästa städtjänster Östersund

Vi upprätthåller en enorm kundkrets i Östersund genom att skapa ett förtroendeförhållande. Vår konsekventa och effektiva städtjänst har vunnit lokalbefolkningens hjärta.

Här är några fler skäl att ringa oss just nu:

 • Gratis uppskattningar via telefon.
 • Konkurrenskraftiga priser från grundläggande till djup rengöringspaket.
 • Flexibla slots inklusive sena kvällar, helger och helgdagar.
 • Våra lokala städare är fullt utbildade, kontrollerade och pålitliga.
 • Vi använder miljövänliga lösningar och rengöringsmedel och upprätthåller hygien.
 • Våra tjänster har en 100% tillfredsställelse garanti.
 • Täckning av alla områden inom Östersunds stad.

Rengöring i Hemmet – Hur Fungerar Det?

Vår städtjänst innebär vanligtvis att vi utför olika städningsuppgifter. De specifika uppgifter som ingår i vår städtjänst kan variera, men de kan omfatta dammsugning, dammsugning, moppning, skrubba ytor och rengöring av badrum och kök.

På städdagen kommer våra professionella städare att anlända till ditt hem med nödvändiga förnödenheter och utrustning. De kommer att arbeta igenom en checklista med uppgifter och se till att täcka alla områden i ditt hem som du har begärt att få städa. När de är klara kommer de att slänga allt skräp och lämna ditt hem rent och snyggt.

Det är viktigt att kommunicera med oss för att se till att dina förväntningar uppfylls och för att ta upp eventuella problem som du kan ha. Paulz Stad erbjuder en nöjdhetsgaranti och tar gärna upp alla frågor eller problem som du har med våra tjänster.

Rengöra hemmet i fyra enkla steg

Det finns fyra enkla steg för att närma oss oss och göra ditt hem rent;

 • Bokningsformulär: Använd vårt praktiska bokningsformulär online för att boka en tid eller ring oss. Du kan också kontakta oss via våra befintliga kunder. Vi är bara ett samtal bort. Prova det!
 • Vi skickar ett fantastiskt proffs till dig: Din hushållsservice sköts av ett utbildat städteam med rätt kompetens och utrustning för att ge optimala resultat för ditt hushåll.
 • Våra hemstädare tar hand om allt: Hushållsspecialisten ser till att förstå dina behov och slutföra tjänsten enligt dina krav.
 • Njut av fantastiska resultat och mer fritid: Låt de fantastiska hemstädarna göra jobbet och börja njuta av den extra fritid du sparat!

Kundtillfredsställelse med våra Städtjänster

På Paulz Städ AB är vi engagerade i att se till att våra kunder är helt nöjda med våra städtjänster. Vårt städföretag i Östersund strävar efter att leverera städtjänster av högsta möjliga kvalitet, och vårt expertteam för städning är dedikerat till att möta och överträffa dina förväntningar. För att visa vårt engagemang för din tillfredsställelse erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti för alla våra tjänster.

Några av de viktigaste sakerna vi gör för att göra våra kunder nöjda är:

 • Arbetets kvalitet

Våra städare är utbildade för att ge en grundlig och högkvalitativ städning. Detta innebär att de är noga med detaljerna, använder effektiva rengöringsprodukter och tekniker och ser till att rengöra alla delar av hemmet noggrant. Genom att fokusera på dessa viktiga aspekter levererar vi en städtjänst som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar.

 • Professionalism

Vi anser att beteendet och uppträdandet hos våra städare är viktiga faktorer för kundernas tillfredsställelse. Därför strävar vi efter att se till att vårt städteam alltid är artigt, respektfullt och professionellt. Detta innebär bland annat att de är punktliga, följer instruktioner och behandlar våra kunders egendom och tillhörigheter med största respekt.

 • Kommunikation

Som städproffs prioriterar vi att vara lyhörda och kommunikativa för att uppnå högsta möjliga tillfredsställelse hos våra kunder. Vi är noga med att svara på frågor, ta upp eventuella problem och ge uppdateringar om städprocessen i god tid. Vårt yttersta mål är att ge våra kunder bästa möjliga service.

 • Bekvämlighet

För att säkerställa kundernas tillfredsställelse anstränger vi oss för att vara flexibla och tillmötesgående som städproffs. Detta inkluderar att erbjuda bekväma schemaläggningsalternativ som passar kundens behov och att vara villiga att arbeta runt deras schema när det är möjligt. Genom att visa ett engagemang för att uppfylla kundens behov kan vi skapa förtroende och skapa en positiv upplevelse för dem.

 • Värde för pengarna

Vi erbjuder rimliga priser, rabatter eller kampanjer och tilläggstjänster utan extra kostnad, så att våra kunder får valuta för pengarna. Vårt mål är att öka våra kunders tillfredsställelse med upplevelsen genom att erbjuda dem stort värde.

Vad Kostar Hemstädning

Som städföretag i Östersund kan Paulz Städ erbjuda hemstädning till konkurrenskraftiga priser. Kostnaden för hemstädning beror på faktorer som bostadens storlek och vilka specifika tjänster som önskas. För att få en prisuppgift som är anpassad till dina behov, vänligen kontakta oss för en kostnadsfri offert på hemstädning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer: pris för hemstädning

Boka Hemstädning

Om du vill boka städning i Östersund, Jämtland, kan du kontakta oss. Du kanske också vill tänka på din budget, hur ofta du vill ha städning och vilka specifika städuppgifter du vill ha utförda. Om du behöver hjälp med att städa ditt hem är det bara att anlita vår hemstädning i Östersund.


Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243


Boka din Städning

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map