Fönsterrengöring i Krokom

På paulz i Krokom erbjuder vi högkvalitativa fönster rengöringstjänster som är pålitliga och uppskattade av lokalsamhället. Vi har ett nära nätverk av lokala fönsterrengörare i hela staden, så det har aldrig varit lättare att hitta ”fönsterrengöringsmedel nära mig”! Få ut det mesta av våra kostnadsfria städtjänster, som är tillgängliga till överkomliga priser.

Våra utbildade, mycket erfarna och väl förberedda fönsterrengörare kommer att hålla ditt glas strimmelfritt och klart. Vi använder effektiva verktyg, rengöringsmedel och metoder för att rengöra fönster.

Bästa fönstertvätt i Krokom

Våra tjänster säkerställer att du får bästa möjliga resultat för din bostadsfastighet eller företagslokal utan problem och krångel. Utöver det får du vår fullständiga rena garanti!

Vår innovativa och ergonomiska arbetsutrustning erbjuder välorganiserade fönsterskrapor, brickor, teleskopstänger och rengöring av skrapor med alla säkerhetsåtgärder. Vi är skickliga i fönsterrengöring av höghöjda bostads- och kommersiella byggnader.

Vi levererar fönsterrengöringstjänster i utmanande miljöer där säkerhet är vår högsta prioritet.

Varför Välja Oss?

Vi är ett företag som tillhandahåller sina städtjänster i Hemstädning i Krokom som täcker städning av hemmet, fönsterrengöring, mattrengöring, soffa och möbeltvätt samt flyttstädning.

Vi säkerställer kundnöjdhet inom alla områden inklusive aktualitet, uppmärksamhet på detaljer och serviceinriktade attityder. Våra tjänster är populära som:

Service på expertnivå till konkurrenskraftiga priser med fem stjärnor

  • Vi tar inte extra avgifter för udda arbetstimmar. Vi arbetar 24/7.
  • Vår fantastiska städtjänst rankas som en av de bästa i staden av våra kunder. Dina komplimanger är välförtjänta av vårt dedikerade team.
  • Du håller strama tidsplaner och ser till att vi tillhandahåller en problemfri tjänst.
Fönsterrengöring

Hur rengör vårt team fönster?

Våra fönsterrengörings metoder inkluderar traditionell användning av stegar och skrapor eller ett vattenmättat polsystem. Båda metoderna ger utmärkta rengörings resultat.

Renvattenbehandling – Det är ett avancerat fönsterrengöringssätt. En lång stolpe bestående av starkt kolfibermaterial fäst vid en tank med renat vatten används för att rengöra fönster.

Det kan rengöra smuts, ärr och kemikalier som ligger på fönstren. Även fönstren på översta våningen i en byggnad med flera våningar kan rengöras med den här metoden.

Traditionell fönsterrengöring – Den goda gamla städ- och skrapstädningsmetoden föredras fortfarande av hundratals kunder som har enkla eller dubbla våningar.

Till skillnad från den vattenmatade polmetoden använder våra fönsterrengöringsmedel tvättmedel för att bli av med smuts och kemikalier från ditt glas. Vi rekommenderar denna metod för att rengöra hemmafönster.

Den bästa lokala fönstertvätten i Krokom. Allt börjar med en konversation. Berätta vilken typ av städtjänst du behöver!

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map