Möbeltvätt Och Soffrengöring Östersund

Försumma inte din soffa och möbelrengöring för att få ett elegant utseende av ditt hem eller kontor. Oroa dig inte för kostnaden. Paulz Städ i Östersund vill att ditt hem eller kontor ska se ljusare, fräschare och renare ut.

Vi kan också förstå din kärlek till dina möbler och soffa. Därför är vi engagerade i att leverera oöverträffat kvalitetsarbete. Vi använder extraktionsmetoden för att göra djup städning av soffan och andra möbler genom att ta bort fläckar och ärr.

I beredningsprocessen gör vi en spray per soffa innan de tvättas ordentligt. Speciella envisa fläckar eller specifika materialtyper kräver borstning för hand för att uppnå mycket effektivare resultat.

Soffrengöring - Hemstädning

Vi använder avancerade maskiner för att värma upp vattnet, vilket gör att vi kan rengöra dina möbler på djupet och återställa deras ursprungliga utseende. Vårt städföretag erbjuder städtjänster av högsta kvalitet för alla dina behov av möbelrengöring.

Det som i alla fall gör oss till ett undantag från de återstående företagen i städbranschen är att vi har ett individuellt sätt att hantera varje kund. Vår professionell soffa och möbelstädning är av största vikt och slutresultatet kommer att överträffa dina förväntningar!

Relaterad Blogg: Rengöra Textilsoffa

Soffa & Möbelrengöring Tjänster

Hur Fungerar vår Soffrengöring och Möbelrengöring?

Rengöring av möbler är viktigt för att upprätthålla en ren och fräsch inomhusmiljö. Det finns olika produkter och metoder för möbelrengöring som kan användas beroende på typ av möbel och smutsnivå. Att regelbundet rengöra möbler kan förlänga deras livslängd och ge ett hälsosamt inomhusklimat.

Soffrengöring

Rengöring av soffor lämpar sig för bomull, sammet, viskos, silke, ull, linne och syntetiska soffor.

När du tänker på din tygdesign soffa, tänk på dess utseende, när den köptes. Vill du ha en blek färg eller fläckar på den?

De andra stoppade tyg möblerna i huset behöver regelbunden rengöring. Vi rekommenderar att du rengör din klädsoffa en gång om året för att hålla den hygienisk och förlänga dess livslängd.

Ångrengöring av Soff – Djup Soffa Textilrengöring

Ångrengöring är en effektiv metod för att soffa textilrengöring. Med hjälp av högtrycksånga kan smuts och bakterier elimineras från soffan på ett skonsamt sätt, vilket ger en ren och fräsch yta. Prova på ångrengöring för att återuppliva din soffa med textilrengöring idag!

Soffa Kemtvätt för de Känsliga Fibrerna

Soffor Rensning är den bästa metoden för rengöring av känsliga soffor, inklusive några sammetssoffor.

Känsliga föremål kan endast rengöras för hand med specialprodukter som liknar dem som kemtvättar använder för dina kläder, och då använder vi speciella rengöringslösningar och en mjuk trasa för att få jobbet gjort. Vårt städfirma använder de bästa teknikerna och produkterna för att få dina möbler att se ut som nya.

Soffa Fläckborttagning

Att ta bort fläckar från en soffa är ett vanligt krav när det gäller möbelvård. Oavsett om det är fläckar från spill, smuts eller till och med blod är det viktigt att använda rätt teknik för att undvika skador på tyget. vårt städföretag är experter på fläckborttagning av soffor och möbler och använder de senaste metoderna för att se till att fläckarna avlägsnas effektivt utan att tyget skadas. Så om du behöver ta bort fläckar på din soffa, tveka inte att kontakta oss för professionell och pålitlig fläckborttagning.

Relaterad Blogg: Rengöra Textilsoffa

Kostnad för att Tvätta Soffa och Möbler

Budgeten är den största begränsningen när det gäller att rengöra soffmöbler och hålla dem i skick. Med en mindre budget kan du komma igång, men större jobb kräver mer pengar.

Den genomsnittliga kostnaden för rengöring av möbler och soffa i Östersund är 535 kr till 5343 kr. möbeltvätt pris beror också på storleken och antalet möbler i hemmet.

Varför Välja Oss?

Med tiden börjar vår träsoffa, våra mjuka textilier och vårt skum att blekna och förlora sin kvalitet på grund av direkt solljus, smuts och bakterier. Men våra antibakteriella rengöringstjänster är en komplett lösning för att skydda dina dyra möbler. Vi rengör möbeltyger, inklusive kuddöverdrag och sängkläder, på ett korrekt sätt med garanterad fullständig tillfredsställelse. Vårt städteam följer dessa åtgärder:

Paulz Städ AB
  1. Vi undersöker din soffa och möbel typ som läder, tyg, polyester, etc. Den andra omgången av kontrollen är för fläckar, lukt, mögel och damm.
  2. Innan vi börjar med rengöring proceduren gör vi ett snabbt test på ett litet prov av materialet för att vara säker på att dess struktur och färg klarar proceduren.
  3. Det är mycket viktigt att använda rätt rengöringslösningar för dina möbler. Våra skickliga tekniker kommer att bestämma den bästa och mest effektiva metoden för att rengöra din soffa.
  4. Din soffa och andra stoppade bitar dammsugas på alla tillgängliga platser för att ta bort alla hårda partiklar, ludd och damm, fastnat mellan veck och under dynorna.
  5. Läderytan fläckrengörs sedan och blottas med ett speciellt medel och en ren trasa.
  6. Vi kontrollerar det färdiga stycket för eventuella försummelser eller brister innan vi förklarar att jobbet är klart.

Vi ägnar alla våra ansträngningar och expertis för att se till att du, våra kunder, alltid är nöjda. Ett nytt rent och snyggt utseende i ditt vardagsrum eller salong är vår garanti.

Garantin för Kundnöjdhet

Vi​ ​har​ ​som​ ​mål​ ​att​ ​alltid​ ​leverera​ ​världens​ ​bästa​ ​kundupplevelse. Oavsett​ ​om​ ​du​ ​anlitar​ ​oss​ ​som​ ​företag​ ​eller​ ​privatperson​ ​så​ ​erbjuds​ ​du​ ​nöjd​ ​kund-garanti. Även när du anlitar oss för soff- och möbelvätt.

Vi​ på Paulz Städ AB ​garanterar​ ​att​ ​vi​ ​fullgör​ ​vårt​ ​uppdrag​ ​& ​löfte​ ​om​ ​kvalitet​ ​gentemot​ ​dig​ ​som​ ​kund, Med​ ​väldigt​ ​fina​ ​recensioner​ ​är​ ​vi​ ​stolta​ ​över​ ​att​ ​kunna​ ​erbjuda​ ​våra​ ​kunder​ ​en​ ​bättre​ ​vardag. Nöjd​ ​kund​ ​garantin​ ​innebär​ ​att​ ​om​ ​du​ ​är​ ​missnöjd​ ​kommer​ ​vårt​ ​städteam​ ​ut​ ​och​ ​åtgärdar​ ​eventuella missnöjen​ ​för​ ​din​ ​fördel.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map