Möbelrengöring Och Soffa Rengöring i Åre

Försumma inte din möbelrengöring för att ditt hem eller din arbetsplats ska få ett sublimt utseende. Oroa dig inte för krångel och priser. Paulz städtjänster i Åre skulle göra allt för att rengöra dina möbler så att de ser ljusare, fräschare och renare ut.

När det gäller förberedande metoder brukar vi skapa en per-spray på sofforna innan de tvättas ordentligt. Om det finns tydliga, envisa fläckar eller specifika materialvarianter måste du borsta dem för hand för att uppnå effektivare resultat.

Vi använder vanligtvis avancerade maskiner som värmer upp vattensubstansen, vilket gör det möjligt att rengöra tyget på djupet och få dina sittmöbler att se helt nya ut. Flera städföretag erbjuder liknande städtjänster för din bostads- eller kommersiella inredning. Vår soff och möbelrengöring tjänst är känd för att ge effektiva resultat som kan överträffa dina förväntningar!

Förflyttning Hem-Fönster-Och Mattstädning Östersund

Hur Fungerar vår Tjänst för Möbelrengöring?

För att kunna rengöra din soffa på rätt sätt är det viktigt att identifiera vilken typ av material det rör sig om. Du kan oavsiktligt skada soffans tyg om du använder fel rengöringsmedel för den.

Känn igen materialet på din soffa för rätt rengöring

Vårt soff och möbelrengöring protokoll följer dessa åtgärder:

  • Innan vi börjar med rengöring proceduren tenderar vi att snabbt kontrollera en liten del av tyget för att se till att dess struktur och färg klarar proceduren.
  • Det finns främst tre typer av soffor, lädersoffa, tygsoffa, pälssoffa.
  • Vi undersöker ditt säte och möbel artiklar som djurhud, tyg, polyester etc. Det andra sfäriska i kontrollen är för fläckar, lukt, mögel och damm.
  • Det är absolut nödvändigt att använda rätt rengöringslösningar för dina möbler. Våra fullbordade tekniker kan verifiera den enklaste och mest effektiva metoden för att tvätta din soffa.
  • Din soffa och olika stoppade föremål dammsugas på de minst tillgängliga platserna för att ta bort alla mödosamma partiklar, ludd och lera som sitter fast mellan veck och under kuddarna.
  • Därefter rengörs och torkas ytan med ett medel och en ren trasa.

Vi kontrollerar det färdiga stycket för eventuella övervakningar eller brister innan vi förklarar skyldigheten att vara klar. Vi ägnar alla våra ansträngningar och erfarenheter för att bekräfta att du helt enkelt, våra kunder, är måttligt ständigt nöjda. Ett helt nytt, snyggt och snyggt utseende i ditt vardags- eller ritområde är vår garanti.

Varför är vi Bäst på att Rengöra Soffmöbler?

Soffa & Möbelrengöring Tjänster

Vi är kända för de bästa städtjänsterna i Åre Sverige. Följande anledningar till varför vi är bäst:

Bästa Rengöring av Soffa

Lämplig för bomull, sammet, viskos, siden, ull, linne och konstgjorda soffor

  • När du tänker på ditt materialdesign säte, tänk på utseendet när det köptes.
  • Föredrar du en blek färg eller fläckar på den? det motsatta stoppade möbler artikeln i huset önskar regelbunden rengöring.
  • Vi brukar förespråka att du helt enkelt får rengöra din klädsel stol en gång om året för att hålla dig hygienisk och förlänga dess livstid.

Ångrengöring av Soffor – Djuprengöring av Stoppning

Här på Paulz städning tenderar vi att garantera högkvalitativa resultat från våra äldre städare, som serverar hela Åre till konkurrenskraftiga och rimliga priser.

För många möbler brukar vi använda specialmaskiner för ångrengöring av klädsel med speciella schampo- och fläckborttagning lösningar

Soffa Rengöringsmedel

När vi rengör soffmöbler och textilier använder vi soffrengöringsmedel av högsta kvalitet för att dina sofftextilier ska se nya ut efter tvätt.

Soffa ångrengöring - djup klädsel rengöring

Soffrengöring för Känsliga Fibrer

Soffa är den bästa metoden för rengöring av känsliga soffor, liksom vissa sammetsoffor. Sköra föremål rengörs endast med speciella produkter för handbehandling, nästan som de som används av kemtvättar för dina plagg, där vi använder speciella rengöringslösningar och mjuka tyger för att underlätta arbetet. Vi använder vanligtvis de enklaste teknikerna och produkterna för att få din möbel att bli nästan som ny.

Kostnadseffektiv Soffrengöring

Kostnaden för soffrengöring beror på flera faktorer, bland annat möbelns storlek, typen av soffmaterial eller hårda fläckar och damm, eftersom mer omfattande material kräver särskild omsorg. Den genomsnittliga kostnaden för rengöring av soffmöbler ligger mellan 5 och 120 euro.

Varför Välja Oss?

Vi erbjuder antibakteriell desinfektion tillsammans med hemstädning i Åre med fullständig kundnöjdhet.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map