Soff och Möbeltvätt i Krokom

Möbelrengöring i Krokom

Försumma inte din möbelrengöring och soffa för att få ett elegant och rikt utseende i hemmet eller på kontoret. Oroa dig inte för kostnaden. Paulz städtjänster i Krokom erbjuder prisvärd soff och soffrengöring i hemmet och på kontoret för att se ljusare, fräschare och renare ut.

Vi kan också förstå din tillgivenhet för dina möbler och soffa. Det är därför vi är engagerade i att leverera kvalitetsarbete utan motstycke. Vi använder extraktionsmetoden för att göra djuprengöring av soffan och andra möbler genom att ta bort fläckar och ärr.

Under förberedelseprocessen gör vi en soffrengöring spray innan de tvättas ordentligt. Alla särskilda envisa fläckar eller specifika typer av material kräver borstning för hand för att uppnå mycket effektivare resultat.

Vi använder avancerade soffrengöring maskin som värmer upp vattensubstansen. Detta möjliggör djuprengöring av materialet som gör att din soffa ser helt ny ut. Vi erbjuder liknande rengöring tjänster för dina soffmöbler i bostäder eller kommersiella lokaler.

Hur som helst gör oss ett undantag från de återstående företagen i städbranschen är att vi har ett individuellt sätt att hantera varje kund.

Vår soff och möbelrengöring är av yttersta vikt och slutresultatet kommer att överträffa dina förväntningar!

städföretag östersund
professionellt företag för mattrengöring

Hur man börjar med Rengöring Möbler och Soffor?

Vi inspekterar din soffa och möbler som läder, tyg, polyester etc. Den andra kontrollrundan är för fläckar, lukt, mögel och damm.

Innan vi börjar med möbeltvätt gör vi ett snabbtest på ett litet prov av materialet för att vara säker på att dess struktur och färg klarar proceduren. det är mycket viktigt att använda rätt möbeltvätt lösning för dina möbler. Våra skickliga tekniker kommer att bestämma den bästa och mest effektiva metoden för att rengöra din soffa.

Din soffa och andra stoppade bitar dammsugas på alla tillgängliga platser för att ta bort alla hårda partiklar, ludd och damm som sitter fast mellan veck och under kuddarna.

Läderytan rengörs sedan och torkas med hjälp av ett specialmedel och en ren trasa. Vi kontrollerar det färdiga stycket för eventuella övervakningar eller brister innan vi förklarar att jobbet är slutfört.

Vi ägnar alla våra ansträngningar och expertis för att du, våra kunder, alltid ska vara nöjda. Ett nytt rent och snyggt utseende i ditt vardagsrum eller salong är vår garanti.

Hur Fungerar vår Soff och Möbel Rengöring?

 

Tvätta textil på möbler

Vår soffrengöring lämpar sig för soffor av bomull, sammet, viskos, silke, ull, linne, syntetiskt material och läder.

När du tänker på din tygdesignsoffa, tänk på dess utseende när den köptes. Vill du ha en blek färg eller fläckar på den? De andra stoppade tygmöblerna i huset behöver regelbunden rengöring. Vi rekommenderar att du rengör din klädselsoffa en gång om året för att hålla den hygienisk och förlänga dess livslängd.

soffa ångrengöring

Ångrengöring av soffor för djuprengöring

Vi garanterar högkvalitativa resultat från våra erfarna städare i hela Krokom till konkurrenskraftiga och överkomliga priser. För de flesta möbler använder vi speciella stoppningsmaskiner för ångrengöring med schampo och fläckborttagning lösning.

 

Soffa Kemtvätt för de känsliga fibrerna

Soffakemtvätt är den bästa metoden för rengöring av känsliga soffor, inklusive några sammetsoffor.

Fina bitar kan endast rengöras för hand med specialprodukter som liknar de som används av kemtvättar för dina kläder.  I så fall använder vi speciella rengöring lösningar och en mjuk trasa för att få jobbet gjort. Vi använder de bästa teknikerna och produkterna för att dina möbler ska se lika bra ut som nya.

Borttagning av sofffläckar

Spill händer, så när katastrofen inträffar, var noga med att ringa oss så snart som möjligt eftersom ju tidigare fläcken hanteras, desto mer sannolikt är det att vi kommer att få ut det! Och även om det kan vara frestande att bara försöka få ut det själv med billig fläckborttagare, är chansen att du bara gör området värre.

Varför Välja Oss?

Vi erbjuder antibakteriell rengöring av dina soffor och soffor i Krokom med fullständig kundnöjdhet

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Skicka mail till: info@paulz.se

Ring oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map