Fönsterputsning Östersund

Fönstertvätt & Fönsterrengöring Östersund

Välkommen till fönsterputsning i Östersund! Vi är ett städföretag som erbjuder högkvalitativa och pålitliga tjänster för att rengöra dina fönster på ett effektivt sätt. Vi är baserade i Östersund i Jämtland och vi är experter på att hantera alla typer av fönsterputsning, oavsett om det gäller ett hem eller ett företag.

Våra Tjänster För Fönsterputsning i Östersund

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för fönsterputsning, inklusive insida och utsida av fönster, samt putsning av rutor på balkonger och inglasade uterum. Vi använder endast professionella rengöringsprodukter och utrustning för att säkerställa att dina fönster blir rena och glänsande. Vi tar också hänsyn till miljön genom att använda ekologiska produkter när det är möjligt.

Fönsterputsning i Östersund

Varför Välja Oss För Din Fönsterputsning I Östersund?

Vi är ett pålitligt och erfaret företag som har tillfredsställt många kunder i Östersund och Jämtland. Vi är också tillgängliga för bokning året runt och vi kan anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi sätter alltid våra kunder i första hand och strävar efter att ge en högkvalitativ service.

Fönsterrengöring

How do you book your window cleaning in Östersund with us?

Att boka din Fönsterputsning i Östersund hos oss är enkelt. Du kan antingen fylla i vårt bokningsformulär på vår webbsida eller kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi kommer att återkomma till dig inom kort för att bekräfta din bokning och diskutera detaljerna för din fönsterputsning.

Kontakta oss för din Fönsterputsning i Östersund

Om du vill ha mer information om våra tjänster för Fönsterputsning i Östersund eller om du vill boka en fönsterputsning, är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi finns tillgängliga via telefon, e-post eller bokningsformulär på vår webbsida. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hålla dina fönster rena och glänsande.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map