Fönsterputsning

Att putsa fönster är ett av de mindre roliga städjobben hemma men det är också ett arbete som kräver noggrannhet, kunskap och redskap för att utföras med ett bra resultat.

Att putsa alla fönster bör du göra några gånger varje år för att du dels ska kunna få en bra sikt utåt men också för att kunna släppa in ljuset.

Fönsterputsning krävs också i samband med att du utför en flyttstädning då du ska byta bostad.

Nu behöver du inte längre göra detta trista arbete själv. Anlita Paulz för fönsterputsning så får du arbetet med fönsterputsning utfört snabbt, professionellt och med perfekt resultat.

Paulz har stor kunskap om fönsterputsning och använder alltid de senaste och mest miljövänligaste produkterna och verktygen för att uppnå det bästa resultatet.

Dessutom har du möjlighet att dra av 30 procent av arbetskostnaderna, genom RUT-avdraget, vilket innebär att du sparar både pengar och tid på att låta Paulz utföra fönsterputsningen.

Fönsterputsning i Östersund

Välj Ditt Tjänsteområde: Östersund | Krokom | Åre

Fönsterrengöring

Fönsterputsning med Paulz Städ AB

Paulz åtar sig fönsterputsning för hem, kontor, butiker och fastigheter i Östersund, Åre och Krokom. Paulz erbjuder även många andra städtjänster som exempelvis hemstädning, där du kan få hjälp att hålla din bostad i perfekt skick.

Det går också att skräddarsy tjänster som innebär att du också kan få hjälp med disk, tvätt, byte av sängkläder, möbeltvätt, mattvätt och mycket annat inom städ.

Det gör att du helt kan släppa allt städande hemma och istället använda den tiden till något bättre, som exempelvis umgås med din familj.

För kontoret så kan Paulz åta sig daglig, eller löpande, kontorsstädning och storstädningar vid behov.

Ska du flytta till en ny bostad eller byta kontor krävs det oftast en ordentlig flyttstädning, som också innebär fönsterpustning, vilket är både krävande och tar tid.

Om du anlitar Paulz för flyttstädningen kan du vara säker på att du får arbetet utfört korrekt samtidigt som du får garantier för att flyttstädningen kommer att bli godkänd.

Det innebär att du istället kan lägga din tid på att komma igång i den nya bostaden eller på det nya kontoret.

Varför välja oss

Vi​ på Paulz Städ AB garanterar​ ​att​ ​vi​ ​fullgör​ ​vårt​ ​uppdrag​ ​& ​löfte​ ​om​ ​kvalitet​ ​gentemot​ ​dig​ ​som​ ​kund, Med​ ​väldigt​ ​fina​ ​recensioner​ ​är​ ​vi​ ​stolta​ ​över​ ​att​ ​kunna​ ​erbjuda​ ​våra​ ​kunder​ ​en​ ​bättre​ ​vardag.

Nöjd​ ​kund​ ​garantin​ ​innebär​ ​att​ ​om​ ​du​ ​är​ ​missnöjd​ ​kommer​ ​vårt​ ​städteam​ ​ut​ ​och​ ​åtgärdar​ ​eventuella missnöjen​ ​för​ ​din​ ​fördel.

På Östersund erbjuder vi fönstertvätt av högsta kvalitet som är pålitliga och uppskattade av lokalsamhället. Vi har ett nära nätverk av lokala fönsterrengörare i hela staden, så det har aldrig varit lättare att hitta ”fönsterrengöringsmedel nära mig”! Få ut det mesta av våra kostnadsfria städtjänster, som är tillgängliga till överkomliga priser.

Våra utbildade, mycket erfarna och väl förberedda fönsterrengöringsmedel håller ditt glas strimmelfritt och klart. Vi använder effektiva verktyg, rengöringsmedel och metoder för att rengöra fönster. Våra tjänster säkerställer att du får bästa möjliga resultat för din bostadsfastighet eller företagslokal utan problem och besvär. Utöver det får du vår fullständiga rena garanti!

Vår innovativa och ergonomiska arbetsutrustning erbjuder välorganiserade fönsterskrapor, brickor, teleskopstänger och rengöring av skrapor som tar alla säkerhetsåtgärder. Vi är skickliga i fönsterrengöring av höghöjda bostäder och kommersiella byggnader. Vi levererar fönsterrengöring tjänster i utmanande miljöer där säkerhet är vår högsta prioritet.

Välj vår bästa fönstertvätt i Östersund?

Vi är ett företag som tillhandahåller sina städtjänster i Östersund som täcker hushållsrengöring, fönsterrengöring, mattrengöring, soffa & möbel tvätt och flyttstädning.

Vi säkerställer kundnöjdhet inom alla områden inklusive aktualitet, uppmärksamhet på detaljer och serviceinriktade attityder.

Våra tjänster är populära som:

  • Service på expertnivå till konkurrenskraftiga priser med fem stjärnor
  • Vi tar inte extra avgifter för udda arbetstimmar. Vi arbetar 24/7.
  • Vår fantastiska städtjänst rankas som en av de bästa i staden av våra kunder. Dina komplimanger är välförtjänta av vårt dedikerade team.
  • Du håller strama tidsplaner och ser till att vi tillhandahåller en problemfri tjänst.
professionellt företag för mattrengöring

Vad ingår i fönsterrengöring?

  • Rengöring av alla fönster både inne och ute
  • Gips mellan fönstren
  • Rengöring av lister
  • Rengöring av fönsterramar
  • Rengöring av fönsterrutor

Hur Rengör Vårt Team Fönster?

Vår fönsterputsning omfattar traditionell användning av stegar och skrapor eller ett vattenmatat stångsystem. Båda metoderna ger utmärkta rengöringsresultat.

Renvattenbehandling

Det är ett avancerat fönsterrengöringssätt. En lång stolpe som består av starkt kolfibermaterial fäst vid en tank med renat vatten används för att rengöra fönster. Det kan rengöra smuts, ärr och kemikalier som ligger på fönstren. Det är möjligt att rengöra även översta våningsfönstren i en flervåningsbyggnad med denna metod.

Traditionell Fönsterrengöring

Den goda gamla städ- och skrapstädningsmetoden föredras fortfarande av hundratals kunder som har enkla eller dubbla våningar. Till skillnad från den vattenmatade polmetoden använder våra fönsterrengöringsmedel tvättmedel för att bli av med smuts och kemikalier från ditt glas. Vi rekommenderar den här metoden för att rengöra hemmafönster.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map