Professionell Flyttstädning Tjänster i Åre

Ett Pålitligt Flyttstädning Företag i Åre

Vi på Paulz Städ AB erbjuder Flyttstädning i Åre och välkomnar dig till vår städtjänst! Om du letar efter ett städföretag som kan leverera städning och flyttstädning i Åre med omnejd till överkomliga priser har du kommit rätt! Paulz Städ hjälpte familjen att flytta utan att behöva oroa sig för flyttstädning när de flyttade hemifrån i Åre. Vårt erfarna städteam gör städning snabbt och effektivt. Vi är en one-stop-lösning för alla dina städbehov i Åre.

Fläckfri och Stressfri Flyttstädning

Ibland behöver du en förlängd arm, särskilt om du planerar att flytta. För det innebär mycket stress, från packning till städning. Du behöver alltid någon som städar ditt hus när du flyttar.

Som ett expert städning företag i Åre förstår vi våra kunders behov av städning och hygien. Därför erbjuder vi pålitliga flyttstädning tjänster i Åre, västra Jämtland till ett mycket rimligt pris. Dessutom har denna totalkostnad också blivit billigast tack vare RUT-avdraget. Det innebär att du får 50% rabatt på arbetskostnaden.

flyttstädtjänster i Åre

Vårt städteam är experter på sitt arbete och känner till olika knep och verktyg för att göra varje hörn fritt från bakterier. Dessutom har vårt breda utbud av flyttstädningstjänster gjort oss till en av de mest betrodda och prisvärda leverantörerna av flytt och städtjänster i Åre. Vi hjälper inte bara till med flyttjänster om du behöver dem, utan hjälper även våra kunder med flyttstädning tjänster.

Anlita Oss För Flyttstädning I Östersund Nu

Kontakta Oss | Ring | E-post

Flyttstädning Åre

Inflyttningsstäd/Utflyttningsstäd Rengöring

Att flytta till eller från ett hem är ofta en stressig process, och städning är en av de viktigaste sakerna att ta itu med. Om du inte städar noggrant när du flyttar ut, kan det leda till extra kostnader eller krångel med hyresvärden eller köparen. Å andra sidan kan en grundlig städning av ditt nya hem hjälpa dig att komma igång på rätt sätt och göra det mer bekvämt och välkomnande. Därför är det alltid en god idé att anlita professionella städtjänster när du flyttar, för att säkerställa att allt blir ordentligt rengjort och att du kan fokusera på andra delar av flytten.

Dessutom har vi en 100% nöjdhetsgaranti för vår flyttstädning. Du kommer att kunna jämföra bilder av ditt hus så att du kan se resultatet med egna ögon.

Vad ingår i Flyttstädningen?

Paulz Städ AB kan ta hand om din flyttstädning tillsammans med flyttning. Vi kan hjälpa dig med att packa hushållsartiklar som möbler, matvaror, porslin, köksutrustning osv. Om du ringer till oss kan du få ut så mycket som möjligt av ditt nya hem medan det är tomt. Vi nöjer oss inte bara med att moppa dina golv eller borsta bort smutsen från dina mattor. Utan vi erbjuder också en komplett städlösning som inkluderar:

 • Sanering av alla dina apparater.
 • Torka av insidan av alla skåp och garderober.
 • Lämna fönstren fläckfria.
 • Skrubba golvet och väggarna.
 • Rensning av gräsmattan.
 • Ta bort allt skräp från din fastighet.
 • Desinficering av fastigheten med miljövänliga produkter.

Med många års erfarenhet från Östersund, Krokom och Åre har vi etablerat oss som ett av de bästa städföretag i Jämtland. Vill du ha en snabb och problemfri flyttstädning? Ge oss ett samtal redan idag.

Varför välja vår Flyttstädning i Åre?

I Sverige finns det många flyttstädning tjänster, varav en del är billiga men inte så effektiva och en del är bra men mycket dyra. Så de kanske inte är överkomliga för alla.

Men Paulz Städ AB är det bästa flyttstäd företaget i Åre som erbjuder prisvärda och högkvalitativa tjänster. Vårt mål är att erbjuda professionell flyttstädning till mycket överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Dessutom finns det ett antal viktiga skäl till varför du bör välja våra städtjänster:

 • Prisvärd, plus gratis och flexibla offerter.
 • Standard tillgänglighet samt omfattande städtjänster.
 • 24*7 tillgänglig och bekvämt vid tidpunkten.
 • Försäkrad flyttstädning.
 • Tjänstgöring i tid, inga förseningar.
 • Auktoriserad och registrerad i avdelningen för leverantörer av flyttstädningstjänster i Sverige.
 • Framgångsrika resultat av vårt arbete och kundernas positiva feedback.
 • Välutbildad och erfaren städpersonal.
 • Rengöringsverktyg av god kvalitet och miljövänliga rengöringslösningar.

Har du några frågor? Ring oss på 070-6018243 för att boka flyttstädning när som helst.

Hur Mycket Kostar Flyttstädning i Åre?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Städfirma i Sverige

Kostnaden för flyttstädning påverkas i hög grad av mer än en faktor. Generellt sett varierar städkostnaderna beroende på vilken typ av städning du vill ha – fönsterputs, mattrengöring och ugnsrengöring bidrar alla till den totala kostnaden.

På samma sätt beror kostnaden för flyttstädning på hur lång tid vi lägger ner på städningen, hur stor yta vi täcker, vilken typ av rum det är och många andra faktorer. Men tack vare RUT-avdraget får du 50% rabatt på arbetskostnaderna. Vi kan även hjälpa dig med detta.

Boka din Flyttstädning. Ring nu!

Paulz Städ AB kan ta hand om nästan allt som står på checklistan för flyttstädning så att du kan fokusera på flytten och njuta av att börja om på nytt.

Vår bokningsprocess är otroligt smidig och enkel. Få en skräddarsydd offert för flyttjänster inom några minuter genom att fylla i ett offertformulär online. Du kan komma i kontakt med oss när som helst och vår briljanta kundtjänst är redo att hjälpa dig med rätt hjälp.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map