Hemstädning i Krokom

Bästa Städhjälp Hemma i Krokom

Paulz Städ erbjuder en komplett hemstädning i Krokom, inklusive djuprengöring, mattrengöring, fönsterrengöring, madrassrengöring, soffrengöring osv. Våra expertstädare använder miljövänliga rengöringsprodukter och lämnade ingen chans för bakterier.

Vårt mål är att förenkla våra kunders liv genom att spara värdefull tid och energi på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Genom att ta bort alla sysslor från din “att göra” lista frigör du tid för familj, vänner och nöjen!

Ett team av engagerade medarbetare och anpassning av högkvalitativa rengöringstekniker har gjort oss till ett förstahandsval bland de lokala hemstädarna i Krokom. Vi erbjuder återkommande tjänster, in flyttning, ut flyttning, mattstädning, fönsterputs och städning.

Note: Checklista Hemstäd

Hemstädning Krokom

Hemstädning ingår i Krokom

Städning av Kök - Hemstädning Krokom

Vår hemstädning omfattar olika aktiviteter som syftar till att hålla ditt hem rent och hygieniskt.

Vi använder miljövänliga märkta rengöringsprodukter och mikrofiberdukar för att göra ditt hem fläckfritt. Du kan ta med dig mikrofiberdukar efter den första städningen, så att du själv kan rengöra dem inför nästa städning. Här är några vanliga städaktiviteter som vi erbjuder våra kunder i Krokom.

Boka din Städning

Städa Sovrummet

  • damma av alla plana ytor.
  • Dammsuger golv och mattor i alla rum.
  • Moppa golv i alla rum.
  • Tar bort fläckar från dörrkarmar, dörrhandtag och strömbrytare i alla rum.
  • Tvättar speglar och andra glasytor.

 

Städning av kök

  • Rengör diskbänken, spisen och utsidan av spiskåpan.
  • Tar bort fläckar från utsidan av mikrovågsugnar, kylskåp och diskmaskiner.
  • Rengör köksredskap.
  • Rengör och Wipping damm på alla plana ytor.
  • Mopping av golvet.

Fönsterputsning

Våra professionella fönsterputsare är välutbildade och har lång erfarenhet av att rengöra alla typer av fönster, oavsett storlek och höjd. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter för att minimera vår påverkan på miljön.

Toalettstädning

Toalettstädning är en nödvändig uppgift för att säkerställa bästa möjliga städning och hygien för bostadsägare i Krokom. Som ett professionellt städföretag är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa toalettstädning tjänster till våra kunder. Vi använder professionella verktyg och produkter för att se till att dina toaletter blir helt rena och hygieniska.

Rengöring av Soffa

Som ett professionellt städfirma i Krokom erbjuder vi en grundlig rengöring av dina soffor. Som professionellt städföretag i Krokom erbjuder vi en omfattande städning av dina soffor. Vi använder professionella verktyg och produkter för att ta bort smuts, fläckar och lukter från sofforna. Våra erfarna städare tar hand om alla typer av tyger och möbelmaterial, inklusive läder och mocka.

Toalettstädning

Varför Välja Oss?

Hemstädning i Krokom

Vi är ett expert städning företag i Krokom som erbjuder en komplett städtjänst för ditt hem. Vi har en bred erfarenhet inom städbranschen och vi har ett engagerat team av städare och alla är välutbildade och erfarna.

Vi förstår att varje hem är unikt och kräver en skräddarsydd städtjänst. Därför skapar vi en skräddarsydd plan för varje kunds behov och krav. Våra erfarna städare uppmärksammar varje detalj och ger din egendom en grundlig och noggrann rengöring.

Kontakta oss redan idag för att boka en städtjänst. Välj oss som din städpartner och låt oss ta hand om all din städning så att du kan fokusera på andra saker i ditt liv!

Note: Checklista Hemstäd


Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243


Boka din Städning

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map