Mattvätt i Krokom

Har du mattor utspridda över hela ditt hem? Om ja, rekommenderar vi att du regelbundet kontaktar en Mattrengöring i Krokom efter COVID-19. Den främsta anledningen till denna rekommendation är på grund av ansamling av damm och bakterier, vilket kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Förutom det, vem gillar inte att gå på en renare matta hela tiden?

Vi betjänar både kommersiella och bostadsfastigheter i staden Hemstädning i Krokom med sina mattrengöring behov. Våra rengörings experter rengör mattor med de mest avancerade verktygen som använder ett rådande varmvatten utsugningssystem som når rötterna på din matta och utraderar smuts, missfärgning och viktigast av allt bakterier.

Bortsett från förfarandet för varmvatten utvinning erbjuder vi även kemtvätt för mer känsliga mattor. Paulz Städtjänst – En pålitlig, snabb, effektiv och prisvärd för alla typer av städning av bostäder och kommersiella byggnader!

Varför välja oss?

Vi är alla medvetna om spridningen av coronavirus. I sådana situationer får du inte fördröja din mattrengöring. Vi rengör mattor med särskild omsorg. Du kan välja oss för:

 • Vi garanterar 100% kundnöjdhet eftersom städtjänsten tillhandahålls av erfaren personal som avlägsnar damm och bakteriepartiklar från mattorna så att de ser ut som en ny.
 • Vi har bevisat meriter och du kan lita på vår service och kan ha sinnesro medan städare är hemma.
 • Ingenting är för stort eller för litet när det gäller rengöring för hemskydd. Smutsutsläpp och ärrengöring är våra specialtjänster som tillhandahålls när det passar dig.
 • Vi använder miljövänliga tekniker för att upprätthålla god hygien hemma.

Hur fungerar vår Mattrengörings process?

Hur fungerar vår Mattrengörings process

 Från regelbunden mattrengöring till fläckborttagning och deodorisering är Paulz namnet att lita på Hemstädning i Krokom. Vi täcker dina behov.

Det finns en mängd olika mattor som syntet, ull, handvävd, maskinvävd och så vidare. En känslig tvätt och rengöring är ett måste för en mattas långa livslängd. Här är stegen som följs under vår rengöringsprocess.

 • Först kommer vi att dammsuga alla områden för att ta bort löst damm och smuts. Sedan förbehandlar vi området för att eliminera fläckarna.
 • Då kommer vi att använda vårt kraftfulla varmvattenutvinningsverktyg. Med användning av essentiella schampon och deodoriserande medel rengör vi hela ytan och eliminerar all lukt och bakterier.
 • Slutligen görs en kraftfull fläckbehandling för kvarvarande fläckborttagning som rengör och torkar mattan.

Vi förstår att för heminredning är snygga och rena mattor en fråga om att lämna första intrycket hos gästerna. Men nu, efter pandemin, överväger människor mattrengöring som en del av de nödvändiga städtjänsterna.

För att förlänga livslängden på dyra mattor är det dessutom ett måste. Men oroa dig inte för dina mattor. Vi lovar att hålla dina mattor glänsande och fräscha så att alla rester av smuts och bakterier tas bort.

Våra Mattrengöring tjänster inkluderar:

 • Fläck borttagning
 • Avlägsnande av dammkvalster
 • Avlägsnande av vattenfärgning
 • Deodorising och luktborttagning
 • Särskild antibakteriell rengöring

Upptäck våra prisvärda mattrengöring i Krokom. Få en gratis konsultation och offert idag!

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map