Magasinering

Magasinering innebär att du tillfälligt förvarar saker på ett lager. Pualz stad erbjuder sina kunder säkra lagertjänster i Östersund, Åre och Krokom.

Varför behöver du lager?

Ibland behövs lite extra utrymme under en kort eller lång tid, särskilt när du genomgår en större renovering, måste bo utomlands under en begränsad tid eller när din lägenhet säljs och nya ägare flyttar in två månader innan du får tillgång till ditt nya boende. I sådana situationer uppstår plötsligt behovet av lager och förvaring.

Följande kan vara anledningen till att du väljer lager:

  • flyttning av hushåll.
  • omlokalisering av kontor.
  • flyttning utomlands för en tid.
  • renovering av hemmet.

Oroa dig inte! Vi på Paulz Städ AB erbjuder dig en lösning som motsvarar precis vad du behöver. Vi har ett nybyggt och uppvärmt förråd för uthyrning i Sverige, vilket innebär att du kan ha hushållet i förråd när du flyttar. Det underlättar livet för människor som bor i Östersund, Åre, Krokom med omnejd, så att de kan hämta eller lämna saker utan krångel.

Förvaringen hos oss är säker, ren och torr. Låt oss veta om du behöver hjälp med lagring i Östersund av dina hushålls- eller kontorsvaror.

Paulz Städ AB står för säker förvaring

Paulz Städ AB levererar lösningar för lagerhållning i Östersund direkt till din dörr. När det är packat hämtar vi det och förvarar det säkert i våra lagerlokaler i Östersund, Åre och Krokom. Vill du ha hjälp med packning, transport och flytt är Paulz Städ AB redo att hjälpa dig enligt avtal.

Vårt varma lager är ett tryggare och säkrare lagringsalternativ för hushållsvaror än självförvaring. Fuktkontroll är en integrerad del av vårt lager och våra lokaler, vilket upprätthåller en mycket hög säkerhetsnivå både mot inbrottsförsök och brand. Vi förvarar dina tillhörigheter i trälådor och inga obehöriga har tillträde till lokalerna.

När du handlar hos oss kan du känna dig trygg. Vårt centrallager rymmer dina hushållsvaror i en uppvärmd, ren och klimatkontrollerad miljö. Det förhindrar att fukt och kyla skadar möbler och lådor. Våra lokaler är dessutom utrustade med larm och vakter och naturligtvis väl försäkrade.

Vi övervakar allting hela tiden eftersom våra anläggningar är helt digitala, så du kan alltid känna dig säker på att dina saker är säkra när du förvarar dem hos oss. I vårt klimatanpassade lager förvarar vi dina hushållsvaror i en uppvärmd, ren och torr miljö. Det innebär att varken fukt eller kyla kan skada möbler eller lådor med värdefullt innehåll. Vi är dessutom försäkrade och övervakar dessutom dina lokaler dygnet runt.

Så boka med oss för smartare förvaring av möbler i Sverige.

Fördelar med att lagra hos oss!

Vårt företag är specialiserat på möbelförvaring i Östersund. Oavsett om du flyttar en enda låda eller hela ditt hushåll har vi lösningar som uppfyller dina behov. Om du vill förvara dina personliga tillhörigheter under en visning innan du säljer din bostad eller om du flyttar lägenhet och behöver korttidslager för att förvara dina möbler, så är vi lösningen för dig.

Dessutom har vi gjort det obligatoriskt för alla kunder att försäkra lagrad egendom. När du förvarar dina ägodelar hos oss kan du känna dig trygg. Även om det är mycket säkert att förvara dina ägodelar kan du överväga att skydda dem lite mer innan du lägger undan dem. Det lönar sig att skydda möblerna lite extra om du planerar att packa dina hushållsvaror innan du förvarar dem under en längre tid.

Vi ser till att allt du packar är rent så att det förblir rent så länge som möjligt. För att få ett tyg som håller längre föreslår vi att du mjukgör soffor och sängar. I våra flytt- och lagringstjänster ingår mycket av detta, se bara till att du meddelar oss i förväg så att vi kan tillhandahålla allt material.

Hur fungerar vår lagerhållning?

Paulz Städ AB levererar förvaringslösningar i Östersund, Åre, Krokom med omnejd. Vi hjälper dig med alla logistiklösningar, från intern logistik till transporter och möbelförvaring. Dessutom hanterar vi allt, från förpackningsmaterial till lastningstjänster, vidareförädling, inventering och transport under en vecka.

Vår omfattande maskinpark gör att vi kan hantera försändelser av alla storlekar och vikter på ett säkert sätt – nästan allt kan lagras hos oss. Du kan lita på att våra experter får logistik- och lagertjänster på ett helhetsmässigt sätt. Vi erbjuder även lagertjänster via vår kundtjänst. Meddela oss om du vill ha hushållet i lager när du flyttar så ger vi dig en offert.

Det spelar ingen roll vad du förvarar, oavsett om det är möbler, mattor, elektronisk utrustning, apparater, kläder, leksaker, böcker, CD-skivor, DVD-skivor, kontorsutrustning, sportutrustning, arkiv och dokument, varor och lager, cyklar och många andra saker, så erbjuder vi dig mer utrymme än du tror. Paulz Städ AB hjälper till med möbelförvaring, inklusive möbler och inventarier. Även vi hjälper dig med lagret om du flyttar från ett kontor till ett annat. Våra lokaler där du hyr lager är säkra för dina ägodelar. Lokalerna hålls på en mycket hög säkerhetsnivå. Vi tar stor hänsyn till dina ägodelar tillsammans med flyttning, flyttstädning och återvinning av gamla föremål.

Som företag sätter vi våra kunder och deras behov i första rummet. Därför erbjuder vi också korrekta mätningar för lagerhållning. På så sätt kan du förstå hur mycket som kan lagras i varje lager. Låt oss sköta dina lagerbehov och förvara hushållet i lagret när du flyttar. Våra lagerlokaler är professionella och moderna, vilket gör det möjligt för oss att lagra dina tillhörigheter där det är mest praktiskt för ditt företag.

Lets Store med Paulz för säkrare flyttning

Paulz Städ AB är stolt över att varje medlem av vår personal är en lagerexpert – oavsett om de arbetar i våra anläggningar eller tar emot telefonsamtal. Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så trevlig som möjligt. Personalen på vårt företag kommer att kunna ge dig den bästa servicen.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map