Flyttstädning i Krokom

Anlita den Bästa Flyttstädningen i Krokom

Om du bor i Krokom, Jämtlands län, och planerar att flytta till en annan stad eller delstat. Då behöver du en partner för flyttjänster och flyttstädning i Krokom som kan hjälpa dig medan du är upptagen med arrangemangen. Och det är precis där vi, Paulz Städ AB, kommer in i bilden.

Låt oss hjälpa dig att förvandla dina stressiga situationer till en avkopplande, stressfri upplevelse med vår professionella flyttstädning. Vårt team tar väl hand om ditt flyttutrymme så att du kan koncentrera dig på viktigare saker. Din sinnesfrid är viktig för oss och därför erbjuder vi en nöjdhetsgaranti. Före flytten är allt du behöver göra att städa upp hela hemutrymmet. Sedan tar vi hand om resten av städningen, inklusive fönsterputsning, avloppsrengöring, hemstädning och golvstädning i Krokom.

Flyttstädning Krokom

Åratal av Erfarenhet av Flyttstädning i Krokom

Som företag har vi åtagit oss att ständigt tillhandahålla utmärkta tjänster till våra kunder och att introducera innovativa rengöringslösningar. Vi har noggrant planerat och utfört varje flyttstädning i Krokom genom att ha våra kunders behov och preferenser i åtanke. För att nå den här positionen i städbranschen har vi samlat på oss många års erfarenhet. Och det blir möjligt tack vare vårt effektiva lagarbete och vår ständiga strävan efter att förbättra våra prestationer.

Bekvämt för Hyresgäster och Hyresvärdar

Oavsett om du är en hyresgäst som vill ha tillbaka din deposition eller en hyresvärd som letar efter en ny hyresgäst, går Paulz Städ AB längre än att dammsuga och damma för att ta bort damm, smuts och smuts från hörnen. Vi rengör kylskåpets insida och gör oss av med de gamla matlukterna. Med enkla ord fokuserar vi på allt som följer med en flytt och lämnar det smutsiga arbetet till vårt team.


Anlita Oss För Flyttstädning I Östersund Nu

Kontakta Oss | Ring | E-post

Vad ingår i Flyttstädningen i Krokom?

Vi på Paulz Städ AB förstår att en flytt är ganska stressig eftersom den tar tillräckligt lång tid. Så istället för att göra det själv, låt våra proffs sköta det hårda arbetet med flyttstädning eller in flyttning städning.

Vi erbjuder skräddarsydda flyttstädning tjänster i Krokom för att uppfylla dina städbehov och ditt flyttschema. Förutom att vi erbjuder kostnadsfria uppskattningar försäkrar vi dig också om att det inte finns några dolda avgifter eller kostnader. Dessutom behöver en flyttstädning inte vara så dyr eftersom du kan använda dig av RUT-avdraget, vilket innebär att du får tillbaka 50% av arbetskostnaderna för flyttstädningen. Du kan räkna med att vårt professionella team städar ditt utrymme minutiöst.

Våra standardtjänster för flyttstädning omfattar:

 • Dammsugning och sopning av alla golv.
 • Torka av golvlister.
 • Torka av skåp och lådor på insidan och utsidan.
 • Skrubbning av dusch, badkar och toaletter.
 • Rengöring av diskbänkar, bänkskivor och köksmaskiner.
 • Dammsugning av alla ytor, inklusive fönsterkarmar, armaturer och takfläktar.
 • Punktrengöring av dörrar, fönster och ramar.

Vi har utarbetat en checklista för flyttstädning för våra kunder. Denna checklista hjälper dig att förstå hur vår flyttstädningstjänst fungerar.

Varför välja Paulz Städ AB?

Städfirma i Sverige

Vi garanterar resultat när Paulz Städ AB sköter slutstädningen av ditt gamla hem. När du avslutar detaljerna och åker iväg kommer ditt professionella städteam att skrubba, moppa och damma av huset. Vi är alltid redo att hjälpa till, oavsett om du flyttar ut eller in, eller om du bara behöver rutin städning i Krokom för ditt nya hem.

Det kräver mycket arbete att städa upp smuts, smuts, fläckar och märken från många års boende. På Paulz Städ AB analyserar vi dina rengöringsbehov och påbörjar sedan städningen. Inget utrymme är utom räckhåll för våra experter på flyttstädning, oavsett om det är köket, badrummet, sovrummet, vardagsrummet, garderoben eller någon annan del av ditt hem.

 • Vi ger dig tillfredsställelse och garanterade resultat.
 • Vi ser till att varje centimeter av fastigheten är fläckfri.
 • Vårt team kommer i tid och slutför arbetet så snabbt som möjligt.
 • Vi använder miljövänliga, hållbara rengöringsprodukter.
 • Alla våra städare är fullt utbildade och försäkrade.
 • Erbjuder kvalitet och service som är bättre än någon annan.
 • Vi sköter administrationen av RUT-avdraget.

Vad Kostar en Flyttstädning i Krokom?

Att planera en flytt kan vara överväldigande, men glöm inte bort de små sakerna som att planera en flyttstädning. Detta kommer att säkerställa att ditt hem är i bra skick för nästa hyresgäster.

Kostnaden för en flyttstädning i Krokom beror på storleken och skick på ditt hem. En större och smutsigare bostad kostar mer att städa än en mindre och renare bostad. Bostadens läge påverkar också priset, där bostäder i högkostnadsområden kräver dyrare tjänster än bostäder i lågkostnadsområden.

Boka en Flyttstädning idag!

Våra professionella städteam kan spara timmar eller till och med dagar av arbete genom att rengöra din fastighet grundligt. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och har rätt produkter för att rengöra alla ytor. Våra städare är också fullt utbildade och försäkrade, så du kan vara säker på att ditt utrymme är säkert.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map