Vår blogg

Bästa checklista för kontorsrengöring

Checklista för kontorsstädning | Dagliga, Veckovisa & Månatliga

Om du driver ett kontor är det ett måste att upprätthålla en ren, bakteriefri och hygienisk miljö. Ett organiserat och rent kontor förbättrar verkligen medarbetarnas produktivitet och effektivitet.

För att göra detta, se till att schemalägga regelbundna kontorstädningar. En professionell städbyrå kan besöka ditt kontor regelbundet med vilken du kan fixa ett schema som passar dina behov.

Här förser vi dig med en checklista för kontorsstädning som kan hjälpa dig att schemalägga aktiviteterna och som också ger en förhandstitt på kontorsstädning processen.

Låt oss dyka in!

(more…)

rent sofftyg hemma

Hur rengör man sofftyg hemma?

De tuffa fläckarna och stökiga spill tränger ihop din stil och får soffor att se smutsiga ut. Städning krävs för att ta bort smuts, fläckar eller spill från soffan.

Men tänk inte på att soffrengöring liknar vanlig möbelrengöring eftersom tyget som används för soffor kräver skonsam rengöring.

veta vilken typ av tyg som används och följaktligen lösningsmedlet eller rengöringslösningen som kan användas för rengöringsprocessen.

Normalt soffrengöring som erbjuds av professionella företag är av olika typer, såsom tygsofforengöring, streamerrengöring, dammsugning, soffrengöring i polyester och så vidare.

(more…)

Bästa sättet att ta bort tuggummi från mattan

Bästa Sättet Att Ta Bort Tuggummi Från Mattan

Av allt hemma är mattstädning det tuffaste. Att ha tuggummi på det får det att se smutsigt ut. Mattornas mjuka fiber kan inte motstå den töjbara konsistensen av tuggummi.

Om du försöker dra en bit tuggummi från mattan med handen, kommer den bara att sträcka sig och bryta isär och lämna en ful bit klibbig rester efter sig.

Bläddra bland vårt annat innehåll Relaterad till Mattvätt

I det här inlägget diskuterar vi metoderna för att ta bort tuggummi från mattor så att du kan behålla blanka mattor.

(more…)

Professionell Husstädning Checklista

Bäst Husstädning Checklista i Idéer 2021

 

Om du planerar en djup städning av ditt hus, skulle det vara den bästa lösningen att anlita ett Professionellt husstäd företag?

 

Medan du söker efter ett städföretag, se till att gå i samma takt med företaget. För att effektivt göra det måste du utarbeta en professionell hus rengöring checklista

Resultaten beror på checklistan ”Hur rent är ditt hus?” Om du ska göra professionell rengöring för första gången måste du veta, ”Vad ingår i en professionell checklista för djupstädning?”. Också .” Vad ska du förvänta dig av en professionell husstädning? ”.

Det här inlägget kommer att täcka svaren på alla dessa frågor och tillhandahålla ett komplett förfarande för att förbereda en huschecklista för djupstädning.

(more…)

bästa hemlagade mattorengörings lösningar

Vad är Den Bästa Hemmagjorda Mattrengörings Lösningen


Står du inför utmaningar när det gäller att underhålla snygga och rena mattor? Helt uppenbart kan du inte ringa ett professionellt företag varje gång. Vad ska man göra då?

Låt oss acceptera att spill är en vanlig sak. Så, planerar du hemrengöring av mattor? Om så är fallet, låt oss få veta om ättika och diskmedel är bra för rengöring? Vad ska jag göra när du inte har ett rengöringsmedel som är klart att använda?

(more…)

bästa Hemgjorda Fönsterrengöring Lösningen

Vad är Den bästa Hemgjorda Fönsterrengöring Lösningen?

Smutsiga fönster och randiga glasögon märks lätt. De kan förstöra skönheten i ditt hem. Dessutom kan det samlade dammet skada din hälsa. Med hemgjorda fönster rengöringslösningar kan den enkelt rengöras.

 

Innan du väljer en effektiv rengöringsmetod för fönster vill du veta:

 • Vilken är den bästa hemgjorda fönsterrengöring lösningen utan ättika?
 • Vad använder professionella fönsterputsare för att rengöra fönster?
 • Hur rengör professionella städföretag fönster?
 • Är alkohol eller vinäger bättre för att rengöra fönster?

 

Paulz Städ AB är ett professionellt företag som tillhandahåller alla typer av hemstädning tjänster. Våra städare använder olika typer av lösningar och verktyg för att rengöra dina fönster, särskilt för höghöjds fönster.

(more…)

Flytta in Och Flytta Ut Rengöring Checklista

Flytta in Och Flytta Ut Rengöring Checklista

Att flytta in och flytta är en tid full av spänning och hektisk planering. I båda fallen krävs en noggrann handlingsplan. Med Paulz rengöringstjänster kan du göra rengöringsmedlen enkel. Vi hjälper till med en noggrant utformad in- och utflyttnings process. 

Vi inbjuder dig att begära en kostnadsfri uppskattning för att se hur mycket tid vi kan spara dig medan du förbereder dig för att flytta.

In- och utflyttnings kategorierna diskuteras separat eftersom kravet och listan över aktiviteter som ska göras varierar.

(more…)

mattrengöring tips för husdjursägare

8 Bästa Mattrengörings Tips För Husdjursägare

Att ha husdjur som en del av din familj är verkligen en fantastisk idé. Med det måste du anpassa dig till en livsstil som passar dina husdjurs komfort.

Tja, om du är en husdjurs älskare och gillar att ha mattor och mattor i ditt hus, måste du vara glad att vara vän med vårt städföretag.

Innan vi pratar mer om ämnet, här är några frågor som varje husdjur älskare måste fundera över och försöka få svar för samma:

(more…)

Verktyg Som Behövs För Professionell Fönsterrengöring

Bästa Verktyg Och Utrustning Som Används för Professionell Fönsterrengöring

Fönsterrengöring kan se lätt ut, men i själva verket är det ett av de svåraste områdena i hela städningen. För att rengöra fönstren effektivt, särskilt från utsidan, behöver du en professionell städtjänst. Innan du kommer i kontakt med en, titta på svaren på följande frågor:

 • Hur mycket kostar rengöring av bostadsfönster?
 • Har du anläggningen i Östersund för att ringa ett fönsterrengöring företag?
 • Hur kontaktar jag ett fönsterrengöring företag?
 • Hur säkerställer jag kvalitet och hygien fönsterrengöring?

(more…)

Flytta Husrengöring Checklistan Innan du packar Upp den

Flytta Husrengöring Checklistan Innan du packar Upp den

Att flytta till ett nytt hem är som en dröm för många av oss, men ändå är det en skrämmande uppgift att städa hem innan du flyttar in. Det blir en ännu känsligare fråga när vi går igenom de pågående pandemi tiderna.

Det är därför det är värt att kontakta en hushållsrengöring som kan göra nödvändig rengöring innan du bosätter dig. Det behöver inte ta tid att ta tid. Sök bara efter ett städföretag i Östersund och se till följande:

 • Hur mycket kostar det att städa ett hus innan du flyttar in?
 • Hur städar du ett helt nytt hus?
 • Vilken del av huset ska rengöras först?
 • Hur utför städföretaget städuppgifter?
 • Hur lång tid tar det att städa ett helt nytt hus?

Svaren på dessa frågor öppnar för att hitta ett städföretag nära dig. Om du letar efter Hemstädning i Krokom, Hemstädning i Åre eller Östersund så levererar vi på Paulz rengöring skräddarsydda och skräddarsydda flyttstäd tjänster i Östersund.

(more…)