Vår blogg

bästa hemlagade mattorengörings lösningar

Vad är Den Bästa Hemmagjorda Mattrengörings Lösningen


Står du inför utmaningar när det gäller att underhålla snygga och rena mattor? Helt uppenbart kan du inte ringa ett professionellt företag varje gång. Vad ska man göra då?

Låt oss acceptera att spill är en vanlig sak. Så, planerar du hemrengöring av mattor? Om så är fallet, låt oss få veta om ättika och diskmedel är bra för rengöring? Vad ska jag göra när du inte har ett rengöringsmedel som är klart att använda?

(more…)

bästa Hemgjorda Fönsterrengöring Lösningen

Vad är Den bästa Hemgjorda Fönsterrengöring Lösningen?

Smutsiga fönster och randiga glasögon märks lätt. De kan förstöra skönheten i ditt hem. Dessutom kan det samlade dammet skada din hälsa. Med hemgjorda fönster rengöringslösningar kan den enkelt rengöras.

 

Innan du väljer en effektiv rengöringsmetod för fönster vill du veta:

 • Vilken är den bästa hemgjorda fönsterrengöring lösningen utan ättika?
 • Vad använder professionella fönsterputsare för att rengöra fönster?
 • Hur rengör professionella städföretag fönster?
 • Är alkohol eller vinäger bättre för att rengöra fönster?

 

Paulz Städ AB är ett professionellt företag som tillhandahåller alla typer av hemstädning tjänster. Våra städare använder olika typer av lösningar och verktyg för att rengöra dina fönster, särskilt för höghöjds fönster.

(more…)

Flytta in Och Flytta Ut Rengöring Checklista

Flytta in Och Flytta Ut Rengöring Checklista

Att flytta in och flytta är en tid full av spänning och hektisk planering. I båda fallen krävs en noggrann handlingsplan. Med Paulz rengöringstjänster kan du göra rengöringsmedlen enkel. Vi hjälper till med en noggrant utformad in- och utflyttnings process. 

Vi inbjuder dig att begära en kostnadsfri uppskattning för att se hur mycket tid vi kan spara dig medan du förbereder dig för att flytta.

In- och utflyttnings kategorierna diskuteras separat eftersom kravet och listan över aktiviteter som ska göras varierar.

(more…)

mattrengöring tips för husdjursägare

8 Bästa Mattrengörings Tips För Husdjursägare

Att ha husdjur som en del av din familj är verkligen en fantastisk idé. Med det måste du anpassa dig till en livsstil som passar dina husdjurs komfort.

Tja, om du är en husdjurs älskare och gillar att ha mattor och mattor i ditt hus, måste du vara glad att vara vän med vårt städföretag.

Innan vi pratar mer om ämnet, här är några frågor som varje husdjur älskare måste fundera över och försöka få svar för samma:

(more…)

Verktyg Som Behövs För Professionell Fönsterrengöring

Bästa Verktyg Och Utrustning Som Används för Professionell Fönsterrengöring

Fönsterrengöring kan se lätt ut, men i själva verket är det ett av de svåraste områdena i hela städningen. För att rengöra fönstren effektivt, särskilt från utsidan, behöver du en professionell städtjänst. Innan du kommer i kontakt med en, titta på svaren på följande frågor:

 • Hur mycket kostar rengöring av bostadsfönster?
 • Har du anläggningen i Östersund för att ringa ett fönsterrengöring företag?
 • Hur kontaktar jag ett fönsterrengöring företag?
 • Hur säkerställer jag kvalitet och hygien fönsterrengöring?

(more…)

Flytta Husrengöring Checklistan Innan du packar Upp den

Flytta Husrengöring Checklistan Innan du packar Upp den

Att flytta till ett nytt hem är som en dröm för många av oss, men ändå är det en skrämmande uppgift att städa hem innan du flyttar in. Det blir en ännu känsligare fråga när vi går igenom de pågående pandemi tiderna.

Det är därför det är värt att kontakta en hushållsrengöring som kan göra nödvändig rengöring innan du bosätter dig. Det behöver inte ta tid att ta tid. Sök bara efter ett städföretag i Östersund och se till följande:

 • Hur mycket kostar det att städa ett hus innan du flyttar in?
 • Hur städar du ett helt nytt hus?
 • Vilken del av huset ska rengöras först?
 • Hur utför städföretaget städuppgifter?
 • Hur lång tid tar det att städa ett helt nytt hus?

Svaren på dessa frågor öppnar för att hitta ett städföretag nära dig. Om du letar efter Hemstädning i Krokom, Hemstädning i Åre eller Östersund så levererar vi på Paulz rengöring skräddarsydda och skräddarsydda flyttstäd tjänster i Östersund.

(more…)