Blogg

Vinäger - tips och användningsområden för rengöring

Vinäger – tips och användningsområden för rengöring

Behöver du verkligen starka, kraftfulla rengöringsmedel för att hålla ditt hem skinande rent? I vissa fall kan du behöva den där extra styrkan – men för det mesta fungerar klassiska städknep precis lika bra.

En sak som garanterat finns i varje hushåll och som gör underverk för nästan alla rengöringsuppgifter är vinäger. Vinäger kan användas till allt från att ta bort mögel från kakelplattor till att rensa avlopp.

(more…)

Hur lång tid tar det att städa 100 kvadratmeter

Hur lång tid tar det att städa 100 kvadratmeter?

Att städa ett utrymme som är så stort som 100 kvadratmeter kan kännas som en skrämmande uppgift och du undrar hur lång tid det tar att förvandla ditt röriga vardagsrum till en fläckfri oas.

Oavsett om du förbereder dig för ett speciellt tillfälle, flyttar ut från en hyresfastighet eller helt enkelt försöker upprätthålla en orörd miljö, är det viktigt att förstå den tidsåtgång som krävs för detta åtagande.

(more…)

Hur tar man bort kaffefläckar

Hur tar man bort kaffefläckar?

Kaffespill händer! Oavsett om det är en morgonmiss på din favoritskjorta eller en eftermiddagsfläck på mattan, verkar kaffe hitta sin väg in i våra kläder och möbler.

(more…)

bästa tips för fönsterputsning

Bästa tips för Fönsterputsning: Rengör fönster som ett proffs

Fönsterputsning handlar inte bara om estetik – det är också avgörande för att bevara ditt hems eller företags värde och attraktionskraft. Rena fönster kan öka det naturliga ljusinsläppet, minska energikostnaderna och skapa en välkomnande atmosfär för gäster eller kunder. Dessutom kan regelbunden fönsterputsning förlänga livslängden på dina fönster genom att förhindra ansamlingar och skador.

(more…)

vad kostar en kontorsstädning

Vad Kostar en Kontorsstädning?

Att upprätthålla en ren och inbjudande arbetsmiljö är avgörande för trivsel och professionalism på arbetsplatsen. Det bidrar inte bara till en hälsosam daglig verksamhet för anställda utan stärker även företagets image inför besökare. Så, hur mycket bör man förvänta sig att investera i rengöringstjänster för kontoret? Här utforskar vi de vanligaste kostnaderna och vilka aspekter som mest påverkar priset på kontorsstädning.

(more…)

Säsongsbaserade städtips

Säsongsbaserade städtips: Håll hemmet rent under alla årstider

Sverige lockar med sina skiftande årstider – vårens friska luft, sommarens värme, höstens mysiga dagar och vinterns gnistrande snö. Men med varje årstid kommer nya utmaningar för våra hem. Damm samlas under vintern, pollen exploderar på våren och mörkret smyger sig på under hösten. Det är här säsongsstädningen kommer in som en räddare i nöden!

(more…)

miljövänlig Rengöringstips

9 Enkla tips för miljövänlig rengöring

Glöm dyra, plastförpackade rengöringsmedel. Vi delar med oss av enkla DIY-recept på kraftfulla rengöringslösningar som vinäger, bakpulver och återanvändbara alternativ som håller ditt hem desinficerat och bakteriefritt.

(more…)