Flyttfirma Östersund

Flyttjänster - Mellan Städer, Mellan Selstater och Inom Delstater

Paulz Stad är en flyttfirma som erbjuder tjänster som packning och uppackning, lastning och lossning samt transport av tillhörigheter med lastbil eller på annat sätt. Vi erbjuder även förvaring och försäkringar för att skydda dina ägodelar under flytten.

Har du planer på att flytta snart? Från en plats till en annan? Med full flyttjänst, som innehåller packning, flyttning och uppackning, kan du garanterat segla lugnt.

En typisk inflyttning innebär behörigheter och andra saker, särskilt när övergången sker från ett land till ett annat. Därför behöver du anlita en professionell flytt tjänst som kan hantera jobbet effektivt.

Som pionjärer inom leverans av flyttjänster i Östersund är, Paulz Städ AB, en av de pålitliga företagen. Det är känt för att tillhandahålla tillfredsställande kundservice som förstår behoven när man flyttar in/ ut ur ett hus.

Vi har en enkel strategi som består av tre steg: Tydliga uppskattningar av pris utan dolda avgifter, överkomliga priser, full packnings- / uppackning tjänst. Säker packning och flytt med så få skador som möjligt är vår specialitet.

För COVID -19-säkerhet arbetar vårt team i kontaktlöst läge. Personalen bär mask och handskar. Hygienen bibehålls ordentligt. Sopor slängs och avfall tas bort efter flytten och fastigheten rengörs innan den lämnas.

Vi garanterar lycka och tillfredsställelse. Du kommer att vara på plats och redo att återuppta ditt dagliga liv från första dagen. Vi flyttar som om det vore vår egen flytt. I vår flyttfirma är varje anställd utbildad för att hantera kritiska situationer som sannolikt kan uppstå under större delen av skiftet.

Flyttfirma Med Komplett Lösning

Vi Täcker Följande Typer av Flyttjänster:

 • Flytt mellan olika städer/län och långdistansflytt
 • Professionella förpackningstjänster
 • Internationella flyttjänster
 • Lastning och lossning tjänster
 • Omlokalisering av kontor / företag

Vad gör våra flyttjänster pålitliga?

Våra flyttjänster är tillförlitliga, ger högkvalitativ service och uppfyller våra kunders behov på ett professionellt, effektivt och pålitligt sätt. Här är följande nyckelkvaliteter som gör oss till ett pålitligt flyttföretag bland andra:

 • Professionalism: Vår pålitliga flyttservice består av välutbildade, professionella flyttare som hanterar dina saker med omsorg och effektivitet.
 • Erfarenhet: Vi har varit verksamma i flera år och har bevisat att vi lyckas med våra flyttar. Denna erfarenhet ger oss kunskapen och expertisen att hantera ett brett spektrum av flyttbehov och ge pålitlig service till våra kunder.
 • Uppmärksamma varje detalj: Vi är uppmärksamma på varje detalj av din flytt, inklusive att packa och lasta dina tillhörigheter på ett säkert och korrekt sätt.
 • Kommunikation: Våra yrkesmän håller dig informerad om hur din flytt fortskrider och är tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller funderingar du kan ha.
 • Tillförlitlighet: Vi är pålitliga, kommer i tid och slutför flytten som utlovat.
 • Rykte: Vi har fått ett gott rykte inom flyttbranschen och är kända för att tillhandahålla högkvalitativ service.
 • Licensiering och försäkring: Våra flyttare och packare är korrekt licensierade och försäkrade. Vi ser till att dina tillhörigheter är säkra hos oss från olyckor eller skador under flytten.
typer av flyttjanster

Säker förpackning

Om du anlitar oss kan du undvika att behöva åka otaliga gånger till affären för att köpa packmaterial. Vi tillhandahåller allt du behöver för din flytt, inklusive lådor, tejp, papper, bubbelplast, möbelkuddar och ytterligare stoppning. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta oss sköta resten.

Packning av dina ömtåliga föremål

För att göra packningen stressfri är det bäst att packa ömtåliga föremål i förväg. Det kan ta extra tid, men det minskar risken för skador. Allt vi ber om är din hjälp med att skilja ut de ömtåliga föremål som kan packas tidigare. Vår utbildade personal tar hand om resten av packningen. Det finns inga extra avgifter för denna tjänst.

Demontering Av Möbler

Paulz Städ AB ser till att alla dina stora, otympliga och / eller tunga möbler anländer intakt till din slutdestination. Det kan behövas delvis eller fullständig demontering av möbler efter behov (och återmontering när det är dags).

Lastning Och Lossning av Lastbil

De flesta skadorna inträffar under lastning och lossning av bagage. Vår flyttjänst använder lyftutrustningar för tunga laster så att vi kan undvika skador. I Östersund är vi bland de bästa flyttföretagen som använder utrustningen.

Transport av Dina Tillhörigheter

Det är lätt hänt att flyttlådor blir felplacerade under flytten på grund av ett dåligt planerat utförande. För att undvika detta har vi en handledare i vårt team som övervakar och förbereder listor på de artiklar som ska med och numrering av lådor tillsammans med detaljer på innehållet. Oavsett om det rör sig om internationell, nationell eller lokal flyttning kompromissar vi inte med den här processen.

Packning

Vi packar inte bara ditt hem, vi hjälper dig med en smidig flytt. Vi förstår att det finns många uppgifter att göra när du flyttar till en ny plats. Medan du fokuserar på andra uppgifter som är förknippade med att bosätta sig, ser vi till att allt går där det ska. Du ger vägledning och vi installerar allt enligt dina instruktioner.

Avfallshantering

OLP One Love Production AB är en miljövänlig organisation. Under packning och uppackning används massor av förpackningsmaterial som måste återvinnas eller kastas från plastfolie till flyttlådor. Vi ser till att allt kasseras på rätt sätt och kommer att ta hand om den röran du har kvar efter att alla dina tillhörigheter har tagits bort. Vi erbjuder även bortforsling och demontering av möbler, apparater och allt annat du vill göra dig av med.

Rengöring Vid Utflyttning

När du anlitar oss behöver du inte gå någon annanstans. Vi erbjuder ett komplett utbud av flyttjänster, flyttstädning, bortskaffande av möbler och annat, husstädning, möbelstädning och mattstädning.

Hur Mycket Kostar en Flytt i Östersund?

Vi hjälper människor att flytta från en plats till en annan. När du väl har konsulterat oss kommer vi att undersöka realtids situationen och tillhandahålla en kostnadsberäkning.

Allt beror på hur mycket det finns att flytta. Tid är också en viktig faktor. Packning/uppackning samma dag kostar dig mer. I slutändan, ju mer hjälp du vill ha, desto mer betalar du. Ditt slutliga pris beror på:

 • Hur många flyttare behöver du?
 • Hur mycket grejer har du?
 • Hur långt behöver flyttarna resa?
 • Hur mycket förpackningsmaterial krävs?
 • Hur lång tid tar hela flytten?

I Östersund är Paulz Städ bland de topprankade tjänsterna som är kända för perfekt planering, utförande och flytt strategi. Paulz Städ AB har samarbetat med OLP One Love Production AB för transporttjänster som är tillförlitliga och kostnadseffektiva.

Varför Välja vår Flyttjänst?

Vi garanterar en säker och smidig flytt så att du kan leva lyckligt, men om olyckan är framme har vi försäkringar som täcker skador. Vi erbjuder bostads- och kommersiella flyttningar i Östersund. Vårt nära nätverk och starka klient kommunikation hjälper oss att planera bättre.

Du kan kontakta oss online genom att skicka dina uppgifter och vi återkommer inom kort. Vi känner att alla företag börjar med god kommunikation.

Vi är bäst för att vi lyssnar på dig, kunden. Vår artiga och professionella personal kommer att göra så mycket eller så lite som du vill att de ska göra.

Från packning till lyft ser vår personal till att dina föremål är säkra under hela transportprocessen. Regn eller sol, vi får jobbet gjort när som helst och varje dag.

Vi är engagerade i att betjäna lokalsamhället i Östersund.

Vi Tror på Att Tillhandahålla:

 • Sinnesro
 • Pålitlighet
 • Ansvarighet
 • Snabb och effektiv service
 • Professionell inventeringsprocess
 • Varors säkerhet och trygghet
 • Problemfri prisvärd tjänst

Vilka är Fördelarna Med Att Anlita en Flyttfirma i Östersund?

Det finns vissa fördelar med att anställa ett pålitligt företag som Paulz Städ. Om du planerar att din kommande husflytt med vårt pålitliga och kända företag är följande fördelar:

 • Du kommer att ha fullständig sinnesro.
 • Professionella kommer att ta hand om alla dina behov. Redan från att ordna sakerna att packa, skifta och packa upp gör vi allt för dig.
 • Tidsschema och transport hanteras väl
 • Säkerhet för tillhörigheter är en annan fördel med att anställa oss

Ofta Ställda Frågor

Hur kan jag hyra Östersunds bästa flyttjänst till överkomliga priser?

Att anlita ett företag är en knepig och utmanande uppgift för vem som helst. Men det finns vissa sätt genom vilka du kan hyra ett pålitligt och erfaret flyttföretag för din kommande flytt.

 • Gör en lista över de bästa tjänsteleverantörerna i din stad.
 • Kontrollera deras trovärdighet, pålitlighet och online recensioner.
 • Kontrollera deras besättning och fordon.
 • Kortlista 3 bästa leverantörer av matchnings tjänster i närheten av ditt område
 • Be dem göra en undersökning före flytten.
 • Få uppskattningar skriftligen.
 • Jämför uppskattningarna och välj den som bäst matchar dina behov.
 • Läs avtalet noggrant innan du undertecknar det och slutför tjänsten.

Varför ska jag anställa ett professionellt flyttföretag när jag flyttar från ett hem till ett annat, särskilt närliggande platser?

Det är ingen hemlighet att flytta från en plats till en annan, oavsett nära eller långt, kan vara en skrämmande, utmanande och stressande händelse i livet.

Flytt processen innebär att packa upp hushållsartiklar, lasta lastbilen, transportera, lasta av lastbilen, packa upp allt och ordna om saker.

Det kan finnas flera andra uppgifter under flytten som du måste sköta. Att hantera flyttprocessen kräver mycket av din dyrbara tid och ansträngning. Ärligt talat kan det vara svårt att hantera hela flyttprocessen på egen hand. Anlita en flyttfirma!

Det är därför absolut nödvändigt att anställa ett företag av professionella flyttare som kan ta på sig alla dina omplacerings krav. Ta vara på äkta flyttjänster i Östersund!

Vilka är de viktigaste tjänsterna som tillhandahålls av den professionella flyttfirma i Östersund?

Oavsett om det är en privat flytt eller kommersiellt är en pålitlig flyttfirma som kan fungera enligt dina krav utmanande. Vi gör allt för dig.

Vi har erfaren personal som kan packa och packa upp alla typer av varor som datorer, porslin, ömtåliga dekorativa föremål eller maskiner som behöver vård.

Vissa extra tjänster som kan läggas till är, lager & förvaring, flyttning av husdjur, flyttning av hus växter, flyttning av specialartiklar, flyttning av ömtåliga föremål, flyttning av möbler, skadedjursbekämpning, rengöring av hus, demontering / montering av möbler, installation av verktyg.

Våra kärntjänster är dock förpacknings tjänst, lastningstjänst, transporttjänst, lossningstjänst, uppackning tjänst och anläggningstjänst.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map