Hemstädning

Paulz Stad yrkesmän städar hem varje dag i Sverige för att göra huset fräscht och fritt från bakterier. Ta inte på dig städstressen! Vi är ett ansvarstagande, skräddarsytt och flexibelt städföretag. Vi erbjuder städtjänster i Östersund, Are, Krokom och närliggande områden.

Boka vår hemstädning i din stad till överkomliga priser av följande skäl:

✓ Tillfredsställd rengöring
✓ Antibakteriell rengöring
✓ Ingen bindningstid
✓ Miljömärkta rengöringsprodukter
✓ Professionella hemstädare
✓ Avdrag för rutten
✓ Överkomligt pris

Mer Om Hemstädning

Rengöring Hemmet

Vi rengör ditt hem effektivt med rätt rengöringsutrustning som är mycket skonsam för hemstädning. Alla våra anställda är välutbildade inom både hemstädning och miljöhantering.  Du kan välja hemstädning dagligen, veckovis och månadsvis eller regelbunden städning och djuprengöring. Genom att anlita oss för regelbunden Svanenmärkt städning får du ett hem som alltid hålls rent.

Hur fungerar Paulz’s hemstädning?

Våra städtjänster börjar med en inspektion av husets storlek, alla smutsiga områden, möbler, golv, väggar och tak, badrum, kök osv. När vi börjar städa ditt hem kommer vi med all rengöringsutrustning och alla lösningar i ditt hem, vilket inkluderar allt nödvändigt rengöringsmaterial, inklusive dammsugare med tillbehör och toalettborste.

Vi följer alltid checklista för hemstädning för att städa hemmet. I slutet av städningen följer vi checklistan och lämnar bara huset när kunden är nöjd med våra tjänster.

Om du är bosatt i följande stad i Sverige eller i ett närliggande område kan du boka våra tjänster.

  1. Hemstädning Östersund
  2. Hemstädning Åre
  3. Hemstädning Krokom

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243

Find Us On Google Map