Flyttjänster för hushåll

Rimliga hushållsflyttar i Sverige

Att flytta kan vara tidskrävande och stressigt. Men Paulz Städ AB är här för att eliminera allt krångel och problem med flytten. Paulz Städ AB förstår att en flytt är en komplicerad process som kräver god organisation.

Vi har stor erfarenhet och kunskap inom flyttbranschen och hjälper våra kunder med flyttning av hushåll. Vare sig det handlar om en lägenhet, ett sommarhus eller en hel villa sköter vårt team hela processen, från packning, lastning, transport, lossning, uppackning, installation och lagring vid behov. På så sätt kan du flytta alla dina personliga tillhörigheter, möbler och andra hushållsartiklar med oss.

Flexibel flyttning i Östersund, Åre och Krokom

Att arbeta heltid och ha lite tid att förbereda en flytt kan vara utmattande och frustrerande. Dessutom innebär flyttprocessen så många detaljer – packning, städning och själva flytten.

Som tur är finns vi på Paulz Städ AB här för att hjälpa till med alla aspekter av hushållsrengöring i Östersund, Åre, Krokom och andra områden i Sverige. Som ledande flyttfirma har vi genomfört tusentals flyttar i Sverige med garanterade och tillfredsställande tjänster. Dessutom är vi skickliga nog att erbjuda försäkrade hushållsflyttar som uppfyller Konsumentverkets riktlinjer.

Vårt mål är att utveckla en individuell plan som är skräddarsydd för dina unika omständigheter när du kontaktar oss. Från tillhandahållande av förpackningsmaterial till demontering, lastning och lossning, transport och uppackning – vi kan hantera allt före, under och efter. Vi märker lådor tydligt med det rum som lådan ska stå i. Detta underlättar flytten och gör även uppackningen mycket snabbare och enklare. Dessutom tar vi även hand om flyttstädningen om du inte vill göra det själv.

Se till att du gör dig av med allt du inte behöver innan du flyttar! Under vår tid på plats hjälper vi gärna till med återvinning och återanvändning. Vi hittar nya hem för dina gamla föremål och möbler. Hjälp oss gärna att göra världen lite bättre genom att minska mängden avfall som vi slänger.

När du anlitar Paulz Städ AB anlitar du kvalitet

Vårt företag har specialiserat sig på flyttning av hushållsvaror och har många års erfarenhet av detta. Vi ser till att du anländer till ditt nya hem med ett leende på läpparna med hjälp av transportbilar av alla storlekar, rätt utrustning och rätt personal. Vi har även samarbetat med OLP One Love Production AB för transporttjänster som är pålitliga och kostnadseffektiva.

Självklart är dina hushållsvaror fullt försäkrade i våra händer. I Östersund, Åre och Krokom är vi en topprankad byrå som är känd för perfekt planering, genomförande och flyttstrategi. Vi har en hushållsförsäkring som garanterar att alla dina personliga tillhörigheter, ömtåliga föremål, dyra föremål och möbler är säkra.

En flytt innebär vanligtvis många förändringar i livet. Vi förstår att förutsättningarna för varje flytt är olika och att varje flytt ser olika ut. För att säkerställa en smidig flytt hjälper vi till med allt. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation så att vi kan gå igenom dina specifika behov. Du är trots allt viktig för oss som kund oavsett om du flyttar en soffa eller hela ditt hushåll.

Flytta med våra flexibla alternativ!

Det är möjligt att flytta din lägenhet/villa på egen hand om du känner att du kan göra det. För att göra din flytt så smidig som möjligt kan vi förse dig med flyttkartonger och förpackningsmaterial. Om du packar dina tillhörigheter på rätt sätt underlättar du uppackningen. I våra flyttjänster hjälper vi våra kunder med följande:

  • Leverans av förpackningsmaterial
  • Packning och uppackning
  • Flyttstädning
  • Demontering av möbler
  • Lastning och lossning av lastbilar
  • Transportera dina tillhörigheter
  • Standardhushållspaket (lastning, transport, lossning, transport på plats)

RUT-avdrag vid flyttning av hushållsvaror!

Som privatperson kan du få ett RUT-avdrag för flyttjänster för att minska kostnaderna. Det täcker inte kostnaden för att hyra förvaringsutrymme eller flyttbilar, men det täcker andra aspekter av en hushållsflytt, till exempel städning, transport, packning och uppackning samt lossning och lastning av möbler och personliga tillhörigheter. I allmänhet är RUT-avdragen 50% av arbetskostnaderna, vilket innebär att prissättningen kommer att bidra till justerade kostnader i slutet av projektet.

Paulz Städ AB tar hand om hela flytten av hushållet!

Om du bor i Östersund, Åre, Krokom eller andra områden i Sverige kan du dra nytta av Paulz Städ AB’s olika flyttjänster, allt från flytt av hus till kontorsflytt, flyttstädning, återvinning av gamla möbler och fler pålitliga lösningar som uppfyller dina behov.

När du planerar ditt nästa steg ser vi på Paulz Städ AB fram emot att hjälpa dig. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon. Vi kommer att svara på dina frågor så snart som möjligt.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map