Mattrengöring i Åre

Professionellt Företag för Mattrengöring

I Åre har Paulz Städ erfarenhet av madrassrengöring och många års erfarenhet av hemstädning. Madrasser är hemvist för bakterier och bakterier som kan orsaka allvarliga hälsoproblem, såsom kliande hud och bakterieinfektioner.

Varför bör mattor rengöras regelbundet?

Har du mattor som veckas ut överallt i ditt hem? Om vi bekräftar, föreslår vi att du kontaktar oss ofta för rengöring av mattan, särskilt under COVID-19-tiderna. Den främsta anledningen till denna rekommendation är ett resultat av smuts och bakterier som kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Förutom detta är WHO: s rekommendation att upprätthålla en god hygien.

Vacuum Cleaner On Carpet

Våra sanerings specialister rengör mattor med avancerade verktyg som använder ett rådande extraktionssystem som når rötterna på din matta och utraderar smuts, missfärgning och mest betydande bakterie.

Bortsett från det nya förfarandet för vattenutvinning, tenderar vi också att rengöra ytterligare känsliga mattor. Våra städtjänster är pålitliga, snabba, effektiva och ändamålsenliga för alla typer av städning av bostads- och industribyggnader!

Varför Välja Oss?

Rengör fibrerna på djupet med matt- och textilvårdsmaskinen

Även om du rengör mattan regelbundet med en dammsugare finns det fortfarande smuts och bakterier i mattan. Eftersom dammsugning bara tar bort smuts från den övre ytan. Men om du anlitar Paulz cleaning mattrengöring kommer mattans livslängd att förlängas och hygienen att förbättras eftersom all smuts, fettrester och obehagliga lukter som fastnat i fibrerna avlägsnas.

 • Vi har alla mött den pågående pandemin. I sådana tider behöver du inte försena din rengöring av mattan.
 • Vi rengör mattor med särskild omsorg medan underhåll av samma utseende är vår garanti efter att rengöringen är klar.
 • Vi levererar 100% kundtillfredsställelse eftersom sanerings tjänsten tillhandahålls av erfarna arbetare.
 • Vårt team tar bort smuts och mikroorganismer från mattor för att verka som en ny.

Ingenting är alldeles för massivt eller för litet när det handlar om rengöring för hemskydd. Smuts Utsläpp och ärrstädningsenhet våra specialtjänster som områdesenheten tillhandahöll när det passar dig. Vi använder miljövänliga tekniker för att upprätthålla en förnuftig hygien mottagning.

Hur kommer vår Mattrengöringsmedel att fungera?

Från regelbunden mattrengöring till fläckborttagning och luktreducering är Paulz namnet att lita på hemstädning i Åre. Vi har allt du förväntar dig under mat rengöringen.

Tvätta mattor

Det finns olika typer av mattor, t.ex. konstgjorda mattor, ullmattor, handvävda mattor, maskinvävda mattor och så vidare. En försiktig tvättning och rengöring kan vara en axel för mattans långa livslängd.

Mindre mattor av bomull, ull eller syntetiska fibrer är särskilt lätta att rengöra. Dessa kan handtvättas eller tvättas i maskin på ett skonsamt program vid 30 °C. För andra material, som sammet, sisal eller kokos, är det bättre att rengöra med endast vatten och ett lämpligt tvättmedel vid behov.

Här är anordningens steg som följs under vår saneringsmetod.

 • Först kommer vi att dammsuga alla områden för att ta bort den lösa smutsen som har samlats på mattan. Sedan förbehandlar vi för att eliminera fläckarna.
 • Då ska vi använda vårt kraftfulla verktyg för utvinning av problem.
 • Genom att använda essentiella schampon och odöriseringsmedel rengör vi hela ytan och eliminerar all lukt och bakterier.
 • Slutligen avslutas en stark fläckbehandling för kvarvarande fläckborttagning som kan rengöra och torka mattan.

Få bort fläckar från mattor

Mat, dryck och smuts hamnar ofta på den smutsiga mattan. Om du inte tar bort dessa omedelbart kommer fläcken aldrig att försvinna. Det vanligaste problemet som kunderna ställs inför är när barn lämnar tuggummi på mattan. För att få bort tuggummi från matta behöver du hjälp av proffs som Paulz Stad i Åre.

Vi förstår att snygga och rena mattor är det första intrycket på gästerna när det gäller heminredning. Men sedan pandemin kom har beaktandet av mattrengöring blivit en del av de viktiga sanitetstjänsterna. För att förlänga livslängden på dyra mattor kan dessutom regelbunden rengöring ha sitt liv. Vi lovar att hålla dina mattor blanka och moderna och se till att alla rester av smuts och bakterier avlägsnas.

Våra Mattrengöring tjänster inkluderar:

 • Fläck borttagning.
 • Avlägsnande av dammkvalster.
 • Avlägsnande av vatten färgning.
 • Deodorising och luktborttagning.
 • Särskild motsatt rengöring av mikroorganismer.

Upptäck våra billiga mattrengöring tjänster i Åre. Få en gratis konsultation och offert idag!

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)
Skicka Mail Till: info@paulz.se
Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map