Bästa Flyttfirman i Jämtlands Län

Långdistansflytt, Internationell Flytt, och Flytthjälp Mellan Städer

Det Professionella Flyttföretaget

Städfirma i SverigePlanerar du att flytta till eller inom Jämtlands län? Sök inte längre än till Paulz städ AB! Vi är ett professionellt flyttföretag i Östersund som erbjuder kompletta flyttjänster för att göra din flytt stressfri och enkel. Vårt team av erfarna flyttfirmor är dedikerade till att ge exceptionell kundservice och se till att dina tillhörigheter transporteras säkert till din nya plats.

Våra Flyttjänster

Paulz städ AB erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster för att möta dina specifika behov. Oavsett om du flyttar lokalt eller långväga, internationellt eller bara mellan städer, så har vi det täckt. Här är några av de flyttjänster vi erbjuder:

 • Lokala Flyttjänster

Om du flyttar inom Östersund eller dess omgivningar, kan vi hjälpa till! Vårt team av lokala flyttarbetare är bekanta med området och kan säkerställa att dina tillhörigheter transporteras säkert till ditt nya hem eller kontor. Vi erbjuder packning och uppackningstjänster, lastning och lossningstjänster samt möbelmonterings- och demonteringstjänster.

 • Långdistansflytt

Att flytta till en ny stad eller stat kan vara stressigt, men det behöver inte vara det. Vi erbjuder långväga flyttjänster för att hjälpa dig att flytta över hela landet med lätthet. Vårt team av flyttarbetare har erfarenhet av långväga flyttar och kan se till att dina tillhörigheter anländer säkert till din nya plats.

Flyttfirma Med Komplett Lösning

 • Internationella Flyttjänster

Att flytta till ett nytt land kan vara en utmanande uppgift, men vi är här för att hjälpa till. Vi erbjuder internationella flyttjänster för att hjälpa dig att flytta utomlands med lätthet. Vårt team av internationella flyttarbetare har erfarenhet av tullar och regler och kan se till att dina tillhörigheter anländer säkert till din nya plats.

 • Packnings- och Uppackningstjänster

Att packa och packa upp kan vara tidskrävande och stressigt. Låt oss ta hand om det åt dig! Vårt team av flyttarbetare kan packa dina tillhörigheter säkert och effektivt och packa upp dem på din nya plats.

 • Packa Ömtåliga Saker

På Paulz Stad AB förstår vi vikten av säker och trygg förpackning, särskilt när det gäller ömtåliga och värdefulla föremål. Våra flyttspecialister använder material och tekniker av bästa kvalitet för att se till att dina dyrbara tillhörigheter packas med största omsorg och når sin destination utan skador. Lita på oss för en stressfri och pålitlig flyttupplevelse.

 • Lastnings- och Lossningstjänster

Att lasta och lossa tunga möbler och lådor kan vara svårt och farligt. Låt vårt team av flyttarbetare hantera det åt dig! Vi använder rätt utrustning och tekniker för att se till att dina tillhörigheter lastas och lossas säkert.

 • Lagringsutrymmen

Om du behöver förvara dina tillhörigheter under en period av tid, så erbjuder vi lagringstjänster som möter dina behov. Våra förvaringsutrymmen är rena, säkra och klimatkontrollerade för att se till att dina tillhörigheter förblir i toppskick.

 • Montering och demontering av möbler

Att montera och demontera möbler kan vara en tråkig uppgift. Låt vårt team av flyttarbetare ta hand om det åt dig! Vi har verktygen och expertisen för att snabbt och säkert montera och demontera dina möbler.

 • Specialflyttstjänster

Om du har specialartiklar som pianon, antikviteter eller konstverk, så erbjuder vi specialflyttstjänster för att se till att de transporteras säkert till din nya plats.

Flyttfirma Jämtland

Varför Välja Oss?

På Paulz städ AB strävar vi efter att erbjuda exceptionell kundservice och se till att din flytt är stressfri och enkel. Här är några anledningar till varför du bör välja oss:

 1. Erfarna flyttarbetare.
 2. Konkurrenskraftiga priser.
 3. Bred utbud av flyttjänster.
 4. Personlig service.
 5. Uppmärksamhet på detaljer.
 6. Säker och trygg transport av dina tillhörigheter.

Våra Tjänsteområden i Jämtlands Län

Paulz Städ AB erbjuder flytjänster i Östersund, Åre och Krokom. Om du bor i någon av dessa städer kan du anlita oss för flyttservice. Vi erbjuder flyttningar inom staden, utanför staden och även utanför länet. Anlita en Flyttfirma I Ditt Område:

 1. Flyttfirma Östersund
 2. Flyttfirma Åre
 3. Flyttfirma Krokom

Anlita Flyttfirma

Om du behöver flytthjälp i Jämtlands (Östersund, Åre och Krokom) eller vill boka våra flyttjänster, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med din flytt. Du kan begära en offert för din flytt. Vi ger dig en detaljerad offert som innehåller alla våra tjänster och priser.


Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Ring Oss: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map