Picture

Soff- & Möbeltvätt i Krokom

Försumma inte din soffa och möbelrengöring för ett elegant, rikt utseende på ditt hem eller kontor. Oroa dig inte för kostnaden. Paulz städtjänster i Krokom vill att ditt hem eller kontor ska se ljusare, fräschare och renare ut.

Vi kan också förstå din tillgivenhet för dina möbler och soffa. Det är därför vi är engagerade i att leverera kvalitetsarbete utan motstycke. Vi använder extraktionsmetoden för att göra djuprengöring av soffan och andra möbler genom att ta bort fläckar och ärr.

Under förberedelseprocessen gör vi en per-spray på soffor innan de tvättas ordentligt. Alla särskilda envisa fläckar eller specifika typer av material kräver borstning för hand för att uppnå mycket effektivare resultat.

Vi använder avancerade maskiner som värmer upp vattensubstansen. Detta möjliggör djuprengöring av materialet som gör att din soffa ser helt ny ut.

Många städorganisationer erbjuder dig liknande rening av dina soffmöbler för bostäder eller företag.

Många städorganisationer erbjuder dig liknande städning av dina soffmöbler till hem eller företag i Krokom.

Hur som helst gör oss ett undantag från de återstående företagen i städbranschen är att vi har ett individuellt sätt att hantera varje kund.

Vår soff- och möbelrengöring är av yttersta vikt och slutresultatet kommer att överträffa dina förväntningar!

 

Varför välja oss?

Välj vår bästa fönstertvätt i krokom

Vi tillhandahåller antiviral sanering med din klädstädning i Hemstädning i Krokom med fullständig kundnöjdhet. 

 

Vårt rengöringsprotokoll följer dessa åtgärder:

Vi inspekterar din soffa och möbler som läder, tyg, polyester etc. Den andra kontrollrundan är för fläckar, lukt, mögel och damm.

Innan vi börjar med rengöringsproceduren gör vi ett snabbtest på ett litet prov av materialet för att vara säker på att dess struktur och färg klarar proceduren. det är mycket viktigt att använda rätt rengöringslösningar för dina möbler. Våra skickliga tekniker kommer att bestämma den bästa och mest effektiva metoden för att rengöra din soffa.

Din soffa och andra stoppade bitar dammsugas på alla tillgängliga platser för att ta bort alla hårda partiklar, ludd och damm som sitter fast mellan veck och under kuddarna.

Läderytan rengörs sedan och torkas med hjälp av ett specialmedel och en ren trasa.

Vi kontrollerar det färdiga stycket för eventuella övervakningar eller brister innan vi förklarar att jobbet är slutfört.

Vi ägnar alla våra ansträngningar och expertis för att du, våra kunder, alltid ska vara nöjda. Ett nytt rent och snyggt utseende i ditt vardagsrum eller salong är vår garanti.

 

Hur fungerar vår soff- och möbelrengöring?

Lämplig för bomull, sammet, viskos, siden, ull, linne och syntetiska soffor

När du tänker på din tygdesignsoffa, tänk på dess utseende när den köptes. Vill du ha en blek färg eller fläckar på den? De andra stoppade tygmöblerna i huset behöver regelbunden rengöring. Vi rekommenderar att du rengör din klädselsoffa en gång om året för att hålla den hygienisk och förlänga dess livslängd.

 

Soffa ångrengöring – djup klädsel rengöring

soffa ångrengöring

Här på Paulz-städning garanterar vi högkvalitativa resultat från våra erfarna städare som betjänar hela Östersund till konkurrenskraftiga och överkomliga priser. För de flesta möbler använder vi specialklädselmaskiner för ångrengöring med specialschampo- och fläckborttagningslösningar.

 

Soffa Kemtvätt för de känsliga fibrerna

Soffakemtvätt är den bästa metoden för rengöring av känsliga soffor, inklusive några sammetsoffor. 

Fina bitar kan endast rengöras för hand med specialprodukter som liknar de som används av kemtvättar för dina kläder. 

I så fall använder vi speciella rengöringslösningar och en mjuk trasa för att få jobbet gjort. Vi använder de bästa teknikerna och produkterna för att dina möbler ska se lika bra ut som nya.

 

Borttagning av sofffläckar

Spill händer, så när katastrofen inträffar, var noga med att ringa oss så snart som möjligt eftersom ju tidigare fläcken hanteras, desto mer sannolikt är det att vi kommer att få ut det! Och även om det kan vara frestande att bara försöka få ut det själv med billig fläckborttagare, är chansen att du bara gör området värre.