Picture

Tvätt av Soffor och Möbler- Hur Man Skyddar Möblerna Från Smuts Och Fläckar?

Genomsnittlig kostnad för rengöring av soffmöbler

Genomsnittlig Kostnad För Rengöring Av Soffmöbler

Alla hus har en soffa. Vi behöver trots allt en plats där vi kan somna efter att ha tröttnat på jobbet. Men vad som helst kan hända som en utspilld kopp kaffe, vältad smörgås eller ett krossat glas vin som stänker inom en radie av flera meter. Sådana fläckar finns kvar under lång tid, och därför börjar en möbel som ligger så varmt om hjärtat att förlora sin tidigare glans.

När flera månader passerar blir dina mattor en grogrund för mögel, patogener och dålig lukt, vilket kan påverka din hälsa och familj. Trots till och med daglig soffrengöring kan det fortfarande finnas fläckar, damm och smuts kvar under den.

(more…)

Vad är den genomsnittliga kostnaden för klädselrengöring i Sverige?

Rengöring av klädsel hjälper till att ta bort fläckar, fläckar och lukter på möbler. En professionell klädselrengöring kan inte bara ta bort fläckar utan även allergener, bakterier, damm, dammkvalster, husdjursmjäll, sand och mer.

Typiska processer inkluderar dammsugning, konditionering, fläck- och fläckbehandling, ångrengöring och deodorisering.

I genomsnitt beror kostnaden för klädselrengöring på storlek och tyg. I de flesta fall hjälper regelbunden dammning och dammsugning i kombination med halvårsvis djuprengöring till att bibehålla ett original utseende och glans.

(more…)