Möbeltvätt Och Soffrengöring Östersund

möbeltvatt sofftvätt

Försumma inte din soffa och möbelrengöring för att få ett elegant utseende av ditt hem eller kontor. Oroa dig inte för kostnaden. Paulz Städ i Östersund vill att ditt hem eller kontor ska se ljusare, fräschare och renare ut.

Vi kan också förstå din kärlek till dina möbler och soffa. Därför är vi engagerade i att leverera oöverträffat kvalitetsarbete. Vi använder extraktionsmetoden för att göra djup städning av soffan och andra möbler genom att ta bort fläckar och ärr.

I beredningsprocessen gör vi en spray per soffa innan de tvättas ordentligt. Speciella envisa fläckar eller specifika materialtyper kräver borstning för hand för att uppnå mycket effektivare resultat.

Vi använder avancerade maskiner som värmer vatten substansen. Detta möjliggör djup rengöring av materialet som skulle få din soffa att se helt ny ut. Många städföretag erbjuder liknande städtjänster för dina möbler i bostäder eller kommersiella lokaler.

Det som i alla fall gör oss till ett undantag från de återstående företagen i städbranschen är att vi har ett individuellt sätt att hantera varje kund. Vår professionell soffa och möbelstädning är av största vikt och slutresultatet kommer att överträffa dina förväntningar!

 

Hur Fungerar Vår Rengöring Av Soffor Och Möbler?

Soffa and Möbelrengöring Tjänster

Rengöring av soffor lämpar sig för bomull, sammet, viskos, silke, ull, linne och syntetiska soffor.

När du tänker på din tygdesign soffa, tänk på dess utseende, när den köptes. Vill du ha en blek färg eller fläckar på den?

De andra stoppade tyg möblerna i huset behöver regelbunden rengöring. Vi rekommenderar att du rengör din klädsoffa en gång om året för att hålla den hygienisk och förlänga dess livslängd.

 

Ångrengöring av Soff – Djup Soffa Textilrengöring

Här på Paulz rengöring garanterar vi högkvalitativa resultat från våra erfarna städare, som betjänar hela Östersund till konkurrenskraftiga och överkomliga priser.

För de flesta möbler använder vi specialiserade maskiner för ångrengöring med speciella schampo- och fläckborttagning lösningar.

 

Soffa Kemtvätt för de Känsliga Fibrerna

Soffor Rensning är den bästa metoden för rengöring av känsliga soffor, inklusive några sammetssoffor.

Ömtåliga bitar kan endast rengöras för hand med specialprodukter som liknar de som används av kemtvättar för dina kläder, i så fall använder vi speciella rengöringslösningar och en mjuk trasa för att få jobbet gjort. Vi använder de bästa teknikerna och produkterna för att få dina möbler att se ut som nya.

Soffa Fläckborttagning

Spill händer, så när en katastrof inträffar, var noga med att ringa oss så snart som möjligt eftersom ju snabbare fläcken hanteras, desto mer sannolikt är det att vi kommer att kunna få bort den!

Och även om det kan vara frestande att bara försöka få bort det själv med hjälp av billig fläckborttagare, är chansen stor att du bara förvärrar området.

 

Kostnad för att Tvätta Soffa och Möbler

Budgeten är den främsta begränsningen när det gäller att rengöra dina soffmöbler och hålla dem underhållna. Medan en mindre budget kommer att få dig igång, krävs mer pengar för större jobb.

Den genomsnittliga kostnaden för rengöring av möbler och soffa i Östersund är 535 kr till 5343 kr. möbeltvätt pris beror också på storleken och antalet möbler i hemmet.

Varför Välja Oss?

Med tiden börjar våra soffor av trä, mjuka textilier och skum att blekna och förlora sin kvalitet på grund av direkt solljus, smuts och bakterieangrepp. Men våra antibakteriella rengöringstjänster är en komplett lösning för att skydda dina dyra möbler. Vi rengör dina möblers tyger, inklusive kuddfodral och sängkläder, på ett korrekt sätt med fullständig garanterad tillfredsställelse. Vårt rengöringsprotokoll följer dessa åtgärder:

  1. Vi undersöker din soffa och möbel typ som läder, tyg, polyester, etc. Den andra omgången av kontrollen är för fläckar, lukt, mögel och damm.
  2. Innan vi börjar med rengöring proceduren gör vi ett snabbt test på ett litet prov av materialet för att vara säker på att dess struktur och färg klarar proceduren.
  3. Det är mycket viktigt att använda rätt rengöringslösningar för dina möbler. Våra skickliga tekniker kommer att bestämma den bästa och mest effektiva metoden för att rengöra din soffa.
  4. Din soffa och andra stoppade bitar dammsugas på alla tillgängliga platser för att ta bort alla hårda partiklar, ludd och damm, fastnat mellan veck och under dynorna.
  5. Läderytan fläckrengörs sedan och blottas med ett speciellt medel och en ren trasa.
  6. Vi kontrollerar det färdiga stycket för eventuella försummelser eller brister innan vi förklarar att jobbet är klart.

Vi ägnar alla våra ansträngningar och expertis för att se till att du, våra kunder, alltid är nöjda. Ett nytt rent och snyggt utseende i ditt vardagsrum eller salong är vår garanti.

Garantin för Kundnöjdhet

Vi​ ​har​ ​som​ ​mål​ ​att​ ​alltid​ ​leverera​ ​världens​ ​bästa​ ​kundupplevelse. Oavsett​ ​om​ ​du​ ​anlitar​ ​oss​ ​som​ ​företag​ ​eller​ ​privatperson​ ​så​ ​erbjuds​ ​du​ ​nöjd​ ​kund-garanti. Även när du anlitar oss för soff- och möbelvätt.

Vi​ på Paulz Städtjänster ​garanterar​ ​att​ ​vi​ ​fullgör​ ​vårt​ ​uppdrag​ ​& ​löfte​ ​om​ ​kvalitet​ ​gentemot​ ​dig​ ​som​ ​kund, Med​ ​väldigt​ ​fina​ ​recensioner​ ​är​ ​vi​ ​stolta​ ​över​ ​att​ ​kunna​ ​erbjuda​ ​våra​ ​kunder​ ​en​ ​bättre​ ​vardag. Nöjd​ ​kund​ ​garantin​ ​innebär​ ​att​ ​om​ ​du​ ​är​ ​missnöjd​ ​kommer​ ​vårt​ ​städteam​ ​ut​ ​och​ ​åtgärdar​ ​eventuella missnöjen​ ​för​ ​din​ ​fördel.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243

Paulz städ AB
4.7
Based on 57 reviews
powered by Google
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader

Hitta oss på Google Map