Picture

Soff- & Möbeltvätt i Östersund

möbeltvatt sofftvätt

Försumma inte din soffa och möbelrengöring för att få ett elegant utseende av ditt hem eller kontor. Oroa dig inte för kostnaden. Paulz städtjänster i Östersund vill att ditt hem eller kontor ska se ljusare, fräschare och renare ut.

Vi kan också förstå din kärlek till dina möbler och soffa. Därför är vi engagerade i att leverera oöverträffat kvalitetsarbete.

Vi använder extraktionsmetoden för att göra djup städning av soffan och andra möbler genom att ta bort fläckar och ärr.

I beredningsprocessen gör vi en spray per soffa innan de tvättas ordentligt. Speciella envisa fläckar eller specifika materialtyper kräver borstning för hand för att uppnå mycket effektivare resultat.

Vi använder avancerade maskiner som värmer vatten substansen. Detta möjliggör djup rengöring av materialet som skulle få din soffa att se helt ny ut.

Många städorganisationer erbjuder dig liknande rengöring av dina bostads- eller affärsmöbler.

Det som i alla fall gör oss till ett undantag från de återstående företagen i städbranschen är att vi har ett individuellt sätt att hantera varje kund.

Vår soffa och möbelstädning är av största vikt och slutresultatet kommer att överträffa dina förväntningar!

Varför välja oss?

Vi tillhandahåller antiviral sanering med din klädstädning i Östersund med fullständig kundnöjdhet. Vårt rengöring protokoll följer dessa åtgärder:

Vi undersöker din soffa och möbel typ som läder, tyg, polyester, etc. Den andra omgången av kontrollen är för fläckar, lukt, mögel och damm.

Innan vi börjar med rengöring proceduren gör vi ett snabbt test på ett litet prov av materialet för att vara säker på att dess struktur och färg klarar proceduren.

Det är mycket viktigt att använda rätt rengöringslösningar för dina möbler. Våra skickliga tekniker kommer att bestämma den bästa och mest effektiva metoden för att rengöra din soffa.

Din soffa och andra stoppade bitar dammsugas på alla tillgängliga platser för att ta bort alla hårda partiklar, ludd och damm, fastnat mellan veck och under dynorna.

Läderytan fläckrengörs sedan och blottas med ett speciellt medel och en ren trasa.

Vi kontrollerar det färdiga stycket för eventuella försummelser eller brister innan vi förklarar att jobbet är klart.

Vi ägnar alla våra ansträngningar och expertis för att se till att du, våra kunder, alltid är nöjda. Ett nytt rent och snyggt utseende i ditt vardagsrum eller salong är vår garanti.

 

Hur fungerar vår rengöring av soffor och möbler?

Soffa & Möbelrengöring Tjänster

Lämplig för bomull, sammet, viskos, siden, ull, linne och syntetiska soffor

När du tänker på din tygdesign soffa, tänk på dess utseende, när den köptes. Vill du ha en blek färg eller fläckar på den?

De andra stoppade tyg möblerna i huset behöver regelbunden rengöring. Vi rekommenderar att du rengör din klädsoffa en gång om året för att hålla den hygienisk och förlänga dess livslängd.

 

Ångrengöring av soffor – djup klädselrengöring

 

Här på Paulz rengöring garanterar vi högkvalitativa resultat från våra erfarna städare, som betjänar hela Östersund till konkurrenskraftiga och överkomliga priser.

För de flesta möbler använder vi specialiserade maskiner för ångrengöring med speciella schampo- och fläckborttagning lösningar.

 

Soffa Kemtvätt för de känsliga fibrerna

 

Soffor Rensning är den bästa metoden för rengöring av känsliga soffor, inklusive några sammetssoffor.

 Ömtåliga bitar kan endast rengöras för hand med specialprodukter som liknar de som används av kemtvättar för dina kläder, i så fall använder vi speciella rengöringslösningar och en mjuk trasa för att få jobbet gjort.

Vi använder de bästa teknikerna och produkterna för att få dina möbler att se ut som nya.

 

Soffa Fläckborttagning

 

Spill händer, så när en katastrof inträffar, var noga med att ringa oss så snart som möjligt eftersom ju snabbare fläcken hanteras, desto mer sannolikt är det att vi kommer att kunna få bort den!

Och även om det kan vara frestande att bara försöka få bort det själv med hjälp av billig fläckborttagare, är chansen stor att du bara förvärrar området.

 

Nöjd​ ​kund-garanti

 

Vi​ ​har​ ​som​ ​mål​ ​att​ ​alltid​ ​leverera​ ​världens​ ​bästa​ ​kundupplevelse. Oavsett​ ​om​ ​du​ ​anlitar​ ​oss​ ​som​ ​företag​ ​eller​ ​privatperson​ ​så​ ​erbjuds​ ​du​ ​nöjd​ ​kund-garanti. Även när du anlitar oss för soff- och möbelvätt.

Vi​ på Paulz Städtjänster ​garanterar​ ​att​ ​vi​ ​fullgör​ ​vårt​ ​uppdrag​ ​& ​löfte​ ​om​ ​kvalitet​ ​gentemot​ ​dig​ ​som​ ​kund,
Med​ ​väldigt​ ​fina​ ​recensioner​ ​är​ ​vi​ ​stolta​ ​över​ ​att​ ​kunna​ ​erbjuda​ ​våra​ ​kunder​ ​en​ ​bättre​ ​vardag.

Nöjd​ ​kund​ ​garantin​ ​innebär​ ​att​ ​om​ ​du​ ​är​ ​missnöjd​ ​kommer​ ​vårt​ ​städteam​ ​ut​ ​och​ ​åtgärdar​ ​eventuella
missnöjen​ ​för​ ​din​ ​fördel.