mattrengöring tips för husdjursägare

8 Bästa Mattrengörings Tips För Husdjursägare

Att ha husdjur som en del av din familj är verkligen en fantastisk idé. Med det måste du anpassa dig till en livsstil som passar dina husdjurs komfort.

Tja, om du är en husdjurs älskare och gillar att ha mattor och mattor i ditt hus, måste du vara glad att vara vän med vårt städföretag.

Innan vi pratar mer om ämnet, här är några frågor som varje husdjur älskare måste fundera över och försöka få svar för samma:

 • Hur ofta ska husdjursägare rengöra sina mattor?
 • Hur håller du din matta ren om du har husdjur?
 • Hur ofta ska husdjursägare rengöra sina mattor?
 • Är professionell mattrengöring säker för husdjur?
 • Är det värt att rengöra mattor professionellt?
 • Kommer mattrengöring att ta bort husdjurens lukt?

 

Alla husdjursägare kommer överens om att de ibland kan bli röriga. De mest uppenbara mästarna kommer från biologiska föroreningar som avföring, urin, blod och kräkningar.

Många husdjur tappar också och lämnar hår och mjäll över hela mattan. Din håriga följeslagare kan också spåra i lera och smuts från utomhus till din matta.

Ibland kan dessa situationer bli svåra att hantera. Tänk dig att du har bjudit in en speciell vän till middag och du inser att det röra som ditt husdjur skapar på mattan.

Här kan vi hjälpa dig att rengöra dina mattor. Allt du behöver göra är att ringa oss.

I det här inlägget tillhandahåller vi några enkla mattrengörings tips för husdjursägare och förklarar också fördelarna med att knyta an till ett professionellt städföretag i Östersund.

Du kan ringa oss regelbundet så att mattorna alltid lyser med ett ljusare utseende.

 

Varför är det viktigt att använda en professionell mattvätt?

 

Mattor är en av de viktigaste tillbehören för hemmet som ger skönhet till dina heminredning. Samtidigt är underhåll svårt, särskilt när du har husdjur hemma.

Innan mattorna börjar bli tråkiga och tappar ljusstyrkan bör vi gå till en professionell rengöring.

Matt Rengöringen görs inte bara för att avlägsna smuts och upprätthålla ett glänsande utseende, utan det är också ett problem som tar bort bakterierna.

Även om du själv rengör dina mattor hemma kan de se rena ut, verkligheten är helt annorlunda.

Även om dammsugning regelbundet är en bra tillfällig lösning, så småningom kommer endast en professionell mattrengöring att kunna bli av med den djupt inbäddade smuts och dammpartiklar som ackumuleras.

Med tiden och fastna i mattfibrerna. Detta blir ännu viktigare när du har husdjur hemma.

Hälsofördelar med Mattrengöring

Matt Rengöringen med hjälp av ett professionellt företag är en hälsosam åtgärd för att hålla din familj säker under COVID-19-tiderna.

De allergier som husdjur stannar länge och kan leda till hälsoproblem. Den dåliga lukten kan också tas bort. Husdjur gillar att kela i mattorna och utan ditt meddelande kan de göra det smutsigt med urin etc. I det här fallet tar du en hög hygien.

 

Ekonomiska fördelar med mattor städning

Mattorna är kostsamma och när du väljer att köpa en kostsam blir underhållet av det ännu mer kritiskt.

För att bevara dem under lång tid och behålla mattornas estetik och hygien är det möjligt att ha husdjur hemma genom regelbunden professionell rengöring.

På så sätt kan du förlänga din favoritmattas livslängd.

 

Fördelar med en professionell mattvätt

 

 • Dina mattor kommer att se ut som bäst längre, vilket sparar pengar och hjälper dig att få ut det mesta av din investering.
 • Du kan koppla av medvetna om att dina mattor är hygieniskt rena och inte orsakar oönskade irriterande ämnen i ditt hem.
 • Perfekt för hushåll med husdjur för att ta bort alla spår av päls, urin och andra dofter.
 • Regelbunden rengöring av dina mattor håller dem i garanti hos städföretaget.
 •   Fläckborttagning, bibehållande av den ursprungliga glansen och utseendet är några av de extra fördelarna med att få mattorna rengjorda minst var sjätte till arton månader.

 

Tänk på fakta:

 

En professionell städtjänst som Paulz kan också hjälpa till att hålla andra delar av ditt hem snyggare. Vi erbjuder klädsel och mattrengöring, rengöring och rengöring av madrasser och kakel- och injektering rengöring.

Våra hemstädning tjänster inkluderar fönsterrengöring, möbelrengöring, in- / utstädning och så vidare. Dessa tjänster kan hjälpa dig att få ut det mesta av alla delar av ditt hem.

 

Hur gör Mattrengöring en skillnad för husdjursägare?

 

Om du är husdjursägare kommer du att acceptera att du måste ägna extra uppmärksamhet åt städning när husdjur rör sig.

Mattrengöring blir dock mer kritisk eftersom det tar mycket tid och ansträngning.

Låt oss lära känna några enkla tips som kan hjälpa dig att rengöra dina mattor och bekvämt.

 

Mattrengöring Tips för husdjursägare

 

 • Rensa upp dessa röror direkt, särskilt urin och andra fläckar
 • Spackelknivar är användbara för att bli av med fast avfall
 • Ha en dammsugare eller skräppåse redo att dumpa avfallet i.
 • Att dammsuga ofta är nyckeln till att hålla mattan fri från husdjurshår
 • Specifika rengöringsmedel kommer att göra underverk på matta fläckar
 • Använd naturliga produkter för ammoniakfri rengöring
 • Använd bikarbonat soda för att rengöra fläckar och annat fast damm på mattorna som leriga fotspår av husdjur.
 • En luktborttagare av god kvalitet hjälper dig att bibehålla en god doft i området.

 

Nästa dag städservice av Paulz

 

En av de bästa metoderna för att se till att din matta är ren är att helt enkelt ringa ett professionellt städföretag redan nästa dag som den har blivit bortskämd.

När du har husdjur hemma kan det vara en nödsituation att rengöra mattan omedelbart. För att tillgodose sådana behov, ha alltid en tidigare koppling till ett företag som kommer omedelbart eller nästa dag.

Ett professionellt mattrengöring företag kan hjälpa dig att behålla din matts välbefinnande och ge en djup rengöring. Det är ett måste, särskilt om du har många galna husdjur inne i huset.

Här vill vi klargöra att vi inte ber om att lägga till merkostnaden för underhåll av mattor, men att schemalägga varje månads besök skulle vara en prisvärd och genomförbar lösning för husdjursägare.

Våra djuprengöring tjänster inkluderar inte bara att ta bort all päls och trasiga naglar från mattan, utan även sanitet.

Under COVID-19-tiderna har vår verksamhet expanderat och vi tillhandahåller speciell antibakteriell rengöring.

 

Stegen i vår mattrengöring tjänst är:

 

Steg 1 – Dammsugning med den kraftfulla turbo-borstmaskinen, utrustad med ett kraft huvud som suger smuts från det innersta lagret.

Steg 2 – För Sprutning av lstery-rengöring med hög PH och ett högpresterande medel som föryngrar fibermattorna och färgerna på din matta, samtidigt som du lämnar minimalt med rester.

Steg 3 – Vattenutvinning till en hög följd av vatten som ger minimal fukt som hjälper till att bibehålla mattans ursprungliga utseende.

Få din kostnadsfria uppskattning genom att ringa oss när det passar dig, eller så kan du kolla in oss på vår hemsida!


Läs också: