Picture

Rengöring Vid Inflyttning: Saker Att Göra Innan Du Flyttar?

Rengöring Vid Inflyttning

Rengöring Vid Inflyttning: Saker Att Göra Innan Du Flyttar?

Så du flyttar äntligen till ditt nya hem med dina lådor. Efter att ha gått igenom intensiva delar, inklusive planering, packning och flyttning, finns det fortfarande mycket kvar att göra för att verkligen känna sig hemma. Och det främsta steget i detta är att utföra en grundlig rengöring före flytten, helst genast.

Flyttstädning kan göras på två sätt – själv eller genom att anlita en flyttfirma som också erbjuder städning efter utflyttningen. Numera erbjuder många städföretag tjänster som rör flyttstädning, mattstädning, husstädning, möbelstädning och mycket annat för att minska din börda.

(more…)

Checklista För Husflyttstädning i Sverige

Checklista För Husflyttstädning i Sverige [2022]

Att flytta in och flytta ut kan vara en stressig upplevelse för människor. Och det blir en mardröm när det gäller att städa hela huset innan man lämnar eller går in i en ny lägenhet.

I Sverige föredrar vissa att ta hjälp av professionella flyttstädtjänster, medan vissa använder gör-det-själv-tekniker, inklusive att skura golv, fönsterputsning, och dammsuga golv för att städa huset.

Det är dock ganska överväldigande efter de hektiska arbetsscheman och hanteringen av andra ärenden. I sådana scenarier kan det att köra mödosamma kärleksfulla förberedelser och utmattande flyttaktiviteter få dig i panik. När allt kommer omkring har det bara gått några dagar sedan du organiserade de otaliga detaljerna i flyttprocessen, gick igenom alla papper och packade dina husgeråd. Så, kanske har du någon energi kvar att utföra både in- och utflyttningsstädning.

(more…)

Professionell Flyttstäd Checklista

En Komplett Checklista För Flyttstädning – 2022 Guide

Så du backade lådorna, flyttade ut möblerna från huset, tog bort de onödiga föremålen och anställde flyttarna. Nu då?

Att flytta ut ur huset betyder inte att du kan lämna det i vilket skick du vill. Du måste hålla den i ett behagligt skick och bästa möjliga form för nästa hyresgäster eller köpare. Så tänk på en djupstädning av huset. Faktum är att många hyresvärdar kräver att hyresgästerna återställer bostaden till sitt ursprungliga skick innan de flyttar ut – särskilt för att få tillbaka en deposition.

(more…)