Kostnad for Stadning Vid Utflyttning

Vad Kostar en Flyttstädning: Pris För Flyttstädning För Hem, Villa Och Lägenhet

Priset för en flyttstädning varierar naturligtvis beroende på bostadens storlek. För större bostäder tenderar kostnaden att bli billigare per kvadratmeter jämfört med mindre lägenheter. Oavsett typ av bostad krävs de största ansträngningarna i köket och badrummet, och i större bostäder finns ofta mer rymliga och lättstädade ytor.

Med rut-avdraget kan du dra av hälften av arbetskostnaden för en flyttstädning. Eftersom arbetskostnaden utgör nästan hela kostnaden för en flyttstädning, blir det oftast billigare än vad många förväntar sig. Dessutom kan en flyttstädning vara en klok investering med tanke på den tid och ansträngning det krävs att utföra den själv. För mer information kan du läsa vår artikel om rut-avdraget.

Du kan göra stor skillnad om du anlitar ett städföretag för att städa huset när du flyttar ut. Paulz Städ, har professionella städare som är specialiserade och utbildade för att tillhandahålla flyttstädning till ett överkomligt pris.

Detta är ett snabbt och prisvärt sätt att enkelt genomföra en utflyttnings process. Kostnaden för sådana tjänster varierar dock och beror på flera faktorer, bland annat tilläggstjänster, plats, fastighetens storlek och skick. Se därför till att du är medveten om den genomsnittliga kostnaden för flyttstädning för att avgöra om företaget ber om ett äkta pris eller rånar dig.

Om du flytta med oss behöver du inte oroa dig för flyttstädning. Låt oss göra det tydligare för dig!


Välj Ditt Tjänsteområde

Östersund | Krokom | Åre


Vad Kostar Flyttstädning Villa?

Vad Kostar Flyttstädning VillaStädföretag arbetar i allmänhet enligt en checklista för flyttstädning. Den innehåller tjänster som rengöring av golv, väggar, kök, tak, skåp, badrum, vardagsrum, sovrum, korridorer, fönster, mattor, möbler och mycket annat. Enkelt uttryckt städar proffs som vi hela ditt hus, beroende på dina krav. Men om du behöver något utöver dessa tjänster eller vill be om andra specialtjänster kan du kontakta vår representant.

Du kan också läsa mer om vår checklista för flyttstädning.

Vissa städfirmor kan i allmänhet lägga till extra avgifter till din totala kostnad för att få ytterligare tjänster. Därför rekommenderar vi här att du frågar yrkesmännen innan du skriver under ett kontrakt om du vill ha extra städning. På så sätt kan du förbereda dig i förväg för att betala extrakostnader. Under städningen av huset/kontoret måste vissa saker som möbler och elektroniska föremål skickas till återvinning eller bortskaffande. Paulz Städ och OLP One Love Production AB tillhandahåller återvinnings tjänsterna.

Vad Påverkar Kostnad för Flyttstädning?

Priset för städning av bostäder vid flytt beror på olika faktorer:

 • Fastighetens Storlek

Människor har olika storlekar på sina fastigheter, inklusive ett antal rum. När det gäller att utvärdera kostnaderna för flyttstädning tar städarna ut en avgift enligt fastighetens storlek. I detta servicepaket ingår även tömning av sopor, dammsugning och dammsugning. Kostnaden kommer att öka om det finns ytterligare tjänster.

 • Husets Läge

Du måste betala din professionella städare beroende på var ditt hus ligger. Det är nämligen dyrare att bo i stadsområden än att bo på landsbygden. Därför är det mycket viktigt att få flera offerter från olika lokala städföretag innan du väljer ett. Annars kan det sluta med att du får en dålig affär.

 • Fastighetens Skick

Du måste också ta hänsyn till hemmets skick när du fastställer kostnaden för flyttstädning. Att städa ett smutsigt hus kommer att kosta dig mer eftersom städarna kommer att lägga ner mer tid, ansträngning och energi på det. Om du dessutom inte har städat ditt hus på sistone kommer du att förlora ännu mer pengar eftersom huset inte kommer att vara i gott skick. Det är därför som städföretag tar betalt på grundval av kvadratmeter.

 • Tilläggstjänster

Om du ber om ytterligare tjänster som inte ingår i paketet för flyttstädning kan du behöva betala mer för dessa tjänster. På kort sikt kommer detta att öka den totala kostnaden för flyttstädning för ditt städpaket. Vissa företag tar ut individuella avgifter för tjänster som mattrengöring, fönsterputs och soffstädning. Se till att du bekräftar dessa detaljer i förväg.

Läs Mer: Varför Flytta In Och Ut Städtjänster Viktigt

Hur Mycket Kostar Flyttstädning i Jämtlands län

Hur Mycket Kostar Flyttstädning?

Enligt en grov uppskattning kan priset på en flyttstädning efter RUT-avdrag variera beroende på storlek och typ av bostad. Här är en generell prisöversikt:

I Sverige ligger den genomsnittliga kostnaden för flyttstädning på mellan 155 och 300 kronor per timme. Detta ökar ytterligare, beroende på antalet sovrum, badrum, kök, vardagsrum med mera. Dessutom utvärderas även lägenhetens storlek och skick när det gäller att beräkna den totala kostnaden.

Denna prisuppskattning ger dig en allmän uppfattning om hur mycket en flytt kommer att kosta. För att få en exakt uppskattning av priset för flyttstädning för din fastighet rekommenderar vi att du kontaktar oss för en offert.

  1. Lägenhet upp till 50 kvm – Prisintervallet ligger vanligtvis mellan 1000 och 2000 kronor.
  2. Lägenhet upp till 75 kvm – För denna storlek kan du förvänta dig ett prisområde mellan 2000 och 2500 kronor.
  3. För en större lägenhet eller ett hus mellan 100 och 150 kvm – Priset tenderar att vara mellan 30 och 60 kronor per kvadratmeter. Till exempel skulle en villa på 120 kvadratmeter kosta mellan 3600 och 7200 kronor.
 • Kostnad för Flyttstädning per Timme

I allmänhet utvärderar städfirmor kostnaden för flyttstädning på timbasis. När du försöker ta reda på vad den faktiska kostnaden för flyttstädning är på din ort kommer de troligen att presentera antingen fasta priser eller timpriser.

Med ett schablonpris ber städtjänsten du ringer dig att beskriva ditt hem och ger dig ett pris baserat på den uppskattade arbetsinsatsen. I motsats till detta kommer en timprisbas inte att variera beroende på din husstorlek. Priserna kommer dock att variera från en städtjänst till en annan, liksom den genomsnittliga kostnaden för varor och tjänster i ditt område.

Du kan räkna med att betala minst 155 SEK – 300 SEK per timme för en bra flyttstädning i Sverige, vilket också kan vara mer beroende på vad ditt hem kräver.

 • Kostnad för Flyttstädning per Tilläggstjänst

Kostnaden för flyttstädning varierar också beroende på tjänsten. Vissa företag tar ut extra kostnader för flyttstädning om du väljer tilläggstjänster som soffstädning, mattstädning, möbelrengöring, fönsterputsning eller andra tjänster.

Om du vill ha en djuprengöring när du flyttar till ditt område kan ett välprofessionellt städföretag också hjälpa dig med det. De professionella på sådana företag använder miljövänliga rengöringslösningar för att hålla hemmiljön, möblerna, väggarna och andra föremål säkra.

 • Fönsterputs – 150 SEK – 199 SEK
 • Rengöring av balkongen – 170 SEK – 199 SEK
 • Kylskåpsrengöring – 160 SEK -199 SEK

Kostnaden för rengöring kan variera beroende på krav, storlek, skick och plats.

När du anlitar Paulz Städtjänster flyttstädning kan du luta dig tillbaka och fokusera på flytten. Med våra professionella flyttstädare får du ett fläckfritt resultat. Med oss kan du vara säker på att du får grundlig och professionellt utförd städhjälp till bra priser, utan att kompromissa med kvaliteten. Ifall du har några frågor om flyttstädning och dess tillhörande kostnader kan du självklart kontakta vår kundtjänst – vi är alltid redo att hjälpa dig!


Anlita Oss För Flyttstädning I Jämtlands län

Kontakta Oss | Ring | E-post


Hur Minimerar Man Kostnaden för Flyttstädning?

Kostnaden för städtjänster vid flyttning varierar beroende på plats, storlek och skick.

Vissa företag kan dock ta ut en högre avgift än andra när du behöver den i en nödsituation. Så hur kan man hålla den nere?

Det finns flera sätt att hålla kostnaderna nere om du har en liten budget. Låt oss ta en titt!

 • Gör en Del av Städningen Själv

Eftersom sovrum är lättare att städa än badrum eller kök kan du låta städfirman sköta det hårda arbetet och hålla kostnaderna nere.

 • Välj Rätt Tjänst

Att investera i en kvalitetsstädning innebär att jobbet utförs med hög kvalitet, vilket förhindrar dyra avdrag från dina insättningar. Be din professionella städare om vittnesmål och bilder före och efter tidigare arbete för att bedöma deras tillförlitlighet.

 • Välj ett Lämpligt Antal Timmar

Majoriteten av städtjänsterna för flyttstädning tar betalt per timme, så om du har en snäv budget kan du helt enkelt be dem att arbeta ett visst antal timmar. Se till att proffsen gör de viktiga uppgifterna under dessa vissa timmar och att du slutför resten som är lätta att hantera.

Läs Mer: Checklista för rengöring av hus före flytt

Flyttstädning Med Oss

För att välja det bästa priset för din flyttstädning rekommenderar vi att du jämför företagen, läser deras recensioner och kollar vilka erbjudanden som passar dina behov bäst. Vila, du kan vara säker på att allt kommer att tas om hand när du lämnar över lägenheten till ett proffs.

Vi på Paulz Städtjänster erbjuder flytta ut städning i Östersund, Åre och Krokom med omnejd. Trots detta använder vi miljövänliga rengöringsmedel för garanterat resultat.

Om du kontaktar oss på 070-6018243 tar vi hand om allt ansvar för flyttstädningen, så att du slipper sådana tidskrävande och tråkiga uppgifter. Dessutom kan du ägna kvalitetstid åt att börja en ny resa i din nya lägenhet.

Så vad väntar du på? Ring oss idag och få en gratis offert om vår flyttstädning och andra tjänster.


Ansvarsfriskrivning: Det angivna priset är en uppskattning och kan variera i verkligheten. Vänligen kontakta oss för det faktiska priset.

Anlita Oss För Flyttstädning I Jämtlands län

Kontakta Oss | Ring | E-post