Gör kontorsstädning Enkelt och Enkelt

Hur Man Gör Kontorsstädning Enkelt och Enkelt [Tips och Tricks]

Att hålla din arbetsyta snygg och ren är ett viktigt sätt att köra allt smidigt på ett professionellt sätt. Faktum är att vissa människor föredrar att välja städtjänster för att säkerställa att området är fritt från bakterier och skräp som samlats på skrivbord, bänkskivor och tangentbord. Att undvika sådana städvanor i typiska kontorsmiljöer kan leda till dålig lukt, sjukdom och oordning av papper.

Så om du vill förhindra dig själv från detta är det dags att anta effektiva städtips för en vanlig kontorsstädrutin.

Att ha ett rent kontor leder till hög produktivitet och skalbarhet. Däremot kan ett kommersiellt område bli smutsigt och oorganiserat om det inte underhålls på rätt sätt. Smutsiga mikrovågsugnar i cafeterian, dammiga datorskärmar, fläckar från kaffe muggar och allt påverkar också kontorsutrymmet. Som ett resultat minskar det ytterligare produktiviteten, ointresserade arbetare och avvisande kunder.

Det är därför det är viktigt att investera tid i städning. För detta kan du anlita en städfirma i Östersund. På Paul Stadtlander tillhandahåller vi städtjänster för privat- och företagskunder i Östersund, Åre, Krokom med flera. Genom att använda miljösäkra städprodukter garanterar vi högkvalitativ rengöring.

Trots detta förstår vi också behovet av att upprätthålla en hygienisk och oinfekterad miljö. Det är därför vi tar fram olika checklistor för kontorsstädning och tips för att hålla ordning på din arbetsyta.

I följande inlägg kommer vi att i detalj diskutera kontorsstädtjänster, utmaningarna som den kommersiella ägaren upplever, några effektiva djupgående kontorsstädtips och hur proffs hjälper till med detta.

Vad Omfattar Kontorsstädtjänster?

kontorsstäd tjänster i Östersand

Vi vet att det är viktigt att hålla rent på arbetsplatsen och ordna saker på ett väluppfostrat sätt för en produktiv arbetsdag. När du anlitar våra städleverantörer dammar vi inte bara av fönster och dörrar, utan dammsuger även ditt kommersiella område. Så du kan koncentrera dig på jobbet.

I allmänhet inkluderar våra kontorsstädtjänster följande:

 • Damma av ditt skrivbord, fönsterbrädor och tavelramar.
 • Rengör glasfönster in- och utvändigt.
 • Polera och dammsuga lövträytor inklusive golv.
 • Rengör ytor, handtag och dörrhandtag.
 • Rengör soffa, matta och möbler.
 • Torka av dörr- och fönsterkarmar.
 • Damma av och torka av datorskärmar, datormus och tangentbord.
 • Rengör fönster, glas och eventuella målade ytor.
 • Städning av receptioner.
 • Städning av kök och korridor.
 • Rena mötesrum/gemensamma utrymmen.
 • Töm och desinficera alla sopkärl, lägg till nya foder.

Vi på Paulz Städtjänster tillhandahåller dessa ovan nämnda tjänster när det kommer till prisvärd kommersiell städning i Östersund, Åre, Krokom och andra områden. Att anlita våra tjänster innebär att få ett snyggt, hygieniskt och rent kontor. Vi erbjuder även 20% rabatt vid första tillfället. Vill veta mer? Ring oss på 0706014149.

Vilka Utmaningar Kommer i Kontorsstädning

Vissa organisationer föredrar att anställa en arbetare för att städa deras arbetsyta. Men ibland är det bara för mycket för dem att hantera den röra som byggts upp med tiden. Förutom att hantera andra större uppgifter relaterade till arbetsytan, kanske de inte kan investera tillräckligt med tid i grundlig städning. Självrengöring medför alltså många utmaningar när det gäller att upprätthålla rätt arbetsmiljö.

Vilka utmaningar är det? Låt oss ta reda på!

 • Har inte Tillräckligt med Rengöringsverktyg

Spillt kaffe, smutsiga skrivbordsytor, oorganiserade stolar och filer, plus en stökig miljö kan göra anställda ointresserade. För att rengöra sådana områden kräver arbetsområden mer pålitlig utrustning än bara en kvast. Det kräver specialiserade material, inklusive dammsugare, sopmaskiner, polermaskiner och många fler. För att rengöra sådana områden kan denna uppgift vara ganska utmanande. Eftersom det är svårt att ta bort damm, skräp och andra hårda fläckar utan lämpliga verktyg.

Det är inte ens kostnadseffektivt att köpa sådana kraftiga tillbehör eftersom de inte bara kräver mycket lagringsutrymme utan också får kontorsanställda att svettas. Här är den pålitliga lösningen att anlita en professionell städtjänst eftersom de är välutrustade med lämpliga och högkvalitativa verktyg.

 • Använder inte Korrekta Rengöringslösningar

När det kommer till sanering och rengöring av arbetsytan krävs några pålitliga och högkvalitativa lösningar för att ta bort envisa fläckar och smuts. Vad kan vara mer utmanande än att hitta lämpliga lösningar – där du inte kan välja något för dina golv, glasfönster, skrivbord och andra möbler. Att använda starka kemikalier kan inte bara skada möblerna utan även egendomen.

Dessutom krävs också desinfektionsmedel, men alla får inte tag i effektiva lösningar. Men att anlita en erfaren städpersonal kan göra din uppgift lätt. Vi på Paulz Städtjänster använder miljösäkra städprodukter som garanterar högkvalitativ städning.

 • Brist på erfarenhet av Städning

Alla är inte utbildade och har erfarenhet av att hantera kontorsstädning. Det är därför många organisationer möter problem när det gäller hygien och renlighet. Men att anlita professionella städare som Paulz Städtjänster är utbildade för att identifiera hot spots som hyser smuts, damm, smuts och bakterier. Både små och stora anläggningar använder luftkonditioneringsenheter och luftventiler i allmänna utrymmen för att hålla sig sval. När den lämnas obehandlad kan en enorm mängd smuts komma in i företagets utrustning, vilket orsakar kostsamma skador och pågående förseningar.

Genom att välja att rengöra ett allmänt område på egen hand kan du orsaka långvariga smutsproblem. Eftersom du inte har någon erfarenhet jämfört med de från professionella städföretag, lägger du lång tid på att upptäcka problemen.

 • Oprofessionell städning

Att anställa en vanlig personal för kontorsstädning är ett utmärkt val. Men ibland kan de inte ägna detaljerad uppmärksamhet åt städning utöver att hantera andra uppgifter. De kommer att dammsuga golven och rengöra skrivbordet och andra möbler, men kanske inte kan hålla området så snyggt. I sådana situationer kommer du att hantera alla dina aktiviteter genom att anlita pålitliga kommersiella städtjänster och skapa en personlig städplan.

 • Städning tar tid

Att städa köksmaskiner och badrum tar mycket tid. Så oavsett om det handlar om att ta på sig bördan att hålla ditt kontor rent eller att tilldela arbetsuppgifter till arbetare, kan du förlora mycket värdefull tid.

För att maximera ditt företags vinst är det nödvändigt att anlita en professionell kommersiell städare. Detta kommer att spara mycket tid, så kontorsanställda kan investera sin tid i andra saker. Dessutom är de anställdas tjänster också kostnadseffektiva. Därför kan du skydda dig från att slösa tid på att köpa tung utrustning.

 • Anställda tar tillräckligt med sjukskrivningar

Eftersom anställda delar ett utrymme kan de bli sjuka när som helst. Och allt börjar med en ohälsosam, oren och rörig miljö. Förutom att tvätta händerna och desinficera utrymmet är det också nödvändigt att ta hänsyn till andra förebyggande åtgärder. Här är professionella städtjänster det bästa försvaret mot bakterier. Detta kommer inte bara att göra hela ditt kontor fläckfritt utan också skapa ett sanerat område för dina anställda.

 • Ett dåligt intryck på kunder

En smutsig och smutsig arbetsmiljö kan påverka kundernas första intryck varje gång de besöker dem. Som ägare är det nödvändigt att ta hand om sin egen kontorsyta. Så du kan också ta hand om dina kunders behov ordentligt. Detta kan vara utmanande men att investera i kvalitativa städtjänster kan hjälpa till att tjäna mer pengar.

Effektiva Tips för Djupgående Kontorsstädning

Oavsett om du planerar att hålla ditt kontor rent eller städa, hjälper Paulz Städtjänster till att hålla din arbetsplats snygg, ren och desinficerad. Lär dig mer från våra proffs för att hålla ditt kommersiella område organiserat.

Ibland är djuprengöring också nödvändigt för att göra ett kontor bakterie- och bakteriefritt. Att göra en regelbunden städning kommer inte bara att undvika sjukdom utan också ta bort distraktioner. Vill du vara en del av sådana tjänster? Vi kommer med några effektiva djuprengöringstips som gör ditt kommersiella område snyggt.

 • Frekvent rengöring av skrivbordet

Som anställd är det nödvändigt att hålla dina skrivbord så rena som möjligt. Annars kommer det att lämna en negativ inverkan på produktiviteten. Här kan du uppmuntra dina anställda att torka av med desinfektionsservetter för att förhindra att damm, smuts, smuts, matfläckar, fingertoppar och bakterier byggs upp. Så tillhandahåll handrengöringsgel och vävnad för att upprätthålla hygienen.

 • Töm kärlen Regelbundet

För att behålla städningen på din arbetsplats bör du tömma papperskorgar varje dag. Glöm inte att placera flera papperskorgar runt kontoret. Så anställda kan slänga avfall istället för att strö det runt skrivbordet.

 • Håll dina toaletter och Badrum Rena

Håll ditt badrum och toalettutrymme rent! Annars kommer insekterna som genereras i toalett- och badrumsområdena att smitta över arbetsområdena. Som ett resultat kommer det att öka sjukdomen, vilket ytterligare kommer att hämma produktiviteten och vinstmarginalerna. För att hålla din personal frisk är det nödvändigt att hålla sådana områden desinficerade. Om du inte kan nå tillfredsställande resultat, anlita en professionell städare som uppfyller alla dessa skyldigheter.

 • Desinficera ditt tangentbord, din mus och din dator

Förutom att rengöra köket och badrummet, se till att du också är uppmärksam på tangentbord, datorskärmar och mus. Genom att använda effektiva rengöringstips blir det lätt att rengöra damm, smuts, matsmulor och andra ackumulerade saker. Annars kan dessa saker göra dina enheter supersmutsiga. Du kan använda våtservetter och desinficerade rengöringslösningar för att rengöra datorns tangentbord, skärmar och mus för att öka dess livslängd.

 • Rengör högt i tak och svåråtkomliga områden

Smutsiga och dammiga tak och luftventiler är svåråtkomliga platser, vilket kan vara ganska utmanande när det kommer till rengöring. Det är därför vi här föreslår att du tar en mopp eller kvast för att lossa smutsen som samlats över tak och tak.

 • Håll ditt kök rent

När personalen har gjort klart sin frukost eller lunch är det viktigt att rengöra diskbänkar, bänkskivor och bord så snart som möjligt. Annars kommer utsläppen att hårdna. Även insekter kan överföras till ett kök. Det är därför du också måste hålla detta område sanerat utöver rengöring. Trots detta ska det finnas en anvisad matplats för anställda. Om du följer detta skyddar du skrivbord, datorer och andra enheter från spill.

 • Förvara rätt städmaterial

På alla kontor delar anställda samma yta från 9 till 5. Det är därför det är nödvändigt att fylla på det med mjukpapper och handsprit. Trots detta, se till att kontoret är försett med lämpliga rengöringsmedel som rengöringsmedel för flera ytor, dammsugare, pinnkvast, upprättstående sopskyffel, mopp, hink och annan effektiv utrustning för rengöring av golv, bänkskivor och skåp.

 • Städa dina pausrum

Kontor är också utrustade med separata pausrum eller gemensamma rum för att äta, dricka och umgås. Så se till att du följer de effektiva rengöringsteknikerna och tricken för att hålla rummet städat. Detta håller ditt skrivbord städat och undviker att flytta damm från pausrummet till arbetsområdet.

 • Rengöring av receptionen

Receptionen är också ett gemensamt utrymme på arbetsplatsen som ska städas och moppas ordentligt. Att ha en välpresenterad reception kommer att lägga till fördelar för ditt företags varumärke. Dessutom gör det ett gott intryck på kunder, kunder och besökare som kommer på intervjuer.

 • Få hjälp av proffs

Att anlita välutbildade och skickliga städleverantörer sparar inte bara dina extra utgifter, utan tar också hand om hela ditt kommersiella område. Generellt använder professionella städare effektiv och kraftfull rengöringsutrustning och miljövänliga rengöringsprodukter för att uppnå en högre standard på renlighet.

Vi på Paulz Städtjänster lägger stor vikt vid att städa kontorsområdet och organisera din arbetsyta ordentligt. Våra skickliga kommersiella städpersonal kommer att noggrant städa din reception, raster, skrivbordsutrymmen, mattor med miljövänliga rengöringsprocesser. Att schemalägga en regelbunden rengöring kommer att förhindra att smuts ansamlas, vilket undviker onödiga tidiga ersättningskostnader.

Här är våra kontorsstädtjänster:

 • Badrumsstädning
 • Köksstädning
 • Städning i receptionen
 • Pausrumsstädning
 • Rengöring av skrivbord
 • Rengöring av glasfönster och dörrar
 • Städning av soffa och möbel
 • Matt-rengöring

Hur Fungerar Professionell Kontorsstädning?

Medan vi sitter vid våra skrivbord under långa perioder gör vi mycket mer än bara jobb. Rutinerna med att tugga, nysa, hosta, röra och spilla förändras inte. Och sedan blir hemmakontor snabbt mikrobiella djurparker. Det är därför vi måste organisera och rensa vårt röra och röra ovanpå bakterierna.

 • Damm: Efter att ha tagit bort papper, filer, kalendrar och andra föremål, torkar professionella städare ner alla ytor genom en fuktig mikrofiberduk. De fokuserar också på andra områden som grenuttag bakom skrivbordet, fläktblad, fönsterbrädor, bildskärmens ovansida och tavelramar.
 • Vakuum: Genom högkvalitativ utrustning, inklusive klädselborste, smala fästen och annat, rengör proffsen noggrant varje hörnyta (under skrivbordet, borden och stolarna). De dammsuger också det dammda området för att ta bort damm.
 • Desinficera: Med varje knapptryckning, musklick och telefonsamtal skapar vi nya mikrobakteriekolonier medan vi sitter vid våra skrivbord. Proffs vet detta, så de desinficerar musen och bordstelefonerna, tangentbordet, headsetet, munstycket och andra saker.
 • Konsistens: Ställ in en påminnelse i din kalender om att rengöra och organisera ditt skrivbord en gång i veckan eller två gånger i månaden. Att ha en rutin kommer att göra städningen lättare i framtiden. Skickliga rengöringsmedel kommer att se till att ha desinficerande våtservetter nära ditt skrivbord så att du snabbt kan torka av allt mellan rengöringarna.

Om du vill veta mer om våra kontorsstädtjänster, kontakta oss idag så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Var kan man hyra professionell städservice i Östersund, Krokom och Are?

Paulz städtjänster är en onlineplattform som erbjuder kostnadseffektiva kommersiella städtjänster för företag. Vi samarbetar med bakgrundskontrollerade, erfarna städare i Östersund, Krokom, Are, och närliggande områden.

Vi är proffs som använder de bekvämaste sätten att städa kontor och hem för att skapa en bekvämare miljö. Vi erbjuder ett enkelt och säkert sätt att boka en städtid med ett bokningsformulär som är snabbt att skicka. Vi tillfredsställer även kunderna med en 100% nöjd-garanti, vilket ger dig sinnesfrid när du bokar en tid för städning.

Vill veta mer? Ring oss idag på 070-6018243.