Hemstädning i Östersund

Hemstädning Östersund

Samtliga rum städas när du anlitar oss för hemstädning i Östersund. Köksbänk, diskbänk, spis, micovågsugn, kakelvägg och utrymme där sopor förvaras rengörs. Vi torkar av köksluckor och andra vitvaror. Dammsugning av golv, lister, mattor, möbler etc. Dammtorkning av bord, fönsterbrädor, lampskärmar, tavlor, ornament, krukor och andra ytor. Moppning av golv. Tömning av samtliga papperskorgar. Dusch, badkar, badrumsväggar, handfat och toalett rengörs.

 

Hemstädning Östersund - Paulz Städ AB

Bästa Hemstädning i Östersund

Vårt städföretag erbjuder ett brett utbud av städtjänster för privat- och företagskunder i Östersund, såsom hemstädning, mattstädning, fönsterputs och kontorsstädning. Vår erfarna personal använder miljösäkra rengöringsprodukter, din tillfredsställelse är garanterad.

 

Rengöring Hemmet – Vad Ingår?

 • Dammsugning och våttorkning av alla golv
 • Dammtorkning av lister och öppna ytor som hyllor
 • Rengöring av köket där vi rengör kakel, diskbänk, spis och soptunna. Naturligtvis rengör vi också insidan och utsidan av ditt kylskåp.
 • Rengöring av toalett, duschväggar, handfat och badkar.

Vårt mål är att förenkla våra kunders liv genom att spara värdefull tid och energi på det mest miljövänliga sättet. Genom att ta bort alla sysslor från din “att göra” – lista frigörs tid för familj, vänner och kul!

Rätt kombination av kvalitetsservice och ett rimligt pris samt professionell och pålitlig personal har gjort oss till en populär tjänst. Oavsett om du behöver återkommande service, inflyttning, utflyttning tjänst, ser vi till att ditt hemstädning är det viktigaste för dina förväntningar. Vi är kända för:

 • Antiviral sanering av alla typer av städtjänster i Östersund.
 • Desinfektion Effektiviteten på 99% bibehålls.

Note: Checklista Hemstäd

Välj Bästa Hemstädning I Östersund

Bästa Städtjänster Östersund

Vi upprätthåller en enorm kundkrets i Östersund genom att skapa ett förtroendeförhållande. Vår konsekventa och effektiva städtjänst har vunnit lokalbefolkningens hjärta.

Här är några fler skäl att ringa oss just nu:

 • Gratis uppskattningar via telefon.
 • Konkurrenskraftiga priser från grundläggande till djup rengöringspaket.
 • Flexibla slots inklusive sena kvällar, helger och helgdagar.
 • Våra lokala städare är fullt utbildade, kontrollerade och pålitliga.
 • Vi använder miljövänliga lösningar och rengöringsmedel och upprätthåller hygien.
 • Våra tjänster har en 100% tillfredsställelse garanti.
 • Täckning av alla områden inom Östersunds stad.

Hur Vår Hemstädningstjänst Fungerar

Det finns fyra enkla steg för att närma oss oss och göra ditt hem rent;

 • Bokningsformulär: Använd vårt praktiska bokningsformulär online för att boka en tid eller ring oss. Du kan också kontakta oss via våra befintliga kunder. Vi är bara ett samtal bort. Prova det!
 • Vi skickar ett fantastiskt proffs till dig: Din hushållsservice sköts av ett utbildat städteam med rätt kompetens och utrustning för att ge optimala resultat för ditt hushåll.
 • Våra hemstädare tar hand om allt: Hushållsspecialisten ser till att förstå dina behov och slutföra tjänsten enligt dina krav.
 • Njut av fantastiska resultat och mer fritid: Låt de fantastiska hemstädarna göra jobbet och börja njuta av den extra fritid du sparat!

Tilläggstjänster med Hemstädning i Östersund

Vi erbjuder en komplett och djupgående hemstädning för husägare. Våra städtjänster omfattar:

 1. Fönsterputsning.
 2. Soffmöbelrengöring.
 3. Badrumsrengöring.
 4. Köksrengöring.
 5. Bortforsling av möbler.
 6. Trappstädning.

 

Nöjd​ ​Kund Garanti

Vårt mål är att alltid leverera den bästa kundupplevelsen i Sverige. Oavsett om du anlitar oss som företag eller privatperson erbjuder vi en nöjd-kund-garanti. Vi på Paulz Städ garanterar att vi uppfyller vårt uppdrag och vårt kvalitetslöfte till dig som kund. Med mycket goda recensioner är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en bättre vardag. Garantin för nöjda kunder innebär att om du är missnöjd kommer vårt städteam ut och åtgärdar missnöjet för din skull.

Boka Hemstädning

Behöver du hjälp med att städa hemmet anlitar du enkelt våra tjänster för hemstädning Östersund.

 

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243

Find Us On Google Map