Picture

Flyttstädning i Östersund

Flyttstädning i Östersund

Vad är en Flyttstädning

Flyttstädning är obligatorisk när du flyttar eller flyttar till ett annat hem eller kontor. Rengöring av hemmet eller kontoret innan du lämnar det. Det ingår i kontraktet när du flyttade in.

Det är mycket att tänka på när man flyttar. Vi hjälper dig med noggrann flyttstädning som gör din bostad skinande ren i alla utrymmen så att du kan fokusera på flytten istället.

 

Flyttstädning för Hemmet

Oavsett om du ska sälja ditt hem eller flytta med kort varsel i Östersund ser vi till att du uppfyller de vanliga städkraven från både mäklare och hyresvärdar.

Det är nödvändigt att städa när du har flyttat till en annan bostad.

 

Flyttstädning för Kontor

Vem vill inte ha ett rent kontor, särskilt när du flyttar till ett nytt kontor.Ett rent kontor lockar både kunder och anställda. Vi erbjuder flyttstädning till företag när de flyttar till nytt kontor i Sverige.

För företagskunder kan vi även erbjuda anpassad flyttstädning av lokaler och kontor. Vår noggrannhet är din trygghet.

Hur Fungerar en Flyttstädning?

Hur går en flyttstädning till

När man ska flytta finns det många saker att hålla reda på. Förutom att packa och märka upp alla kartonger så ska även allt bohag flyttas till den nya bostaden. Vissa möbler ska kasseras och köras till återvinning och kanske det finns möbler som det inte finns plats för som behöver magasineras.

Det är med andra ord mycket att tänka på då man ska flytta. En sak som man inte behöver tänka på och som ofta är ett orosmoment som ställer till det vid flytten är flyttstädningen.

Genom att anlita en städfirma som tar över allt ansvar för flyttstädningen kan man släppa tankarna helt på städningen och istället lägga den tiden på att komma igång i den nya bostaden.

Om man tar in flyttstädning så kommer städbolaget att ansvara för att städningen utförs på ett korrekt sätt så att den blir godkänd av hyresvärden i Östersund. Dessutom behöver en flyttstädning inte bli så dyr då man kan använda sig av RUT-avdraget, som innebär att man får 30 procent av arbetskostnaderna för flyttstädningen tillbaka.

När man ska flytta kan man kontakta oss för att boka ett möte där vi besiktigar bostaden så att vi kan erbjuda ett fast pris för flyttstädningen i Östersund.

I samband med att allt bohag är utflyttat från bostaden så påbörjar vi direkt flyttstädningen. Vi stämmer av med hyresvärden att flyttstädningen godkänns och i de fall som det blir nedslag så åtgärdar vi detta. Det betyder att vi är klara först då din flyttstädning har godkänts.

Observera: Checklista Flyttstädning

Vad Ingår i Flyttstädning Östersund?

I Östersund så ingår allt i en flyttstädning med undantag för städning i källare, vind, på altaner och balkonger och uterum. Dock kan man självklart även få hjälp med att städa dessa utrymmen också mot tillägg.

I alla rum så rengör vi dörrar, karmar, element, runt om, eluttag, strömbrytare, elskåp, trösklar, garderober och golv. Vi tvättar även alla fönster, fönsterbänkar och fönsterbräden. Utöver det så rengör vi även mer nedsmutsande utrymmen som kök och badrum.

Om du vill veta mer om flyttstädning kan du läsa: flyttstädning villa checklista

Köksrengöring

I kök finns det ofta mycket ingrodd smuts som bland annat fett som kommer från matlagningen. Vid städning av kök gör vi rent all belysning, skåp, lådor och köksbänkar. Vi rengör även spisen, både ut och invändigt, och plåtar. Utöver det rengör vi också köksfläkt, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin, då detta finns.

 

Badrummet

Även i ett badrum samlas mycket ingrodd smuts med tiden och här rengör vi belysning, synliga rör, golvbrunnar, badrumsskåp och speglar. Vi rengör även badkar, duschkabin, toalett, handfat och eventuella förvaringsutrymmen. Kakel, klinkers och ventiler rengörs också och om det finns tvättmaskin och torktumlare så rengörs dessa invändigt, utvändigt och bakom maskinerna.

Utöver alla bostadsrum kan vi också åta oss att utföra ytterligare städning som exempelvis i andra utrymmen, mattvätt och möbeltvätt. Hyra för flyttstädning idag!

Hur Mycket Kostar Flyttstädning

Det finns inget fast pris för flyttstädning. Det beror på olika faktorer som bostadens storlek, avstånd osv. I Östersund kostar flyttstädning cirka 1200 kronor för flyttstädning av en enrumslägenhet, cirka 1350 kronor för en tvårumslägenhet och cirka 2100 kronor för en trerumslägenhet. Alla priser anges efter avdrag för RUT-avdrag.

 

Nöjd​ Kund-Garanti

Vi​ ​har​ ​som​ ​mål​ ​att​ ​alltid​ ​leverera​ ​världens​ ​bästa​ ​kundupplevelse. Oavsett​ ​om​ ​du​ ​anlitar​ ​oss​ ​som​ ​företag​ ​eller​ ​privatperson​ ​så​ ​erbjuds​ ​du​ ​nöjd​ ​kund-garanti.

Vi​ på Paulz Städ AB ​garanterar​ ​att​ ​vi​ ​fullgör​ ​vårt​ ​uppdrag​ ​& ​löfte​ ​om​ ​kvalitet​ ​gentemot​ ​dig​ ​som​ ​kund i Östersund, Med​ ​väldigt​ ​fina recensioner​ ​är​ ​vi​ ​stolta​ ​över​ ​att​ ​kunna​ ​erbjuda​ ​våra​ ​kunder​ ​en​ ​bättre​ ​vardag.

Nöjd​ ​kund​ ​garantin​ ​innebär​ ​att​ ​om​ ​du​ ​är​ ​missnöjd​ ​kommer​ ​vårt​ ​städteam​ ​ut​ ​och​ ​åtgärdar​ ​eventuella missnöjen​ ​för​ ​din​ ​fördel.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Tel: 070-6018243

Find Us On Google Map