Bästa Flyttföretaget i Östersund

Flyttjänster

Flyttfirma Med Komplett Lösning

Har du planer på att flytta snart? Från en plats till en annan? Med full flyttjänst, som innehåller packning, flyttning och uppackning, kan du garanterat segla lugnt.

En typisk inflyttning innebär behörigheter och andra saker, särskilt när övergången sker från ett land till ett annat. Därför behöver du anlita en professionell flytt tjänst som kan hantera jobbet effektivt.

Som pionjärer inom leverans av flyttjänster i Östersund är, Paulz Städ AB, en av de pålitliga företagen. Det är känt för att tillhandahålla tillfredsställande kundservice som förstår behoven när man flyttar in/ ut ur ett hus.

Vi har en enkel strategi som består av tre steg: Tydliga uppskattningar av pris utan dolda avgifter, överkomliga priser, full packnings- / uppackning tjänst. Säker packning och flytt med så få skador som möjligt är vår specialitet.

För COVID -19-säkerhet arbetar vårt team i kontaktlöst läge. Personalen bär mask och handskar. Hygienen bibehålls ordentligt. Sopor slängs och avfall tas bort efter flytten och fastigheten rengörs innan den lämnas.

Vi garanterar lycka och tillfredsställelse. Du kommer att vara bosatt och redo att återuppta ditt dagliga liv från första dagen. Vi rör oss som om det är vår egna flytt. Varje anställd utbildas för att hantera kritiska situationer som sannolikt kommer att inträffa under större delen av skiftet.

Vi Täcker Följande Typer av Flyttjänster:

 • Flytt mellan olika städer/län och långdistansflytt
 • Professionella förpackningstjänster
 • Internationella flyttjänster
 • Lastning och lossning tjänster
 • Omlokalisering av kontor / företag

Vad Gör Oss Till Ett Pålitligt Flyttföretag?

typer av flyttjanster

Våra flyttjänster i Östersund är unika och hjälper dig att göra en problemfri flytt. Vi erbjuder även flyttstädning till våra kunder. Vår process börjar med:

 

Leverans Förpackningsmaterial

När du väl har konsulterat och anlitat oss behöver du inte göra oändliga resor till affären för lådor, förpackningstejp, papper och bubbelplast. Vi kommer att leverera allt som din flytt kräver, inklusive leverans artiklar som möbler filtar och ytterligare stoppning.

 

Packa Upp Dina ömtåliga Föremål

För att ha stressfri packning är det bättre att packa de ömtåliga sakerna i förväg. Det kan ta extra tid men det kommer att minska risken för skador. Allt vi letar efter är ditt stöd med att separera de ömtåliga sakerna som kan packas tidigare. Vår utbildade personal kommer att göra packningen. Inga extra avgifter tas för detta.

 

Demontering Av Möbler

Paulz Städ AB ser till att alla dina stora, otympliga och / eller tunga möbler anländer intakt till din slutdestination. Det kan behövas delvis eller fullständig demontering av möbler efter behov (och återmontering när det är dags).

 

Lastning Och Lossning av Lastbil

De flesta skadorna inträffar under lastning och lossning av bagage. Vår flyttjänst använder lyftutrustningar för tunga laster så att vi kan undvika skador. I Östersund är vi bland de bästa flyttföretagen som använder utrustningen.

 

Transport av Dina Tillhörigheter

Det är lätt hänt att flyttlådor blir felplacerade under flytten på grund av ett dåligt planerat utförande. För att undvika detta har vi en handledare i vårt team som övervakar och förbereder listor på de artiklar som ska med och numrering av lådor tillsammans med detaljer på innehållet. Oavsett om det rör sig om internationell, nationell eller lokal flyttning kompromissar vi inte med den här processen.

 

Packning

Vi packar inte bara ditt hem, vi hjälper dig med en smidig flytt. Vi förstår att det finns många uppgifter att göra när du flyttar till en ny plats. Medan du fokuserar på andra uppgifter som är förknippade med att bosätta sig, ser vi till att allt går där det ska. Du ger vägledning och vi installerar allt enligt dina instruktioner.

Avfallshantering av Förpackningsmaterial

OLP One Love Production AB är en miljövänlig organisation. Under packning och uppackning används massor av förpackningsmaterial som måste återvinnas eller kastas från plastfolie till flyttlådor. Vi ser till att allt kasseras på rätt sätt och kommer att ta hand om den röran du har kvar efter att alla dina tillhörigheter har tagits bort. Vi erbjuder även bortforsling och demontering av möbler, apparater och allt annat du vill göra dig av med.

 

Rengöring Vid Utflyttning

När du anlitar oss behöver du inte gå någon annanstans. Vi erbjuder ett komplett utbud av flyttjänster, flyttstädning, bortskaffande av möbler och annat, husstädning, möbelstädning och mattstädning.

Vad Kostar det och Hur Snabbt kan det Göras?

Vi hjälper människor att flytta från en plats till en annan. När du väl har konsulterat oss kommer vi att undersöka realtids situationen och tillhandahålla en kostnadsberäkning.

Allt beror på hur mycket det finns att flytta. Tid är också en viktig faktor. Packning / uppackning samma dag kostar dig mer. I slutändan, ju mer hjälp du vill ha, desto mer betalar du. Ditt slutliga pris beror på:

 • Hur många flyttare behöver du?
 • Hur mycket grejer har du?
 • Hur långt behöver flyttarna resa?
 • Hur mycket förpackningsmaterial krävs?
 • Hur lång tid tar hela flytten?

I Östersund är Paulz Städ bland de topprankade tjänsterna som är kända för perfekt planering, utförande och flytt strategi. Paulz Städ AB har samarbetat med OLP One Love Production AB för transporttjänster som är tillförlitliga och kostnadseffektiva.

Varför Välja vår Flyttjänst?

Vi garanterar en säker och smidig flytt så att du kan leva lyckligt, men om olyckan är framme har vi försäkringar som täcker skador. Vi erbjuder bostads- och kommersiella flyttningar i Östersund. Vårt nära nätverk och starka klient kommunikation hjälper oss att planera bättre.

Du kan kontakta oss online genom att skicka dina uppgifter och vi återkommer inom kort. Vi känner att alla företag börjar med god kommunikation.

Vi är bäst för att vi lyssnar på dig, kunden. Vår artiga och professionella personal kommer att göra så mycket eller så lite som du vill att de ska göra.

Från packning till lyft ser vår personal till att dina föremål är säkra under hela transportprocessen. Regn eller sol, vi får jobbet gjort när som helst och varje dag.

Vi är engagerade i att betjäna lokalsamhället i Östersund.

Vi Tror på Att Tillhandahålla:

 • Sinnesro
 • Pålitlighet
 • Ansvarighet
 • Snabb och effektiv service
 • Professionell inventeringsprocess
 • Varors säkerhet och trygghet
 • Problemfri prisvärd tjänst

Vilka är Fördelarna Med Att Anlita en Flyttfirma i Östersund?

Det finns vissa fördelar med att anställa ett pålitligt företag som Paulz Städ. Om du planerar att din kommande husflytt med vårt pålitliga och kända företag är följande fördelar:

 • Du kommer att ha fullständig sinnesro.
 • Professionella kommer att ta hand om alla dina behov. Redan från att ordna sakerna att packa, skifta och packa upp gör vi allt för dig.
 • Tidsschema och transport hanteras väl
 • Säkerhet för tillhörigheter är en annan fördel med att anställa oss

Ofta Ställda Frågor

Hur kan jag hyra Östersunds bästa flyttjänst till överkomliga priser?

Att anlita ett företag är en knepig och utmanande uppgift för vem som helst. Men det finns vissa sätt genom vilka du kan hyra ett pålitligt och erfaret flyttföretag för din kommande flytt.

 • Gör en lista över de bästa tjänsteleverantörerna i din stad.
 • Kontrollera deras trovärdighet, pålitlighet och online recensioner.
 • Kontrollera deras besättning och fordon.
 • Kortlista 3 bästa leverantörer av matchnings tjänster i närheten av ditt område
 • Be dem göra en undersökning före flytten.
 • Få uppskattningar skriftligen.
 • Jämför uppskattningarna och välj den som bäst matchar dina behov.
 • Läs avtalet noggrant innan du undertecknar det och slutför tjänsten.

Varför ska jag anställa ett professionellt flyttföretag när jag flyttar från ett hem till ett annat, särskilt närliggande platser?

Det är ingen hemlighet att flytta från en plats till en annan, oavsett nära eller långt, kan vara en skrämmande, utmanande och stressande händelse i livet.

Flytt processen innebär att packa upp hushållsartiklar, lasta lastbilen, transportera, lasta av lastbilen, packa upp allt och ordna om saker.

Det kan finnas flera andra uppgifter under din flyttning som du kan behöva hantera. Att hantera flytt processen kräver mycket av din dyrbara tid och ansträngning. För att vara ärlig, kan det vara svårt att hantera hela flyttprocessen på egen hand.

Det är därför absolut nödvändigt att anställa ett företag av professionella flyttare som kan ta på sig alla dina omplacerings krav. Ta vara på äkta flyttjänster i Östersund!

Vilka är de viktigaste tjänsterna som tillhandahålls av den professionella flytt tjänsteleverantören i Östersund?

Oavsett om det är en privat flytt eller kommersiellt är en pålitlig flyttjänst som kan fungera enligt dina krav utmanande. Vi gör allt för dig.

Vi har erfaren personal som kan packa och packa upp alla typer av varor som datorer, porslin, ömtåliga dekorativa föremål eller maskiner som behöver vård.

Vissa extra tjänster som kan läggas till är, lager & förvaring, flyttning av husdjur, flyttning av hus växter, flyttning av specialartiklar, flyttning av ömtåliga föremål, flyttning av möbler, skadedjursbekämpning, rengöring av hus, demontering / montering av möbler, installation av verktyg.

Våra kärntjänster är dock förpacknings tjänst, lastningstjänst, transporttjänst, lossningstjänst, uppackning tjänst och anläggningstjänst.

Kontakta Oss

Öppettider: Måndag – Lördag kl. 07.00-18.00 (Helgfria Vardagar)

Ring Oss: 070-6018243