Paulz Page


Samarbets Partner

imgBlock
Flyttsmart
Flytta

Företags kunder

Ostersund

Samarbets Partner

Hemstädning

Vi levererar skräddarsydda lösningar för hemstädning, så att ditt hus blir helt rent enligt dina specifikationer. Vi använder miljövänliga men kraftfulla rengöringslösningar för att avlägsna smuts, fläckar och fett. Våra screenade och erfarna experter tar hand om städning av kök, badrum, vitvaror, möbler, golv och ytor i Jämtlands län (Östersund, Åre, Krokom och andra städer). Kontakta oss för garanterad tillfredsställelse redan idag.

Kontorsstädning

Välj Paulz Städ AB för säkra och pålitliga kontorsstädningstjänster. Vårt team använder de senaste verktygen och miljövänliga produkterna för att garantera dina anställdas och kunders säkerhet och tillfredsställelse. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för regelbunden eller engångsrengöring. Lita på oss och få högkvalitativ service för att främja en hälsosam arbetsmiljö.

Möbler och soffa Rengöring

Vår rengöringsprocess för möbler och soffor omfattar en mer återställande rengöring som tar bort smuts, djurhår och djupt liggande fläckar utan att skada tyg och ytbehandlingar. Våra proffs identifierar tygstyper och tillämpar den bästa rengöringsmetoden för dina möbler. Ge din möbel/soffa ett orört utseende med vår skräddarsydda stoppningsrengöring. Låt oss veta!

Mattor Rengöring

Förläng livslängden på dina mattor med Paulz Städ AB. Våra miljövänliga mattrengöringstjänster använder varmvattenextraktion för att säkert avlägsna smuts, fläckar och lukt utan att lämna rester. Vi ger överlägsna resultat och en 100% nöjdhetsgaranti för både kommersiella och privata fastigheter i Östersund och andra städer. Få professionell mattrengöring av oss!

Flytt- och städtjänster

Paulz Städ AB erbjuder personliga och professionella flytt- och flyttstädningstjänster i Östersund och andra städer. Våra flyttjänster omfattar packning, demontering av möbler, transport, avfallshantering och flyttstädning. Du kan lita på oss för en problemfri flytt.

Flyttjänster

Behöver du hjälp med att ta bort oönskade föremål under en flytt? Paulz Städ AB erbjuder flexibla avfallshanteringstjänster till överkomliga priser för både bostäder och kommersiella utrymmen. Vårt team hämtar dina gamla möbler, apparater och annat, medan vår partner OLP One Love Production AB ser till att det är enkelt att ta bort dem från ditt hem eller kontor. Boka en tid för hämtning med oss.

Mer än
100K
Cleans
Mer än
100K
Cleans
Mer än
100K
Cleans
Mer än
100K
Cleans

Vittnesmål

Paulz städ AB
4.7
Based on 59 reviews
powered by Google
teresia domanderteresia domander
00:55 19 Dec 22
Supernöjd med flytthjälpen vi fick. Det gick fort och försiktiga med alla möbler osv. Bra service!
Gunnar DovnerGunnar Dovner
18:55 13 Dec 22
Bra och noggrant utfört arbete. Även bakom spisen vilket inte alla städfirmor gör utan särskild beställning. Städade ur en 3a för mig med perfekt resultat.Bra bemötande vid bokning och passade tiden bra. Kan bara rekommendera
Thomas HöglundThomas Höglund
17:25 21 Nov 22
Fantastiskt bra städat, fint professionellt bemötande. Rekommenderas!
Emelie EmeEmelie Eme
19:32 18 Aug 22
Prisvärd flyttstäd och snabbt genomfört arbete med bra slutresultat. Godkänt på besiktningen, inga anmärkningar.
Danny NgaizaDanny Ngaiza
18:43 18 Aug 22
Fantastiskt service och bra kundbemötande. Ni är bästa. 5 stjärnor passar er väldigt. Tack
js_loader