Picture

Sommarstädning I Hemmet – Hur Fräschar Du Upp Ditt Hem Den Här Säsongen?

Rengöring av hemmet på sommaren Tips

Sommarstädning I Hemmet – Hur Fräschar Du Upp Ditt Hem Den Här Säsongen?

Ah, sommaren! En tid för avkoppling och njutning…

Men den här säsongen är också en tid för ordentlig rengöring och underhåll på grund av maskrosor, pollen, myror och galna åskväder.

Samtidigt tar en stor sommarstädning tid och kan vara svår att genomföra samtidigt som man har flera andra sysslor att ta hand om. I det här scenariot är det rätta tillvägagångssättet att anlita professionella städare som ger en garanti.

(more…)

Fläckborttagning Tjänster Sverige

Fläckborttagning Tjänster Sverige – Bli Av Med Hårda Fläckar

Kanske faller en sked med sås på din vita skjorta eller så hoppar det ut fett ur en kastrull och fläckar din skjorta inom några sekunder!
Usch! Ett sånt värsta scenario, eller hur?

Oftast föredrar vi att ha våra favoritkläder på oss och vill aldrig göra bort oss från dem. Men oönskade situationer kan knacka på dörren när som helst.

(more…)

Cleaning Checklist for Stairwell

Checklista för rengöring av trapphus och gemensamma landningsområden [2022]

En ren och välskött trappa och avsats framhäver entréns ursprungliga utformning. Dessa områden är en av de främsta delarna av huset som alla besökare kommer att se när de kommer in i ditt hem.

Samtidigt är sådana områden också utsatta för smuts, damm, smuts och skräp. Även damm, husdjurspäls och skräp landar på trapphus och gör ytan halt eller ful.

Det är därför det är nödvändigt att vara medveten om städtipsen för att rengöra trappor och avsatser ordentligt för att göra ditt hem mer inbjudande och tilltalande. Att rengöra trappan och avsatserna och hålla dem fria ger ett mått av säkerhet när du går över den.

(more…)

Professionell Husstädning Checklista

Bäst Husstädning Checklista i Idéer 2022

Om du planerar en djup städning av ditt hus, skulle det vara den bästa lösningen att anlita ett Professionellt husstäd företag?

Medan du söker efter ett städföretag, se till att gå i samma takt med företaget. För att effektivt göra det måste du utarbeta en professionell hus rengöring checklista.

Resultaten beror på checklistan ”Hur rent är ditt hus?” Om du ska göra professionell rengöring för första gången måste du veta, ”Vad ingår i en professionell checklista för djupstädning?”. Också .” Vad ska du förvänta dig av en professionell husstädning? ”

Det här inlägget kommer att täcka svaren på alla dessa frågor och tillhandahålla ett komplett förfarande för att förbereda en huschecklista för djupstädning.

(more…)