Flytta Husrengöring Checklistan Innan du packar Upp den

Flytta Husrengöring Checklistan Innan du packar Upp den

Att flytta till ett nytt hem är som en dröm för många av oss, men ändå är det en skrämmande uppgift att städa hem innan du flyttar in. Det blir en ännu känsligare fråga när vi går igenom de pågående pandemi tiderna.

Det är därför det är värt att kontakta en hushållsrengöring som kan göra nödvändig rengöring innan du bosätter dig. Det behöver inte ta tid att ta tid. Sök bara efter ett städföretag i Östersund och se till följande:

 • Hur mycket kostar det att städa ett hus innan du flyttar in?
 • Hur städar du ett helt nytt hus?
 • Vilken del av huset ska rengöras först?
 • Hur utför städföretaget städuppgifter?
 • Hur lång tid tar det att städa ett helt nytt hus?

Svaren på dessa frågor öppnar för att hitta ett städföretag nära dig. Om du letar efter Hemstädning i Krokom, Hemstädning i Åre eller Östersund så levererar vi på Paulz rengöring skräddarsydda och skräddarsydda flyttstäd tjänster i Östersund.

Den roliga delen av rörliga tider är att tänka på vad som ska gå vart. Men innan du lossar den rörliga lastbilen och börjar ordna sakerna finns det några viktiga saker att flytta in för att avmarkera listan först. Om du glömmer att göra något av detta innan du packar upp kommer du troligen att ångra det senare.

Flyttar in checklista för rengöring : Innan du packar upp den

Hur man rengör ett nytt hem innan du flyttar in

Så i det här inlägget diskuterar vi alla dessa flytta i rengöring checklista i detalj. Låt oss få insikter i det

Var börjar jag städa ett nytt hem?

 

Vid den första blicken ser huset som du flyttar ut rent ut och allt ser bra ut. Till att börja med kontrollerar städföretaget skadade väggar eller golvskador. Om du flyttar in i ett redan använt hus blir dessa saker högsta prioritet.

För enkelhets skull har vi listat de saker som ska rengöras innan du går in i huset med ditt bagage.

 • Kontrollera om det finns lösa naglar, skruvar eller krokar som sticker ut ur dina väggar eller fästen, och ta bort dem
 • Testa alla strömbrytare och uttag för att se till att de fungerar
 • Damm varje rum för att bli av med smuts och damm, fokusera på hörn.
 • Se till att Windows rengörs från insidan och utsidan.
 • Badrum och köksrengöring är det viktigaste.

Bortsett från dessa finns här några idéer för att säkerställa en fullständig städning av huset:

Dubbelkolla platsen

 

En av de uppgifter du måste tilldela ett städföretag är att dubbelkontrollera varje rum, särskilt de områden som är svåra att rengöra. När du kommer in måste du förvänta dig ett snyggt och rent hus och inte vill spendera tid på städarbete.

Djuprengöring rekommenderas

 

Till din personliga tillfredsställelse är djupstädning av huset det du behöver. Alla dina problem inklusive COVID-skydd och antiviral rengöring gör dig säker innan du flyttar in.

SNABBTIPS: Om du inte är säker på vad du behöver städa kan du ta konsultationen från ett känt städföretag Östersund i ditt område. Du kan konsultera deras chef över ett samtal eller via deras hemsida.

Flytta i ett begagnat hus

 

Om du flyttar in i ett begagnat hus: halv eller fullt möblerat, blir städningen ännu viktigare. I det här fallet måste du rengöra mattor, rengöring av möbler krävs. Dessutom bör badrumstädning och köksstädning läggas till saker, bara för att få sinnesro.

Antiviral- och desinfektion rengöring

 

Om du inte vill gå för djuprengöring och är villig att spara tid och pengar kan du välja dessa typer av rengöring. För närvarande tillhandahåller de flesta städföretag speciella antivirala städtjänster i din stad.

Säkerhet är högsta prioritet

 

Att flytta in i ditt hus är skrämmande i de nuvarande situationerna eftersom det innebär många besvär men om det ska göras ska du hålla säkerheten för alla familjemedlemmar och arbetare som hjälper dig i övergången till nya lokaler din högsta prioritet.

Medan du gör det djupt ren, ta lite tid att se till att ditt hem är säkert. När du är i tvättstugan, dammsug ut torkventilen. När du rensar damm från väggar och takfläktar ska du byta batterier i dina rökdetektorer. När du städar dina köksskåp, hitta en lämplig plats att förvara en brandsläckare.

SNABBTIPS: Gå inte i panik och spänn inte på rengöringen. Planera en budget och rådfråga det bästa städföretaget i ditt område.

Efter denna checklista ordnas saker innan du går in i ett nytt hus; begagnat eller ett helt nytt hus. Det här är de saker som lätt glömmas bort när du flyttar, men de är extremt viktiga på lång sikt. Spara dig tid på vägen genom att göra dem på dag ett i ditt nya hem.

Gör en genomgång

 

Det är viktigt att känna till de känsliga områdena i huset. Så innan du ställer in dina möbler och packar upp dem, ta en titt runt. Bland annat vill du dubbelkontrollera att:

 • Ingen reparation väntar innan vi flyttar in.
 • Ingår allt som lovades under försäljningen enligt affären?
 • Kontrollera alla uttag, elektriska anslutningar och armaturer

Om du hittar en fråga som strider mot försäljningsavtalet, kontakta din fastighetsmäklare omedelbart för att se vad du använder.

Viktigt: Ett städföretag har ett team av experter som undersöker fastigheten för att ta reda på de dolda problemen och meddela dig. Nu är det upp till dig att vidta omedelbara åtgärder eller så kan du skjuta upp dem. Men åtminstone kommer dessa frågor att vara din kunskap.

Känn dina grannar

 

En granne kan vara en sann vän som hjälper dig att skapa kontakter med lokalsamhället och för att få rekommendationer för lokala tjänster. Hur mycket du förbereder dig i ett nytt hus, ändå måste du kontakta många människor som en låssmed, en rörmokare, elektriker för att fixa några saker.

Här är poängen att notera att du inte behöver rusa från dörr till dörr för att skapa en vänskap, men att presentera dig för dina närmaste grannar kan vara till hjälp. Lite vänlighet kommer långt.

Kliver in i ett nytt hus

 

Att flytta in i ett nytt hem är i sig en aning överväldigande, men för att undvika besväret efter att ha flyttat, kontaktar du ett inflyttningsföretag som hjälper dig att planera en smidig förflyttning är det du måste sträva efter. Ju tidigare du kontaktar inflyttnings företaget Östersund, desto bättre planering har du.

Äntligen föreslår vi att det är en fascinerande, tids- och pengarbesparande upplevelse för dig själv att flytta hem och flytta till en ny fastighet. Gå till ett professionellt företag i närheten av ditt område och kontakta dem omedelbart!